Inici Destacats La CUP qualifica l’acord de JxCat i PSC al Consell Comarcal com...

La CUP qualifica l’acord de JxCat i PSC al Consell Comarcal com a ‘pacte de perdedors’ que vol mantenir ‘cadires i sous’

COMPARTIR

El grup comarcal de la CUP a l’Anoia ha criticat la formació del nou govern del Consell Comarcal format pel PSC i Junts per Catalunya. Segons han exposat a través d’un comunicat, els cupaires consideren que “aquest pacte respon a interessos partidistes i personalistes i no a interessos de millora del bé comú” ja que, asseguren, “és un pacte entre dues forces perdedores i en teoria contraries ideològicament”.

En aquest sentit, la CUP Anoia considera que “aquest pacte no respon a cap lógica de millora social, sinó només als interessos del PSC i de l’antiga Convergència per mantenir les cadires i els sous”. Aquest pacte, critica la CUP Anoia, “ha tingut com a conseqüència l’augment de la despesa publica en 30.000€ ja que hi ha un conseller més que el darrer mandat a dedicació exclusiva fruit del joc de cadires entre els dos grups”.

La CUP Anoia argumenta que “amb aquest pacte s’evidencia que s’han sacrificat les autonomies dels grups de diversos municipis”. Com a exemple, els cupaires posen el cas de Vilanova del Camí, on el regidor Jordi Barón es va abstenir per facilitar l’alcaldia de la Noemí Trucharte, “qui ha perseguit ideologicament i multat a persones per enganxar cartells en defensa del referèndum”. Un gest de Barón que els cupaires asseguren que li ha valgut ser ara el portaveu de Junts per Catalunya al Consell Comarcal.

Per als cupaires, Igualada també ha estat una peça clau en el pacte del Consell Comarcal, perquè “els socialistes han permés l’aprovació del govern Castells a Igualada a través d’un pacte silenciós que ha tingut com a recompensa fer del portaveu dels socialistes igualadí Jordi Cuadras vicepresident primer i portaveu dels socialistes també al Consell Comarcal”.

La CUP Anoia lamenta que els comuns s’hagin abstingut davant aquest “pacte de la vergonya” i, mentre no se’n desmarquin, els fan partícips “del joc de cadires” pel que els cupaires consideren que Junts per Catalunya i PSC han fet servir els vots dels anoiencs.

2 COMENTARIS

  1. La tal Marcela Topor, cobra sis mil euros al mes per fer un parell d’horetes a tv i li paga la Diputació. Aquesta és l’esposa del “procesado-rebelde”, aquell que va fugir en el maleter d’un cotxe l’endemà de declarar el no res, el que mentres fugia deia als seus “demà tots al despatx”, el que va enganyar als seus votants a les eleccions del 21.D dient “Si em voteu tornaré” i el que també va mentir als innocents que el van votar a les europees quan no es va atrevir a passar la frontera amb França per recollir l’acta d’eurodiputat… Això sí, ell viu amb l’esquena dreta, ben alimentat, en una casa de mil mts de vuit mil euros al mes que paguem els de sempre…

FER UN COMENTARI

*