Cròniques i resultats de l’Òdena Club de Bàsquet

SOTS25 Femení
Òdena CB 66 – CB Montgat Mireia 47
Parcials: 15-10, 13-8, 17-12, 21-17

[Img #5298]Victòria fàcil contra un dels rivals de la part baixa de la classificació. L’inici va ser igualat amb moltes jugades ràpides i de resultat incert. Mica en mica la superioritat odenenca es va poder veure tant amb el joc interior com amb l’exterior, però sobretot en defensa, robant pilotes i corrent al contraatac, el més característic de les verdes. Malgrat anar agafant distància el rival també trobava anotació massa fàcil i que no va permetre una victòria encara més aclaparant. Amb aquesta victòria el sots25 segueix lluitant per posar-se en les quatre primeres places de la classificació i poder lluitar pel campionat.

Van jugar per l’Òdena CB: Marín, Rodríguez 4, Júlvez 10, Sagarra 16, Pons 2, Reverte 18, Raja 5, Monclús 4, Farreras 4, Forn 3, Riba.

JÚNIOR Masculí
Òdena CB 62 – C.E.B. Navarcles 65
Parcials: 11-8, 15-17, 16-14 i 20-25.

Bones sensacions del júnior masculí, tot i la derrota davant del primer classificat.
Durant l’inici del partit el ritme era controlat en tot moment per l’Òdena. La zona proposada pels rivals no podia amb el joc odenenc. L’equip visitant, però, no va marxar mai del partit i va aguantar totes les petites escletxes que va obrir l’equip local. El marcador a la mitja part era de 26 a 25. La segona part prometia ser emocionant, i així ho va ser. Els jugadors verds van estar molt forts en defensa i molt encertats des de la línia de 6,25. D’aquesta manera s’arribava al minut 4 del darrer quart amb la màxima diferència a favor dels odenencs, 10 punts (54 a 44). Tot i això, els següents 6 minuts van ser claus pel resultat final del partit. El desencert des de la línia de tirs lliures i una sèrie de pèrdues de pilota dels jugadors de l’OCB varen provocar contraatacs fàcils per als del Navarcles, deixant el marcador empatat a 60 a falta d’un minut. Els visitants anaven de pujada i amb la confiança ben alta per la remuntada que havien realitzat. Els locals no varen saber jugar encertadament els darrers minuts i no varen poder gaudir de la victòria.

Van jugar per l’Òdena CB: Sabidó, Ferrer 20, Marimón 6, Cuevas 4, Camacho 9, Iglesias 14 i Augé 9.

CADET Femení
CB Vallirana 44 – Òdena CB 27
Parcials: 15-5, 3-11, 11-7, 15-4

El partit va començar amb poca anotació durant els primers cinc minuts, va ser aleshores quan el CB Vallirana va començar a agafar les primeres distàncies gràcies a segons i tercers rebots i el fet de plantejar una zona molt tancada en tot moment. La medicina va ser no deixar muntar la zona al rival fent que les jugadores odenenques en el camp ofensiu, així mateix es van poder remuntar els deu punts del primer quart i arribar al descans 18 a 16. El tercer quart va ser més igualat i encara que amb sis punts per recuperar el partit seguia viu i amb possibilitats de victòria verda al final del tercer quart. L’últim quart, però, va a tornar a ser com el primer i la manca de rebots de les jugadores d’Òdena, la poca intensitat defensiva i la zona impenetrable del Vallirana van portar un parcial de 15 a 4 que va desencadenar la derrota de l’Òdena CB.
Van jugar per l’Òdena CB: Camañes 5, Rodríguez 11, Parreño 7, Rius 2, Torras, Contreras, Iglesias, Moreno, Llorens 2, Cabello.