Inici Societat Un curs mostra a Vilanova com exprimir Facebook i WhatsApp al servei...

Un curs mostra a Vilanova com exprimir Facebook i WhatsApp al servei dels negocis

COMPARTIR

Autònoms i emprenedors podran seguir una nova formació programada des de Promoció Econòmica que els pots ajudar a conèixer en profunditat com fer sevir les dues xarxes socials més utilitzades, Facebook, i WhatsApp, en els negocis. Els curs està estructurat en tres sessions, els dies 9, 16 i 23 d’octubre, en horari de dos quarts de deu a dos quarts d’una del migdia. Es farà al Centre d’Innovació Anoia.

La formació serà impartida per Emili Rodríguez de Coaching Tecnológico. És un curs dirigit a autònoms, persones emprenedores, personal directiu, càrrecs intermedis de pimes… Està subvencionat per l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona i compta amb el Suport de Catalunya Emprèn i el Fons Social Europeu.

Per a inscripcions cal adreçar-se al Centre d’Innovació Anoia, al carrer dels Impressors, 12, al Polígon Riera de Castellolí. També podeu trucar al telèfon 93 805 44 11 (extensió 5) o enviar un correu a peconomica@vilanovadelcami.cat

 ‘Com afrontar una entrevista de feina’

D’altra banda, també per al mes d’octubre Promoció Econòmica ha organitzat un altre curs. En aquest cas amb el títol “Com afrontar una entrevista de feina” està adreçat a persones aturades a la recerca d’ocupació. Es farà també en tres dies consecutius: 24, 25 i 26 d’octubre, en horari de nou a una del migdia, al Centre d’Innovació Anoia. Serà impartit per ACO Somilatge, SL. També està subvencionat per l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona.

FER UN COMENTARI

*