Inici Poliesportiu La Cursa de BTT Penya la Buti de Piera s’estrena amb èxit

La Cursa de BTT Penya la Buti de Piera s’estrena amb èxit

Un total de 330 corredors van participar diumenge 9 d’abril en la 1a Cursa de BTT Penya la Buti que es va celebrar a Piera. Es tractava d’una prova amb un recorregut força tècnic de 37 quilòmetres i un desnivell acumulat de 900 metres, amb sortida i arribada a la pista del Gall Mullat.

El pierenc Lluís Navarro, amb un temps d’1.43’57» va ser el guanyador en categoria masculina, seguit per Baldomero Gavilán (Mataró) i David Marbella (Barcelona). En categoria femenina, Raquel Lisbona (Vilassar de Mar) va ser la primera amb un temps de 2.02’08», seguida per Malgorzata Chrabaszcz (Terrassa) i Meritxell Obradors (Igualada). Pel que fa a la categoria de veterans, el pierenc Toni Onorato va pujar al més alt del podi, i en Pau Perea, també de Piera, va ser el més ràpid en categoria juvenil.

La cursa va estar organitzada de forma conjunta per la Penya la Buti i l’Ajuntament, i va comptar amb el suport del Club Ciclista Piera. L’experiència i el bon ambient, amb la presentació i animació del comunicador Isaac Posadas, van deixar molt bones sensacions als organitzadors que ja treballen per programar nous esdeveniments en el futur.