SÈNIOR MASCULÍ                COPA CATALUNYA MASCULINA FR Grup 01
Per Enric Gotsens  – Delegat Equip        PHYSIC GM CB IGUALADA A
PHYSIC GM CB IGUALADA “A” 75 – ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS 64

Àrbitres del partit: VIÑOLO,A i CASAS, AF.

Els jugadors inicials per part del PHYSIC GM C.B. IGUALADA “A”, que jugava com a local: Q. PADRÓS, M. SESÉ,C. FONS, A. ROCA, E. TEJERO.

Per part del ZAMAR 2000-PLOMS SALLE- REUS “A” que jugava com a visitant: J. PARICIO, FJ. CUBILLAS, E. VALL, C. GENÉ i O. PENAS.

Parcials de cada període: 1r 19-5, 2n 36-20, 3r 61-36 i 4t 75-64.

Anotacions per part del PHISYC GM C.B. IGUALADA “A”: Q. Padrós (0), M. Sesé (30), J.M. Huertas (2), J. Torres (11) A. Roca (3), C. Fons (2), A. Gual (3), M. Roca (6), A. Fratila (-), E. Tejero (13), S. Laguarta (5), B. Martínez (-).

Anotacions per part del ZAMAR 2000-PLOMS SALLE- REUS “A”: S. Muntané (10), A. Martínez (25), J. Paricio (9), FJ. Cubillas (0), PJ. Avilés (4), O. Penas (0), JB. Baez (3), E. Vall (0), A. Sardà (8), C. Gené (5).

Diumenge al vespre el PHYSIC GM CB IGUALADA “A” s’ha enfrontat contra un PLOMS REUS que ha sortit a veure-les venir i no ha sigut capaç de reaccionar fins a la segona part. Els locals igualadins han tingut un encert brutal a la primera part i han dominat el partit des de el ritme de partit, les bones seleccions de tir i una gran pressió a tota pista.

El primer quart ha sigut esplendorós, amb els exteriors del CBI enratjats aconseguíem posar-nos 19-2, parcial que deixava de relleu el ritme d’un equip davant l’altre. El primer quart ha finalitzat amb el marcador 19-5.

El segon període ha sigut més igualat en el marcador, sobre tot perquè els igualadins han permès alguns triples fàcils que els visitants han sabut castigar. Els de l’anoia s’han mantingut en la seva línia ofensiva, amb una mica menys de joc interior però amb bones opcions de tir. Hem anat a la mitja part amb l’electrònic assenyalant 36-20.

A la tornada, l’equip ha seguit enxufat, fins a 5 triples hem anotat. Generant des de bot teníem bones opcions en 1c1 i en defensa hem pogut recuperar pilotes que s’han convertit en punts des de el contraatac.

L’últim període ha sigut més tens pels locals. No ha sigut el quart amb millor joc, hem rebut un parcial en els primers minuts de 2 a 16 que ens feia perdre opcions de guanyar l’average del partit de l’anada (-16), tot i així l’important era sumar una victòria més i passat aquest mal tràngol el PHYSIC GM CB IGUALADA “A” s’ha mantingut seriós i constant el marcador. El partit ha finalitzat amb una cistella dels visitants que donava per sentenciat el partit; resultat final, 75-64.

La pròxima jornada es presenta com un gran repte, viatge a Lleida per jugar contra els actuals líders, el CB PARDINYES LA FLOR VIMBODI. Esperem una setmana de bones sensacions i de bons entrenaments.

SÈNIOR FEMENÍ A                COPA CATALUNYA FEMENINA 2F Grup 03
Per Xavi Borrás – 1r Entrenador        DEPIMÉS CB IGUALADA A
PLATGES DE MATARÓ 87 – DEPIMÉS CB IGUALADA A 64

Parcials, 22-18, 13-15 (35-33), 24-16 (59-49), 28-15 (87-64)

Platges de Mataró: B.Garcia (7), L.Flores (13), A.Pujol (18), N.Talavera (14), O.Ruano (28)-cinc inicial-. T.Gómez, C.Garcia (2), M.Teixidó (2), C.Pujol (3), C.Del Santo (2), M.Jou

Depimés CB Igualada A: M.Quintana (9), AC Martínez (3), N.Minguet (3), L.Icart (2), M.Torra (2)-cinc inicial-. C.Carner (15), V.Júlvez (6), A.Acevedo (18), X.Freixas (6)

Àrbitres: A.Làzaro, L.Cubero

Derrota del Depimés Igualada A en la seva visita a la capital del Maresme. El partit ha començat amb nombroses accions errades de les igualadines en els tirs i un gran encert per l’equip mataroní. En els primers 5 minuts el parcial era d’11 a 2. Les alternances defensives igualadines no sorgien efecte i les locals ho aprofitaven per endossar 3 triples seguits. En aquest moment les blaves van començar a activar-se en atac i van ser capaces de reduir les diferències inicials a 4 punts, 22 a 18.

