Van jugar per l’Òdena CB: Júlvez 6, Sagarra 9, Reverte 17, Raja 6, Monclús 3, Farreras 3, Forn 6, Família 2.

JÚNIOR Masculí
ASFE Sant Fruitós B 42 – Òdena Club Bàsquet 47
Parcials: 8-13, 10-15, 16-4, 7-9 i 1-6.

Nova victòria dels júniors que començaven el partit amb molta empenta i aconseguien distanciar-se en el marcador dels locals, que cometien nombroses imprecisions gràcies a la bona defensa (8-13). En el segon període van seguir amb la mateixa tònica i es va arribar a la mitja part amb un resultat de 18 a 28, favorable als seus interessos. A la represa, els odenencs es van veure clarament superats en el rebot i els de Sant Fruitós aprofitaven les segones i terceres opcions en atac i aconseguien posar-se per davant, 34-32. En el quart període, les defenses es van imposar als atacs i amb un tanteig molt pobre (7-9) es va arribar a la pròrroga.
La reacció odenenca va arribar en el temps extra, on un parcial de 1-6 els feia amb la victòria. Al final, 42 a 47.

Van jugar per l’Òdena CB: Sabidó (6), Ferrer (4), Marimon (20), Cuevas (6), Iglesias (9), Biosca (-) i Augè (2).

CADET Femení
Òdena CB 40 – CE Gelida 61
Parcials: 14-13, 9-16, 9-11, 8-21

Les jugadores odenenques van sortit molt concentrades al partit. Els darrers encontres amb el Gelida havien estat agressius i molt polèmics i l’OCB volia demostrar que eren molt més del que havien fet. Així mateix, el primer quart va ser verd gràcies a un atac ràpid que va posar nerviós a un sorprès Gelida (14-13). Al segon quart però va saber reaccionar i aprofitant les mancances defensives del local, que no feia ajudes i no bloquejava el rebot, va arribar al meridià del partit 6 punts amunt (23-29).

Els ànims de l’Òdena van baixar en picat, però part de l’equip tirava del carro va aconseguir mantenir la distància durant un tercer quart en que de nou s’havia arribat al bonus i que Gelida aprofitava tenint un bon encert des de la línia de tir lliure. Malgrat aquest esforç, no només part de l’equip podia aguantar tants minuts al 100% i els ànims de les jugadores, impulsats per errors tant ofensius com defensius, van anar baixant, fins a deixar-se anar i irmar el pitjor quart del partit 8-21.

En aquest partit va faltar una cohesió d’equip i de confiança, de fer pinya, per superar a un fort rival que estava a l’abast de les odenenques.

Van jugar per l’Òdena CB: Camañes, Parreño, Rodríguez, Rius, Torras, Contreras, Iglesias, Moreno, Llorens, Cabello.