Inici Poliesportiu Cròniques i resultats del Club Ping Pong Igualada

Cròniques i resultats del Club Ping Pong Igualada

COMPARTIR

El CPP Igualada CTAI no pot amb un potent Hospitalet


CTT L’Hospitalet 4 – CPP Igualada 2


La visita de l’equip de 1a nacional del CPP Igualada CTAI a la pista de L’Hospitalet es preveia difícil ja d’entrada. L’equip barceloní és un dels més forts de la categoria amb una única derrota a la lliga fins avui. Malgrat que els igualadins van estar a punt de forçar el desempat, no hi va haver sorpresa i el CTT Hospitalet va guanyar per 2-4.


En la primera partida el palista local Pau Gaju va vèncer per 0-3 a Ricard Alert. Seguidament Jordi Satorras va empatar el matx en guanyar a Sergi Aso per 3-1. Dani Torrens, però, va tornar a avançar els del Barcelonès en superar per 0-3 a Daniel Luco.


Ja a la segona ronda, Sergi Aso va ampliar l’avantatge dels locals imposant-se també per 0-3 a Ricard Alert. El punt inesperat dels igualadins va venir, però, a la següent partida; Daniel Luco va sorprendre Pau Gaju i el va superar per 3-0 en una excel·lent partida. Amb el 2-3 al marcador global, els igualadins tenien una oportunitat immillorable de forçar el desempat, però finalment Jordi Satorras va acabar cedint per un ajustat 1-3 davant de Dani Torrens.

 

Derrota a 2a nacional davant de la UE Sant Cugat


CPP Igualada 2 – UE Sant Cugat 4


L’equip de 2a nacional del CPP Igualada CTAI no va poder aconseguir la tan desitjada segona victòria aquest cap de setmana davant la UE Sant Cugat. L’equip vallesà es va endur la victòria de Les Comes per 2-4.


En la primera partida de l’encontre, l’igualadí Joan Masip va imposar-se al belga Alex Stievenart per un ajustat 3-2. A continuació, els visitants van empatar per mitjà de Pau Mangrané, que va derrotar Roger Domingo per 1-3. Josep Maria Alonso tampoc va poder evitar que Salvador Marcús el superés per 0-3, fet que va permetre que els visitants s’avancessin al marcador.


La primera partida de la segona ronda va servir als igualadins per restablir l’empat. Joan Masip va vèncer a Pau Mangrané per 3-1 per fer pujar el 2-2 al marcador global. Els igualadins, però, no van poder seguir el ritme i van perdre les dues partides següents. Primer va ser Josep Maria Alonso qui queia per 0-3 davant de Alex Stievenart i posteriorment va ser Roger Domingo qui va perdre pel mateix resultat davant de Salvador Marcús.

 

Primera derrota de l’equip de Preferent


CTT Ateneu 1882 4 – CPP Igualada 3


Després de cinc victòries consecutives en el retorn a Preferent, el CPP Igualada CTAI va perdre aquest cap de setmana el seu primer partit de la temporada. De fet, els igualadins visitaven la pista d’un dels altres dos equips invictes de la categoria, el CTT Ateneu 1882. Els de Sant Joan Despí es van imposar per 3-4 en un partit molt ajustat.


El matx no va començar bé pels igualadins quan el local Joan Díaz va guanyar a Albert Kenji Matsuoka per 1-3. Pitjor encara es va posar a la següent partida, en la qual Cristian Salvador va derrotar per 1-3 a l’igualadí Joan Bertran. Francesc Masip va ser l’encarregat de fer el primer punt dels de l’Anoia en vèncer per 3-1 a Víctor Vinuesa.


La reacció igualadina va tenir continuïtat i, en la primera partida de la segona ronda, Albert Kenji Matsuoka va empatar gràcies a la seva victòria per 3-0 davant de Cristian Salvador. Els locals, però, van tornar a la càrrega per mitjà de Joan Díaz, que va superar a Francesc Masip per 2-3. Els igualadins no es van rendir i van forçar el desempat quan Joan Bertran va guanyar per 3-2 a Víctor Vinuesa. Els dobles, però, van ser per l’Ateneu; la parella Díaz – Salvador va derrotar per un ajustat 0-3 als igualadins Matsuoka – Masip, fent així el 4-3 definitiu.

 

Els igualadins desaprofiten una oportunitat d’or


Bellvitge Alheña B 4 – CPP Igualada 2


L’equip de 1a territorial del CPP Igualada CTAI no aixeca cap. Aquesta setmana tenia una oportunitat immillorable de sumar la primera victòria de la temporada davant d’un altre equip que arribava sense cap victòria, el Bellvitge. Els igualadins, però, no van tenir la fortuna de cara i van sortir derrotats per 2-4 de L’Hospitalet.


El primer punt del partit va ser obra de Joan Moriana, que va apallissar al barceloní Sergi Marín per 3-0. Seguidament, l’igualadí Juan Carlos Ortiz va estar a punt de remuntar els dos jocs que inicialment havia aconseguit Antonio Cañete però finalment va acabar caient per 2-3. A continuació, els locals es van avançar gràcies a la victòria de Renato Adriano davant de Miguel Moriana per 1-3.


Joan Moriana va tornar a tibar el carro igualadí en la primera partida de la segona ronda, en la qual va derrotar per 3-0 a Antonio Cañete. Les dues partides següents haurien pogut caure de qualsevol de les dues bandes però malauradament pels interessos igualadins, van anar parar totes dues al caseller del Bellvitge. Primerament, Sergi Marín va guanyar per 3-2 a Miguel Moriana i després Renato Adriano va aconseguir el mateix resultat davant de Juan Carlos Ortiz, fet que va suposar el 2-4 final.

 

Joan Masip s’adjudica la segona fase consecutiva del Circuit Promeses

[Img #2083]

Dissabte passat es va disputar la segona fase del Circuit Promeses individual de la temporada. El palista del CPP Igualada CTAI Joan Masip es va proclamar campió del nivell A del circuit. L’igualadí va superar al seu company Albert Kenji Matsuoka per un ajustat 2-1 als quarts de final, a David Vilardell (Falcons) per 3-2 a les semifinals i a Carlos Sánchez (Badalona) per 3-1 a la final.


També al nivell A, Albert Kenji Matsuoka va quedar segon del seu grup i va superar la ronda prèvia guanyant per 2-0 a Jordi Fradera (Mataró) fins que es va trobar amb Joan Masip als quarts de final.


Al nivell D, Miguel Moriana no va poder guanyar cap partida. Per la seva banda, Gerard Vélez va arribar als quarts de final al nivell F i Bernat Luco no va poder guanyar cap partida al mateix nivell. Finalment, Carles Galán també es va quedar sense cap victòria al nivell G.


COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*