El segon període ha estat el de més qualitat igualadina. Amb una gran defensa que ha evitat els llançaments exteriors locals, però amb molta dificultat per aturar el poder joc interior liderat per Olga Ruano. (10 punts en aquest període).

En l’inici del tercer període, les del Depimés feien el més difícil, capgirar el marcador i posar-se un punt per davant, 35 a 36. Però les locals, lluny de deixar-se portar van ser capaces de sobreposar-se al bon joc igualadí i mantenint l’encert en el tir exterior van clavar un parcial de 12 a 3, eixamplant les diferències a 8 punts, 47 a 39. Les igualadines aconseguien aturar el joc interior, però quan ho feien sortien les killers exteriors per matar la reacció igualadina. En els darrers minuts, un parcial de 8 a 0 col•locava una avantatge de 10 punts, 59 a 49.

En el darrer període, les blaves tot i voler, no podien capgirar el marcador, perdien pilotes i les locals anotaven els contraatacs amb facilitat per tal d’anar incrementant la diferència en el marcador. L’equip igualadí, lluny de baixar els braços va estar competint fins als darrers instants però l’increïble encert de l’equip local va fer que el Mataró acabés amb una avantatge de 23 punts, 87 a 64. Massa càstig pel bon treball de l’Igualada.

El Mataró ha demostrat perquè és un dels equips més forts de la categoria, avui ha bordat un partit sensacional.

Tot i la derrota, l’Igualada es manté en aquesta quarta posició que dóna opció a les semifinals del Campionat de Catalunya.

El proper partit del Depimés Igualada A serà el proper diumenge a les 19:30h a Barcelona contra el Joventut Les Corts.

SÈNIOR B MASCULÍ                 C.C. TERCERA CATEGORIA MASCULINA FR Grup 05
Per Jordi Martinez Quero – Entrenador       PHYSIC GM CB IGUALADA B
PHYSIC GM IGUALADA B 70 – TOTSPORTS B. SAMÀ B 49

El partit va tenir un ritme lent, desencert i poca intensitat, per moments hi va haver detalls de qualitat per part dels dos equips, però no va er la nota principal i això mostrava un baix tanteig i un partit avorrit. Arribant així a la mitja part, (30-25) petita avantatge blava.

El tercer període els igualadins mostren la seva millor cara, bona defensa, intensitat i velocitat en atac. Portan les primeres avantatges 10 punts minut 3 del període (37-27). El visitants veuen com tots els seus intents de retallar la diferència són contrarestats amb gran treball local i l’electrònic ja reflectia un clar (51-32). L’últim període va retrobar-se amb el ritme lent i joc passiu, que va afavorir a una còmode victòria igualadina.

PHYSIC GM IGUALADA «B»: M. Padrós (9), F. Vives (5), A. Esquerra (3), M. Sánchez (5), D. Gil (4), I. Martínez, G. Estany (8), A. Domenech (10), A. Fratila (21) i M. Benito (5).
No van jugar C. Solé, A. Yebra i M. Custodi.

SÈNIOR B FEMENÍ                 C.C. SEGONA CATEGORIA FEMENINA FR Grup 03
Per Aitor Iglesias – Entrenador           DEPIMÉS CB IGUALADA B
CB SECA SANT PERE 57 – DEPIMES C.B IGUALADA B 38

C.Bargallo(-),M.Freixas(3),E.Compte(lesionada),M.Amatlle(10),C.Tarrida(lesionada), J.Fuertes(5), P.Jorba(10), M.Basurto(2),C.Carmona(6),A.Aracil(2),A.Jorba(-)

ÀRBITRES: Martin,J 12-17, 15-7(27-24), 16-3(43-27), 14-11(38-57)

Derrota dolorosa del Depimés CB Igualada davant un rival directe en la classificació, el SECA Sant Pere.

