Inici Atletisme El Cros Garcia Lorca celebra 25 anys amb més de 400 participants

El Cros Garcia Lorca celebra 25 anys amb més de 400 participants

COMPARTIR

Diumenge passat es va celebrar amb sortida i arrbada al Passeig Espanya de Vista Alegre la 25a edició del Cros de l’escola Garcia Lorca, prova puntuable per al campionat comarcal de cros dels Jocs Escolars de l’Anoia.

Les competicions van començar a les 10 del matí, amb la prova de categoria aleví masculí, i van cloure amb la cursa d’adults, a dos quarts d’una del migdia. Enguany els diferents guanyadors per categories van ser els següents: Cloe López (INS Badia i Margarit) en cadet femení; Marwan Ghouzali (Institut Montbui) en cadet masculí; Laia Guzmán (Guinovarda) en categoria infantil femení); Mohamed Ayyad (INS Badia i Margarit) va ser el millor en infantil masculí; Carlota Mollà (Emili Vallès) va vèncer en categoria aleví femení, i Hamza Zeroual (Maristes) en categoria aleví masculí. En categoria benjamí femení, triomf per a Martina Solà (Garcia Fossas) i en benjamí masculí primera posició per a Pol Mena (Marquès de la Pobla). A la categoria prebenjamí femení va vèncer Eva Hidalgo (Marta Mata), mentre que el prebenjamí masculí va guanyar Martí Pain (Maristes). A la cursa de P5 femení va guanyar Anna Salvador (Ateneu Igualadí), mentre que a la de P5 masculí Nel Nogales (Maristes). Xèlia Mar (Renaixença) va ser la millor a la prova de P4 femení, mentre que Joel Manga (Garcia Lorca) va guanyar la cursa de P4 masculí. A la categoria de P3 femení, triomf per a Mariona Cuadrado (Emili Vallès) a P3 Masculí, primera posició per a Carles González (Emili Vallès).

A la cursa d’adults en categoria masculina va vèncer David March (Renaixença), mentre que en categoria femenina la guanyadora va ser Nina Pallarès (Maristes).

Finalitzada la prova es va fer el corresponent lliurament de trofeus. Les autoritats que van donar les medalles van ser l’ Alcalde Teo Romero, el regidor d’Esports Josep Palacios, Mª Jose Balboa com a presidenta de l’AMPA Garcia Lorca, Montserrat Oliva, directora de l’escola i Nieves Llamas, tresorera de l’AMPA.

L’AMPA Garcia Lorca va lliurar sengles plaques d’agraïment al regidor d’Esports montbuienc Josep Palacios per ser el promotor inicial del 1er.cros i pel suport obtingut durant la resta d’edicions. També se li va llurar una placa d’agraiment al tècnic d’esports municipal Lluís Atienza per la bona feina realitzada durant totes les edicions.

En finalitzar l’activitat competitiva es va fer també un sorteig de regals. Cal ressaltar que com era la celebració del 25è Cros, el nombre i la qualitat dels regals per al sorteig va ser molt important. Es van sortejar tres bicicletes, dues tablet, una càmera Go Pro, dues cadenes musicals, etc.

El 25è Cros Garcia Lorca va ser organitzat per l’AMPA de l’escola Garcia Lorca, amb la col·laboració de la mateixa escola, l’Ajuntament de Montbui, el Consell Esportiu de l’Anoia i la Diputació de Barcelona.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*