Inici Societat Curs per aprendre a tallar pernil i degustació, al Mercat de la...

Curs per aprendre a tallar pernil i degustació, al Mercat de la Masuca

COMPARTIR

Aquest divendres a la tarda, el Mercat de la Masuca realitzarà un curs per aprendre a tallar pernil i una degustació d’aquest exquisit menjar entre els clients i habituals de la Masuca que s’acostin al Mercat. D’aquesta manera, l’Associació de Botiguers de la Masuca vol celebrar Sant Joan (que és el proper dilluns) i donar consells als habituals per a que puguin gaudir de la nit més curta de l’any.

El curs de tall de pernil es farà a partir de les 6 de la tarda i comptarà amb la presència d’un expert mestre tallador que explicarà els passos a seguir, els consells per tallar un pernil d’una forma correcta i per treure’n tot el seu gust. Durant la sessió, que es farà a l’interior del Mercat, es repartiran els talls de pernil, llesques de pa gentilesa del Forn Alemany i una copa de vi gentilesa de Bodegas Gallardo, així que els assistents podran degustar un dels productes estrelles del Mercat. A més, al finalitzar l’acte (cap a les 19h), l’Associació de Botiguers de la Masuca sortejarà dos pernils entre tots els assistents presents.

L’activitat està impulsada per la pròpia Associació de Botiguers de la Masuca i està organitzada per Bodegas Gallardo. Per participar-hi, caldrà entregar el cupó de participació que les botigues membres de l’Associació donaran durant aquesta setmana o qualsevol tiquet de compra de qualsevol d’elles.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*