Inici Destacats La CUP acusa el govern de Marc Castells de descuidar el manteniment...

La CUP acusa el govern de Marc Castells de descuidar el manteniment de la piscina de Les Comes

COMPARTIR

Després que el govern d’Igualada fes públic el projecte per a la reforma dels vestidors i zones comunes de la piscina municipal Les Comes, la CUP n’ha volgut fer públics alguns posicionaments i ha valorat l’anunci com a “oportunista”. Els cupaires consideren que la compareixença de Castells i Plassa “cerca silenciar les creixents crítiques dels usuaris, que fa mesos que manifesten moltes deficiències a les instal·lacions i que s’estan movent per aconseguir millores.” En aquest sentit, alerten que “la reforma anunciada trigarà encara anys en ser efectiva i, mentrestant, s’inverteix en nous equipaments i en promocionar la capitalitat de l’esport mentre es descuida el necessari manteniment i el benestar dels usuaris de les instal·lacions existents”.

A la presentació, l’alcalde Castells i la regidora d’Esports, Rosa Plassa, van explicar que la proposta s’executarà en diverses fases a partir del 2020. Segons la CUP, a la comissió informativa del dimecres 6 de febrer, Plassa va explicar que malgrat tenir programada la licitació de les obres pel 2020, l’Ajuntament encara no disposa del finançament necessari per dur a terme les reformes i que, per tant, no serà fins el 2021 que es podran començar les obres. A més, no es podran realitzar en un sol mes i caldrà estudiar en quines dates es podran fer per tal que perjudiqui el mínim possible a les activitats que tenen lloc diàriament a Les Comes. Des de la CUP, per tant, es tem que aquest anunci fet quan només queden 3 mesos per a les eleccions municipals “no serà una realitat fins el 2021 o 2022 i, per tant, que es tracta d’un anunci oportunista que cerca silenciar les crítiques creixents de gran nombre d’usuaris de les Comes”.

La CUP Igualada lamenta també que el projecte presentat no doni cap resposta imminent a les necessitats urgents dels usuaris de la piscina, que tenen a veure amb el manteniment diari de les instal·lacions, la temperatura o el servei de neteja, entre d’altres. Els cupaires lamenten que aquest anunci “tan grandiloqüent” tingui un termini tan llunyà i mentrestant “no es plantegi cap calendari concret per als propers mesos per tal de realitzar les intervencions de manteniment que els usuaris reclamen. Una ciutat que és capital esportiva no pot descuidar el manteniment de les instal·lacions existents, més enllà de pensar en construir nous equipaments. No tot hauria de ser fer inauguracions, anuncis i grans fotografies.”

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Que no s’hi escarrassin, el noiet que fins ara ha fet d’alcalde, només ha aprofitat el càrrec per fer d’activista de carrer, i així ha aconseguit que el premiessin amb un altre salari (president de la diputació). Els de la Cup ja saben que aquest noi els problemes de la ciutat li són indiferents, ell només es cuida de sortir a primer pla de les fotografies i de profanar el balcó de l’ajuntament per penjar pancartes de propaganda sectària. Però afortunadament t’aprop el final, el col·lectiu de diversos partits serà qui el farà baixar escales avall de l’ajuntament i tindrem un alcalde digne de la ciutat.

FER UN COMENTARI

*