Inici Cinema El D’A Fim Festival de Barcelona portarà les seves propostes a Igualada

El D’A Fim Festival de Barcelona portarà les seves propostes a Igualada

COMPARTIR
La premiada "Estiu 1993" serà la primera de les projeccions en el marc del D'A Tour.

Dijous 11 de maig, a les 20 h > ‘Estiu 1993’ (Cineclub Ateneu)

Cada primavera, el D’A Film Festival de Barcelona ofereix un repàs exhaustiu a l’actualitat cinematogràfica mundial, oferint als espectadors la possibilitat de gaudir d’una sèrie de pel·lícules amb un de llarg recorregut internacional, èxits i premis de crítica i públic, combinades amb propostes de nous talents i cinematografies, tant internacionals com locals.

En només sis edicions, el D’A s’ha posicionat com a un esdeveniment imprescindible per gaudir del millor cinema independent i d’autor que es fa actualment al món. El festival és una cita cultural plenament arrelada a la ciutat de Barcelona, una experiència única que combina les projeccions amb la presència de directors i el diàleg amb el públic a través de xerrades i tallers oberts a tothom.

Després d’una primera experiència amb el nom de Seus D’A, destinada a afavorir la descentralització del festival i a ampliar la difusió d’algunes pel·lícules presentades al D’A més enllà de la ciutat de Barcelona, aquest any s’amplia l’extensió i abast de la proposta. El Tour D’A 2017 viatjarà una setmana després de l’edició celebrada a Barcelona a diferents ciutats de Catalunya, ampliant a nou les seus que projectaran una selecció dels films de la setena edició del D’A.

Projeccions:

Dijous 11 de maig, a les 20 h > ‘Estiu 1993’ (Cineclub Ateneu)
Dimarts 16 de maig, a les 20 h > ‘Nocturama ‘
Divendres 19 de maig, a les 20 h > ‘Victoria’
Dissabte 20 de maig, a les 13 h > ‘Hermia & Helena’

Preu entrada: 5 €

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*