Tot i que el partit el començava dominant les igualadines on aconseguien atacar amb solvència la zona 2-3 imposada pel SECA desde el minut 1, l’encert desde la línea exterior no les va acompanyar durant tot el partit, fet que va aprofitar les lleidetanes per imposar el seu ritme de joc i dominar el partit, al descans 27 a 24 en el electrònic.

Tercer quart per oblidar on l’equip Igualadí només aconseguia 3 punts en 10 minuts i que aprofitaven les visitants per marxar en el marcador amb dos parcials de 10-0 i de 6-0 que ficaven el 43 a 27 en el electrònic.

Un triple al inici del últim quart col•locava la màxima diferencia en el marcador (+19) però una petita reacció de les igualadines amb un parcial de 0 a 8 donava unes mínimes esperances a manca de 5 minuts per arribar al final. Però el veterà equip Lleideta no va deixar que l’Igualada entrés al partit i s’enduia una victòria molt important per 38 a 57.

SOTS 21 MASCULÍ                 C.C. SOTS 21 MASC. NIVELL A-1 FP Grup 01
Per Mario Sanchez – Entrenador        AUTOESCOLA POBLE SEC CB IGUALADA
AUTOESCOLA POBLE SEC CB IGUALADA 44 – A.E. AULA B 51

[Img #5431]Campions fins al minut 35

Bonic partit el disputat a Les Comes entre el Autoescola Poble Sec – C.B.Igualada i el A.E.Aula B, segon classificat de la lliga.

Bonic per la demostració d’aprenentatge que estan fent tant els jugadors com l’entrenador de l’equip igualadí. Hi van haver errors que et fan perdre un partit com despistes després dels temps morts i moltes errades als tirs lliures, però tot i això el Autoescola Poble Sec va fer un plantejament específic per aquest encontre on va canviar totalment el seu estil defensiu i els jugadors van ser capaços d’assimilar-lo i dur-lo a terme.

Al final del tercer quart el igualadins arribaven per sobre en el marcador, però només per 3 punts (35-32). El quart període va començar amb la mateixa dinàmica que la resta de minuts disputats, molta igualtat amb molta intensitat per part de tots dos equips. Els darrers últims 5 [Img #5432]minuts van ser enfrontar-se a una nova situació, canvi de defensiu zonal per part de l’equip visitat, i la no resposta adequada de l’equip local i conseqüentment la merescuda derrota.

Tot i això hem d’estar orgullosos de l’esforç realitzat per tothom i aprendre a reaccionar a les noves situacions que ens trobem al llarg d’un partit.

Continuem treballant i buscant victòries.

Jugadors: A.Fontanella (5), J.Mercè (2), A.Navarro (2), E.Cabral, A.Santiago, D.Tarrida (4), O.Ribera (8), A.Esquerra (9), J.Llorente (9).

JÚNIOR MASCULÍ                C.C. JUNIOR MASC. INTERTERRIT  FP Grup 04
Per Josep Marimón – 1r Entrenador        MC DONALD’S CB IGUALADA
MCDONALD’S CB IGUALADA 72 – BASQUET SAMA VILANOVA A 64

Gran partit, un altre, dels nostres júniors a les Comes davant d’un dels rivals directes de la classificació, el Basquet Samá Vilanova.

El primer quart va ser molt igualat. Els dos equips sabien de la importància del partit, i van sortir molt concentrats des del primer minut. Però van ser els igualadins, qui des del primer moment, van portar el ritme del partit, i gràcies a dos triples consecutius a falta de dos minuts de la cloenda del quart, van aconseguir posar-se per davant en el marcador (21-16).

El segon quart va ser diferent. Els visitants van començar a portar el pes del joc, i es van imposar davant dels igualadins que van jugar un quart molt tovet defensivament. Al final del segon quart, els visitants anaven tres punts per davant en el marcador (33-36).

A la represa, els locals els van posar el “mono” de treball, i es van imposar en el marcador fins que els vilanovins van anotar dos triples consecutius, que els tornava a posar per davant en el marcador (45-47). Amb un resultat molt ajustat es va arribar al final de tercer quart. Però, el darrer període va se gaire bé impecable per part dels igualadins, que gràcies a un gran joc van guanyar el parcial per set punts de diferència, que va deixar un resultat final de 72-64 per als locals.

Amb aquesta victòria els igualadins ja duen vuit victòries consecutives, una fita tan inesperada com difícil en una competició tan complicada com la interterritorial.

