Inici Política La CUP Tous presenta el seu programa electoral

La CUP Tous presenta el seu programa electoral

COMPARTIR

Una setantena de persones van assistir el passat dissabte dia 11 de maig a l’acte de presentació del programa electoral de la CUP Tous, un acte que donava el tret de sortida a la seva campanya en la cursa cap a les properes eleccions municipals del 26 de maig.

Les més de 90 propostes del seu programa s’agrupen en 5 grans eixos temàtics. Qüestions com la participació i la transparència, la necessitat de posar al centre les necessitats de diversos col·lectius com per exemple la gent gran i el jovent o posar el focus en la gestió del territori i la gent que hi viu en són les més destacades.

Les diverses intervencions de les persones de la llista electoral de la CUP Tous afirmaven que, defugint dels personalismes de la “vella política”, volen impulsar una nova manera de fer política al poble: de manera horitzontal i col·lectiva.

La candidatura tancarà els actes de campanya el divendres 24 de maig a les 20h a la Plaça 1 d’octubre de Tous amb un sopar popular amb productes de proximitat i música amb PD.

FER UN COMENTARI

*