Inici Atletisme La Cursa Popular d’Igualada, el 24 d’octubre

La Cursa Popular d’Igualada, el 24 d’octubre

COMPARTIR

El diumenge 24 d’octubre la ciutat d’Igualada celebrarà la 43a edició de la Cursa Popular organitzada per l’Ajuntament d’Igualada i el Consell Esportiu de l’Anoia. En aquesta ocasió l’esdeveniment esportiu recupera la presencialitat tot i que les sortides es realitzaran per categories per evitar aglomeracions. El circuit on es durà a terme la cursa tindrà 2500m i les sortides seran cada mitja hora.

Així a les 10.30 serà el torn dels adults, a les 11.00 cadets i infantils, a les 11.30 alevins, a les 12.00 els benjamins i a les 12.30 les categories, mini, infantils i prebenjamins acompanyants, que correran en un recorregut de 1600m

Les inscripcions per participar a la 43a Cursa Popular ha de fer-se al web: ceanoia.cat

2n Circuit Fix al Parc Central fins al novembre

De forma paral·lela, hi haurà actiu durant els mesos d’octubre i novembre el 2n Circuit Fix al costat del Parc Central, al terreny més proper a l’Hospital. En aquest circuit permanent de 1.000 metres s’hi podrà anar en qualsevol moment i tantes vegades com es vulgui, però principalment estarà oberta per l’ús dels centres educatius fins a finals de novembre.

Les escoles tindran a disposició un calendari per demanar hora i poder anar a fer l’activitat al Parc Central. En aquesta hora concertada tindran el suport dels monitors/es del Consell Esportiu de l’Anoia, que gestionaran el cronometratge i la fotografia de grup, podent participar en diferents distàncies serà segons edats: 500, 1.000 o 1.500m. La participació de les escoles tindrà un format no competitiu (tothom hi guanya!) amb objectiu de promoure els hàbits saludables i els valors educatius a través de la pràctica esportiva. La participació és gratuïta, no hi ha edat mínima per a participar.

La regidora d’Esport, Patrícia Illa ha valorat molt positivament aquesta cursa i el circuit fix ja que “és fonamental la recuperació de l’activitat física individual i la pràctica esportiva en totes les franges d’edat com a elements claus per al manteniment d’una bona salut”. Illa ha destacat que “la Cursa Popular s’ha sabut adaptar a les circumstàncies i no ha deixat de fer-se malgrat la situació complicada que ha viscut la ciutat”.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*