Benito (16), León (7), Serra (11), Torrents (0), Tarrida (14) – cinc inicial- Máximo (4), Marsalino (0), Raurich (6), Prat (0), Marcè (6), Gabarró (8), Cuadros (0).

JÚNIOR FEMENÍ A                C.C. JUNIOR FEM. INTERTERRIT  FP Grup 02
Per Joan Romeu – Entrenador        AUTOESCOLA POBLE SEC CB IGUALADA A
AUTOESCOLA POBLE SEC CB IGUALADA A 49 – BF CORNELLÁ 62

Un Cornellà molt intens guanya amb comoditat al júnior femení A i es consoliden en el 1r. lloc d’interterritorial.

El partit estava molt preparat per part dels 2 entrenadors, però el primer període no va sortir rés i les igualadines van estar molt desencertades.

Molts passes fallats i masses pilotes perdudes, van portar a les igualadines, a un -20 a la mitja part.
A la represa el partit va ser més igualat i el últim període va ser per les de casa.

Parcials: 4-18, 11-17, 15-15, 19-12

Van jugar: Carla Serra(12), Núria Soler (8),Júlia Salanova (2), Carla Xairó (9), Berta Sellar?s (6), Judit Lamolla (1), Mar Ribera (6), Claudia Miramunt (2), Judit Castellà (3)

JÚNIOR FEMENÍ B                 C.C. JUNIOR FEM. NIVELL A FP Grup 03
Per Toni Torra – Entrenador            MC DONALD’S CB IGUALADA B
MC DONALD’S C.B.IGUALADA “B” 92 – C.B.PRAT-AIGÜES DEL PRAT 44

Van jugar pel CBI : M. Espejo (19), B. Colell (1), L. Rius (9), M. Palmés (14), E. Díez (12), C. Roca (11), N. Torrens (22), M. Gou (4)

Arbitre: Sr. Mateos

Parcials: 1er: 21-8 / 2ón: 47-23 (26-15) / 3er: 69-32 (22-9) / 4art: 92-44 (23-12)

Espectacular partit el jugat aquest cap de setmana per les noies igualadines a Les Comes contra el segon classificat del grup. Cal destacar els problemes de jugadores per culpa de lesions i malalties i que l’equip va ser reforçat per dues jugadores del Júnior “C” Tot i el 0-2 inicial, ja en els primers compassos del partit va quedar clar que les igualadines estaven molt posades dins el partit. Amb una gran defensa i uns percentatges d’encert molts alts en atac comencen a marcar el ritme del partit, 21-8 al final del 1er quart. Res va canviar en el 2ón quart, un equip inspiradíssim, anotant amb molta facilitat i escombrant de la pista a un dels rivals més potents del grup. S’arriba a la mitja part amb el resultat de 47-23.

Tot i que en la represa del joc va semblar que les visitants podien reaccionar una mica, això només va ser un miratge. Les igualadines no es van relaxar en cap moment i van seguir jugar a un nivell altíssim i atropellant a l’equip rival en totes les facetes del joc. El resultat final de 92-44 mostra clarament la superioritat que hi va haver durant tot el partit.

Cal destacar el debut de dues jugadores del Júnior “C”, la Berta Colell i la Laia Rius que van contribuir molt positivament en aquesta gran victòria.

JÚNIOR FEMENÍ C                 C.C. JUNIOR FEM. NIVELL B FP Grup 04
Per Sergi García – Entrenador        TALLERES GASETI CB IGUALADA C
TALLERES GASETI CB IGUALADA C 65 – CB SOLSONA 48

Victòria molt treballada del JFC davant del C.B.Solsona per 65 a 48.

Es presentava un partit difícil davant d’un rival amb el que al partit d’anada el JFC va perdre per 9 punts de diferència, cosa que les blaves es veien obligades a guanyar, mínim de 10 punts de diferència. El partit començava a favor de les nostres que anotaven contraatacs i defensaven intensament. Així aconseguien dominar el marcador i anant eixamplant la diferència en el marcador, que era gairebé sempre de 10 punts de diferència, fins a arribar als darrers minuts del segon període on les de Solsona es van col•locar en zona però les igualadines l’atacaven bé i aconseguien arribar amb un 37-22 a la mitja part.

