Inici Destacats La Cursa de l’Esquiador omple La Torre de Claramunt

La Cursa de l’Esquiador omple La Torre de Claramunt

COMPARTIR

El passat diumenge 26 de novembre La Torre de Claramunt va tornar a ser l’epicentre de la Cursa de l’Esquiador en la seva 35a edició. De nou es va repetir el mateix model de l’any passat amb 3 proves de BTT, un de PRO de 45Km, el Popular de 26Km i els infantils segons categories d’edat. També dos de Trailrunning, un de 15Km i un de 10Km, i la sempre concorreguda Caminada Popular. El matí va començar força tapat i amb fresca (tot i que menys comparat amb altres edicions com la de Pujalt que molta gent recordarà per ser la més freda de les darreres curses). A les 8:45 es donaven les sortides de les 3 modalitats de BTT (Ebike, BTT45 i BTT26). Només un quart d’hora més tard era el torn de les modalitats de trail (15 I 10) i acte seguit la caminada popular amb els seus més de 300 inscrits. Els podis absoluts de les diferents proves competitives van ser:

BTT45

Masculí 1 XAVIER PIJUAN PORCEL (73FACTORY BGTEAM) 2 GUILLEM MUÑOZ CUBELES (73FACTORY BGTEAM) 3 TONI DIAZ (Independent)

Femení 1 NOEMI MORENO CASTAÑEDA (73FACTORY BGTEAM) 2 NEUS PARCERISAS ROSANAS (CLUB ESPORTIU BIKE CATALUNYA) 3 MARINA MORA CASTELLA (BICI 3.0)

BTT26

Masculí 1 ANGEL JIMENEZ VIZARRO (AEMDEKP COS I NATURA) 2 CARLOS GONZALEZ PEREZ (Independent) 3 JOAN ROMERO FICAPAL (Independent)

Femení 1 MARIONA BALCELLS PARCERISAS (CLUB ESPORTIU BIKE CATALUNYA) 2 EDNA MAESTRE CAPDEVILA (Independent) 3 MERCE PERELLO SUBILS (CAI TRIATLÓ)

TRAIL15

Masculí 1 KARIM CABEO CORET (Independent) 2 ORIOL MARIN PEÑA (CLUB EXCURSIONISTA UECANOIA) 3 ROBERT MARSAL TARDA (CLUB EXCURSIONISTA UECANOIA)

Femení 1 LAURA ORGUE VILA (Independent) 2 LAIA ALONSO DEGRACIA (CLUB EXCURSIONISTA UECANOIA) 3 M TERESA SEGUES MORRAL (Independent)

TRAIL10

Masculí 1 POL MENA LLOBERA (AEMDEKP) 2 IVAN CASTELLANOS TORRADO (TRI2WIN) 3 GERARD LOPEZ SERRA (CLUB EXCURSIONISTA UECANOIA)

Femení 1 ARIAN VIDAL JUNYENT (Independent) 2 JESSICA RODRIGUEZ MORENO (Independent) 3 NAUSICA CORNADO PASCUAL (LEELOOS TEAM)

El premi a l’equip més nombrós de trail entre totes les seves disciplines va ser pel Club Excursionista UECANOIA, que a més va sumar fins a 12 podis en les diferents modalitats I categories de trail. De nou un èxit aconseguit gràcies a l’organització de la cursa qui, poques hores abans, havia hagut de tornar a encintar més de 6km de circuits que desconeguts havien desmarcat.

La Marxa Nòrdica de la UECANOIA en plena activitat

Com cada any integrants de la Secció de Marxa Nòrdica de la UECANOIA van participar a la Caminada Popular de l’Esquiador. Dels del club anoienc Daniel Vaqués va ser el més ràpid en fer els quasi 15 km ,d’una caminada que recordem que no era competitiva, amb un fort ritme des d’inici (7min. i 48 segons el km). El jovent de la UECANOIA ho van fer en forma d’entrenament de qualitat, tant pel ritme (10 min. el km), com per la distància, acostumats a entrenar entre 6 i 8 km, en entrenaments i en competició. La Mariona, la Laura, la Mònica i l’Ivan van sortir des de darrere a la sortida per anar progressant i aconseguir anar al ritme desitjat, sense excessos, però exigent a la vegada per poder fer tot el recorregut. La setmana vinent la Secció de Marxa Nòrdica es desplaçarà fins a Tarragona per participar a la Imperial Tàrraco de marxa nòrdica.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*