Inici Gent Cuida la pell també durant l’embaràs

Cuida la pell també durant l’embaràs

COMPARTIR

És del tot comprensible que a l’estiu, tot i l’embaràs, ens agradi tenir l’aspecte saludable i afavoridor que proporciona el bronzejat. Però, ¿es pot prendre el sol tranquil·lament durant els mesos d’estiu sense problemes?

Sí, si es segueixen algunes pautes com les que us deixem a continuació:

– Cal evitar l’exposició al sol durant les hores de més calor, especialment al migdia. Les primeres hores del matí, quan el sol és més suau, són ideals per fer una passejada prop per la platja o per la muntanya.

– La utilització d’una crema solar adaptada a cada fototip és imprescindible i s’ha d’aplicar per tot el cos. Pareu especial atenció a la protecció de la cara, donat que és una de les zones més sensibles i si no està adequadament protegida, pot aparèixer “melasma”, un trastorn caracteritzat per una pigmentació fosca del front i les galtes que recorda a una màscara.

– Ull amb els olis naturals com el de rosa mosqueta, el d’ametlles dolces, el d’alvocat o el d’argan: poden provocar fotosensibilitat i per tant taques. El meu consell és que eviteu utilitzar aquests olis de dia i encara més si us heu d’exposar al sol. Podeu utilitzar cosmètica segura, basada en ingredients naturals, sense disruptors endocrins.

– Un altre aspecte que cal tenir en compte és el d’augmentar el consum de vitamina D, útil per protegir la pell de manera natural i acostumar-la a l’exposició dels raigs del sol. La nutricosmètica adaptada us pot ajudar a obtenir tots els beneficis d’aquesta vitamina.

– Finalment, mantenir una bona hidratació al llarg de tot el dia us ajudarà a evitar les estries.

Més info al 93 805 49 67 i a silviagiralt.com

Un CONSELL EXPERT ofert per Sílvia Giralt, directora del centre Sílvia Giralt Clínica Antiaging & Estètica Avançada

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*