El tercer període va ser fatídic pel JFC. El Solsona va fer un parcial e 7-22 i va recuperar l’avantatge que l’Igualada havia aconseguit en els períodes anteriors, arribant amb un 44-40 al final del període. Les blaves es veien obligades a fer un gran últim període i així va ser, van anular pràcticament qualsevol opció solsonenca, anotant un parcial de 21-8, gràcies a la defensa intensa i en les accions ràpides de contraatac. Així aconseguien guanyar l’average al rival i sumar una victòria important per a elles, tan sols a dues jornades de rebre al líder del grup a Les Comes.

Van jugar pel CBI: Guillamón (8), Colell (15), Carner (2), Córdoba (11), Ràmia (8), Domènech, Rius (18) i Fernández (3).

CADET MASCULÍ A                 C.T. CADET MASC. CC INTERTERRIT REGULAR  Grup 02
Per David Soteras – Entrenador        AUTOESCOLA POBLE SEC CB IGUALADA A
AJORNAT

CADET FEMENÍ A                C.T. CADET FEM. PREFERENT REGULAR Grup 04
Per Vero Júlvez – Entrenadora        CB IGUALADA A
PETRO.PINTO-ASFE ST. FRUITOS A 44 – CB IGUALADA 42

Primera derrota de la segona volta de les igualadines vers un rival difícil amb qui ja es coneixen molt.

L’Igualada ha sortit amb una defensa zonal 1-3-1 la qual no ha funcionat i en atac no estaven gaire encertades, tot i així s’han mantingut a 5 punts i han finalitzat el primer període 17-12. Un segon quart amb la mateixa dinàmica que el primer, combinant defenses diferents i seguint sense anotar, les ha portat a la mitja part amb un resultat de 27-20.

A la segona part les de l’Anoia han anat reduint diferències fins a arribar a igualar el marcador. Un final molt ajustat s’ha decantat cap a les del Bages les quals han guanyat de dos, 44-42.

Tot i la derrota les d’Igualada segueixen en la primera posició ja que tenen l’average guanyat d’un punt, i cal tenir en compte que les igualadines han lluitat fins al final.

Tal com el Barça no pot guanyar sense el Tito, el cadet femení A de l’Igualada no sap guanyar sense la Vero.

Parcials: 17-12, 10-8, 9-10, 8-12.

Van jugar: Gemma (9), Aina (6), Judit (1), Maria (3), Marta, Clara (7), Neus (2), Marina (2), Mar (12).

MARISTES ADEMAR 58 – TOYOTA NAYMOTOR CBI A 45

Tot i la millora en la setmana d’entrenaments, l’Infantil A no va ser capaç de competir contra un equip que no havia guanyat cap partit en aquesta segona fase.
El primer parcial de 2-12 va marcar el desenvolupament del matx.

Poques idees clares i la poca ambició van tornar a marcar el partit, on els igualadins no van poder demostrar-se del què són capaços.

Van jugar pel CBI : M.Couso, M.Puig, A.Gabarró. A.Carpi, S.Farrés, F.Gil, F.Romero, A.Latorre, B.Gabarró. A.Cavalletto,D.Muñoz

INFANTIL FEMENÍ                 C.T. INFANTIL FEM. REGULAR NIVELL B1  Grup 01
Per Xenia Freixas – Entrenadora        PETRONIEVES CB IGUALADA
PETRONIEVES CB IGUALADA 74 – UE BARBERÀ 42

Nova victòria de les igualadines contra UE Barberà.

El partit va començar molt igualat, i amb algunes dificultats de les igualadines alhora d’atacar gràcies a una intensa defensa de les visitants. Arribant al descans amb el marcador de 32 a 27.

A partir de la mitja part, les igualadines treballant mica en mica van millorar el seu joc ofensiu, corrent i ciruclant la pilota amb rapidesa, i es van anar distanciant del rival fins arribar al final amb una diferència de 32 punts.

Van jugar: M. Aldomà (18), M. Fernàndez (14), È. Pedragosa (11), E. Roda (4), M. Gassó (2), L. Figueras (4), K. Òdena (14), C. Gracia (5) i A. Tarrida (2).

INFANTIL MASCULÍ  B            CT INFANTIL MASCULI REGULAR NIVELL B1 Grup 07
Per Adrià Fratila – Entrenador        AKORD’S CB IGUALADA B
CB OPALO CERDANYOLA B 71 – AKORD’S CB IGUALADA B 53

El darrer partit de la primera volta va acabar en derrota, un cop més, degut als parcials negatius rebuts.
Els igualadins van encaixar un bon inici, amb un marcador força igualat i jugant “de tu a tu”. Un parcial favorable als locals, però, va fer que durant tot el partit hi hagués una diferència de 10 punts al marcador que semblava impossible de retallar.

