Inici Paulina Jordan Tot és culpa teva, David Andrés

Tot és culpa teva, David Andrés

COMPARTIR

Paulina Jordan

@paulinajordanh

Vius a Igualada? Aleshores no és complicat d’entendre que als igualadins ens costa una mica reconèixer que aquesta ciutat és collonuda. Sempre li trobem un però. Alguna cosa. El que sigui. És part del nostre tarannà.

Per aquesta raó ens remou el cor, la tradició i la consciència trobar-nos que a TV3 o alguna altra televisió nacional i fins i tot internacional parlen d’un petit restaurant dirigit per dos joves germans que creuen intensament en el potencial igualadí i tot el que pot donar de si un barri antic com el Rec.

Sí, és estrany i una mica aclaparador trobar el jove David Andrés oferint entrevistes i rebent personalitats del món de la gastronomia i de l’empresa al seu petit i acollidor SOMIATRUITES. És una mica angoixant perquè, gràcies al treball del seu equip, un igualadí encapçala la llista de les joves promeses europees que canviaran el destí de la seva ciutat, el seu país i per extensió el món. Sí, el món.

I, de cop, una peregrinació perillosa assetja la nostra comarca i específicament Igualada. De cop les cerques de restaurants, tradicions gastronòmiques i turístiques es converteixen en tendència als cercadors i nosaltres quedem sorpresos i, perquè no, orgullosos.

El fet que un restaurant sigui a la guia Michelin és tan important per la ciutat i l comarca que crec que no som totalment conscients del que significa i significarà amb el temps la notícia del reconeixement de David Andrés.

Una ciutat que durant anys estava acostumada a ser un referent industrial camina avui amb passos gegantins per convertir-se en un referent turístic, de serveis i fins i tot de tecnologia.

Però hem hagut de presenciar que sigui la llista FORBES que ens descobreixi que a Igualada hi viu una quantitat de gent tan potent en diversos àmbits, i ara ens anirem sorprenent de l’efecte SOMIATRUITES a tots els nivells.

De moment ens arriba la MOSTRA, que té nom propi. Però que no us estranyi veure-hi més gent que us demani on es menja bé a Igualada o bé què més es pot fer per aquí. Preparem-nos tots perquè venen temps de creixement a la nostra tranquil·la i moltes vegades tan poc valorada ciutat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*