Inici Economia Cursos per a emprenedors i Pimes

Cursos per a emprenedors i Pimes

COMPARTIR

El Departament de Desenvolupament Local i Promoció Comarcal del Consell Comarcal de l’Anoia organitza +Empresa, un projecte que consisteix en oferir una formació específica dirigida a les persones emprenedores i a les petites i mitjanes empreses (Pimes).

+Empresa inclou diverses jornades formatives, vinculades amb la tecnologia de la informació i la comunicació, el turisme i l’artesania alimentària. A més, el projecte +Empresa inclou les jornades formatives “Dimarts TIC: formació tecnològica per a emprenedors” i les sessions “Píndoles formatives: emprenedors i empresa”. Les dues formacions s’adrecen a totes les empreses de la comarca i a les persones emprenedores derivades del servei d’assessorament i creació d’empreses de l’Anoia.

Abril, maig i juny de formació

[Img #6402]En primer lloc, la formació de “Dimarts TIC” va sorgir amb l’objectiu de millorar el posicionament i la competitivitat de les empreses, fomentant les TIC.

En segon terme, la píndola formativa de “Turisme” es va crear arran de la complicació que comporta la regulació dels habitatges d’ús turístic, tant per als propietaris dels establiments de turisme com per a les persones amb intenció d’obrir-ne un. Així, les sessions donen a conèixer el funcionament de les modalitats d’allotjament i la línia de finançament Turisme Futur, per tal que les empreses de l’Anoia hi puguin optar.

Per últim, la sessió formativa “Millorem la promoció i venda dels productes de la terra” es crea seguint l’aposta del Consell Comarcal per fomentar l’artesania alimentària.

Els cursos de formació tecnològica per a emprenedors són tres i es duen a terme en les dates següents:
–    Xarxes socials: connexió i posicionament. 23 i 30 d’abril; 7 i 14 de maig
–    Canals telemàtics per a empreses: tràmits electrònics per a tot tipus d’empresaris. 21 i 28 de maig; 4 i 11 de juny
–    Correu electrònic: eines i complements per al teu negoci. 4, 11, 18 i 25 de juny

Pel que fa a les píndoles formatives, es comptarà amb les que es detallen a continuació:
–    Turisme: legislació, finançament i qualitat. 7 de maig
–    Millorem la promoció i venda dels productes de la terra. 7 i 14 de maig.

La formació és gratuïta, però cal inscripció prèvia al correu electrònic mgallego@anoia.cat o bé al telèfon 93 805 15 85 (demanar pel servei d’emprenedoria). Les places són limitades.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*