Inici Destacats La CUP Igualada critica el nomenament de Serra i Servitje dos alcaldes...

La CUP Igualada critica el nomenament de Serra i Servitje dos alcaldes de la comarca com a càrrecs de confiança

COMPARTIR

La CUP d’Igualada “molt crítica i perplexa” davant la contractació de dos alcaldes de la comarca com a càrrecs de confiança de Marc Castells a l’Ajuntament d’Igualada. La formació considera “inaudit” que dues persones amb responsabilitats polítiques “elevades” als seus municipis passin a formar part del govern igualadí.

Els de la CUP carreguen especialment contra el nomenament de Jordi Servitje com a Responsable de Millora de Barris i Promoció Turística, qui consideren que “no ha destacat professionalment en cap dels àmbits que se li encomana desenvolupar a l’Ajuntament igualadí”. La CUP afegeix que “trobem vergonyós que la seva trajectòria professional no en justifiqui la contractació ni el sou de 50.000€ l’any, i considerem evident que és la seva afiliació política i els seus lligams amb el govern municipal els motius que hi ha darrera la seva designació”.

En referència al nou càrrec de Joan Serra com a Delegat de Captació d’Inversions i Promoció de Polígons d’Activitat Econòmica, destaquen que també és el responsable polític del Campus Motor des del Consell Comarcal i el delegat per la Mancomunitat de la Conca d’Òdena de l’Oficina de Captació d’Inversions endegada fa dos anys i mig i segons els cupaires, “amb resultats inexistents.”

Des de la CUP subratllen la “perplexitat” davant d’aquesta operació que, a més, consideren “ha estat tramitada amb inusual urgència i falta total de comunicació cap a la resta de grups”. La CUP també matisa la repercussió econòmica, ja que els dos sous de 50.000€, “tindran un cost anual de més de 150.000€ cada any a pagar amb impostos dels igualadins.”

COMPARTIR

3 COMENTARIS

  1. No crec que sigui nomes la CUP qui està perplexa, tot i que suposo que aquesta perperxitat baixaria si un dels dos fos del seu partit
    A mi el que em deixa perplexa es com es poden nomenar dos carrerc de confiança que no es com a una empres privada que els pagarien ella. Aqui no es pagan amb el sou i multiples deites que cobra l’alcalde sino que els paguem entre tot
    En una societat que amb l’excusa de la crisi ser mileurista ha passat a considerarse un honor com ens poden dir que posen a dit dos quatremieuristes mes les dietes que cobrin, sense demostrar clarament ni la necessitat ni l’experiència i preparació que tenen per demostrar que tenen capacitat per fer una tasca i que previament ja tenien aquest sou o supeior

  2. Doncs jo potser crec q els partits de l’oposició haurien de criticar el fons de la cuestió, si es q han de criticar res, no la professionalitat dels qui són proposats. Una persona competent no neix, es va formant, per tant, si són necessaris aquests dos càrrecs, segur que aquestes persones proposades ho faran lo millor que puguin. No fem mal gratuïtament.

FER UN COMENTARI

*