Una excel•lent reacció dels igualadins va permetre apropar-se lleugerament al marcador, provocant un temps mort de l’entrenador de Cerdanyola que va fer esperonar als seus jugadors i així seguir posant-li les coses molt difícils a l’Igualada.

Amb aquest guió més o menys monòton, es va arribar als darrers 5 minuts on el jugador més destacat dels locals va seguir amb la seva ratxa anotadora, deixant sense oportunitats als de l’Anoia.

Anotacions per part del CBI: : Ll. Claramunt (4), P. Lumbreras (4), P. Castelltort (9), D. Cobos (9), M.Rosell (0), Q. Rosich(0), J. Torrens (10) A. Latorre (4), O. Delgado (7), G. Pallarès (2), U.Vilches (2 ), J. Sanchez (4).

PRE-INFANTIL MASCULÍ     CT PRE INFANTIL MASCULI REGULAR NIVELL B2 Grup 02
Per Erick Vargas – Entrenador        TRIOPTIC CB IGUALADA
CB LLOR 74 – TRIOPTIC CB IGUALADA 61

Derrota a casa dels líders en un partit en el que dos períodes molt poc competits han sentenciat el partit. Encara queda molt per treballar i per millorar.

Àrbitre ppal.: MARTÍNEZ, M.
Jugadors inicials TRIOPTIC CB IGUALADA: S. TORRALLARDONA, O. LLOPART, A. MATENCIO, A. MORENO i T. LAMOLLA.

Anotacions per part del TRIÒPTIC CB IGUALADA: S. TORRALLARDONA (2), O. LLOPART (2), M. LINARES (-), G. SOTERAS (3), A. MORENO (0), N. RIBA (9), D. CALLE (2), A. MATENCIO (23). R. MARSÀ (0), G. MORERA (3), B. SOTERAS (3) i T. LAMOLLA (11).

Inici del partit una mica fred per part dels dos equips. Moltes faltes pitades al mínim contacte no acabaven de permetre que hi hagués ritme de partit. La primera part va acabar amb el marcador 7-9.

La segona part va ser un recital anotador dels locals (16-2) que va marcar la resta del partit; els d’Igualada no van defensar com tocava i no estaven gens concentrats en atac. En cap moment va ser una qüestió de físic sinó d’actitud. Vam anar al descans 31-18.
A la represa el partit va tenir un to més regular, la diferència en el joc es va escurçar i vam ser capaços de ser més anotadors. El partit va mantenir la mateixa línia fins al final. Les claus van ser: no sortir bé al contraatac després dels rebots i les pilotes recuperades, no definir amb seguretat ni jugar intel•ligents les situacions de superioritat i no defensar amb intensitat. Resultat final: 74-61.

Final de la primera volta amb un balanç positiu (6 victòries – 3 derrotes), no només en el marcador sinó en la millora individual de cada jugador i en la maduresa de l’equip. Nous objectius i noves etapes per superar es presenten en una segona volta que segur que ens aporta moltes sorpreses.

PRE-INFANTIL FEMENÍ A       CT PRE INFANTIL FEMENI REGULAR NIVELL A2 Grup 01
Per Carla Tarrida –  Entrenadora        PODOLOGIA A.BALSELLS CB IGUALADA
PODOLOGIA ALÍCIA BALSELLS CB IGUALADA A 50 – CLUB BÀSQUET LLOR 46

Gran partit del PIFA disputat aquest dissabte a les Comes.

Les igualadines van sortir molt concentrades però el rival era dur i no va deixar escapar cap punt.
El partit va anar frec a frec i tant l’equip local com el visitant van anar davant pel marcador en alguna ocasió.
Les igualadines van perdre molts passes i això facilitava a l’equip contrari a robar pilotes i acabar amb bàsquets fàcils però els dos últims parcials van ser molt bons per part igualadina i finalment es van acabar emportant una merescuda victòria per tan sols 4 punts de diferència.

Per part del C.B.I. van jugar: Maria López, Marita Flores, Berta Morros, Carla Garrido, Laia Puiggròs, Carla Casellas, Anna Fernández, Ivette Juárez, Paula Elvira, Anna Bachs, Aina Marsà.