Inici Societat La cursa i caminada contra el càncer de Montbui aplega més de...

La cursa i caminada contra el càncer de Montbui aplega més de 300 participants

COMPARTIR

300 persones van prendre part diumenge passat a la cinquena edició de la Cursa i Caminada Solidària “Montbui en marxa contra el càncer”, activitat organitzada per la Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) de Montbui, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Montbui.

L’activitat va tenir com a epicentre l’Avinguda de l’Esport. Amb una meteorologia excel·lent, al punt de les 11 del matí sortien els participants a la cursa, que havien de completar un recorregut de 7 quilòmetres.

I just pocs segons després eren els participants a la caminada solidària els que començaven una marxa per la trama urbana del municipi.

Tant la cursa com la caminada es van desenvolupar sense incidències remarcables, i cal destacar la presència de diferents regidors i regidores de l’Ajuntament montbuienc, encapçalats per l’Alcalde Schummi Juárez, la regidora d’Esports Isabel Guerrero i la responsable d’Acció Social, Igualtat, Educació, Infància, Solidaritat i Salut Pública, Coral Vázquez.

Tant la cursa com la caminada es van desenvolupar sense incidències remarcables. En finalitzar la prova, hi va haver servei de massatge per als participants que ho desitjaven, amb la col·laboració de Therana, i poc després va començar una exhibició de “zumba”, a càrrec d’Eva Copoví.

Va finalitzar la jornada solidària i festiva amb el sorteig de diferents obsequis oferts pels establiments col·laboradors en aquesta prova, que enguany va excel·lir tant a nivell d’organització com de participació.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*