Cròniques dels equips base del Club Bàsquet Igualada

SÈNIOR B MASCULÍ                 C.C. TERCERA CATEGORIA MASCULINA FR Grup 05
Per Jordi Martinez Quero – Entrenador       PHYSIC GM CB IGUALADA B
CB VILATORRADA 59 – PHYSIC GM CB IGUALADA B 56

Quan un equip comença amb un parcial de 7-22 anotant molt des de l’exterior, amb gran defensa i velocitat en el seu joc, i a sobre davant d’un rival que es troba en zona de descens es creu que la victoria serà fàcil. Pero res d’això els locals es fiquen les pil.les i retallen la diferència a només a 4 punts (28-32). A la repressa els blaus s’adapten al joc lent i ensopit dels locals i sense fluidesa ofensiva provoca que el bagessencs es possin per endavant a l’electrònic.

En el darrer periode els igualadins amb mal joc i molt capficats amb l’horrible actitut arbitral no poden capgirar el marcador, tot i que amb només 1 segon pel final i amb el marcador 57-56 pels verds, el nostre equip té 2 tirs lliures per empatar o guanyar el partit però els dos errors provoquen una victòria local que hauria de fer reflexionar als jugadors igualadins per al futur.

Pel physic GM Igualada B van jugar: M. Padrós, D. Gil, A. Esquerra, A. Domenech, A. Yebra, I. Martínez, M. Sànchez, F. Vives, A. Santiago i M. Benito. No van jugar C. Solé, G. Estany, A. Fratila i M. Custodi.

SÈNIOR B FEMENÍ                 C.C. SEGONA CATEGORIA FEMENINA FR Grup 03
Per Aitor Iglesias – Entrenador           DEPIMÉS CB IGUALADA B
DEPIMES C.B IGUALADA B 60 – BASQUET FEMENI CORNELLA A 52

C.Bargallo(11),M.Freixas(-),E.Compte(8),M.Amatlle(12),C.Tarrida(10),J.Fuertes(6),P.Jorba(2), M.Basurto(5),C.Carmona(6),A.Aracil(-)

ÀRBITRES: Mateu,M 24-11, 13-17(37-28), 16-7(53-35), 7-17(60-52)

Gran inici de les igualadines amb un joc molt ràpid i molt fluid i amb un gran encert desde la línea exterior que li permetia marxar en el marcador per 24 a 11. En el 2n quart la dinàmica seguia, però una defensa zonal disposada per les de Cornella en els últims minuts reduia diferencia fins als 9 punts, 37 a 28 al descans.

Era moment de recuperar sensacions i així ho van intentar fer desprès del descans. Tot i que els primers minuts el joc era molt travat, finalment s’aconseguia un parcial de 11 a 0 que col•locava a les igualadines amb una diferencia de 20 punts, la màxima del partit. Tot i així l’equip visitant no va baixar els braços en cap moment i mica en mica reduïa diferencies fins el marcador final de 60 a 52.

Tercera victòria consecutiva del Igualada que el col•locava gairebé fora de la zona de fases de descens.

SOTS 21 MASCULÍ                 C.C. SOTS 21 MASC. NIVELL A-1 FP Grup 01
Per Mario Sanchez – Entrenador        AUTOESCOLA POBLE SEC CB IGUALADA
CB MANYANET LES CORTS 64 – AUTOESCOLA POBLE SEC CB IGUALADA 50

Derrota del C.B.Igualada contra el segon classificat de la lliga.

L’equip Sots21 del C.B.I va fer front el dissabte a un partit complicat, no disposava de rotació en el joc interior y els alers van haver d’ajudar en el joc interior. Els igualadins van aguantar tres quarts del partit arribant al començament del darrer període amb un marcador igualat 45- 39 per l’equip local.

A l’últim i darrer període la defensa en zona que va plantejar l’equip local va ser mal contestada pels igualadins i les Corts van aconseguir fer un parcial 14-0 que va determinar el resultat final 64-50.

Jugadors: A.Navarro (absència), E.Cabral, A.Santiago, O.Ribera, A.Esquerra, J.Fons, J.Lorente, A.Fontanella.

Entrenadors: M.Romero i M.Sánchez

JÚNIOR MASCULÍ                C.C. JUNIOR MASC. INTERTERRIT  FP Grup 04
Per Josep Marimón – 1r Entrenador        MC DONALD’S CB IGUALADA
SICORIS “95” 75 – McDONALD’S CB IGUALADA A 46

Horrible partit dels nostres júniors a casa del líder de la competició.

Ja els primers minuts van ser significatius de que els igualadins no estaven mentalment ficats per a competir el partit. 12-0 de parcial inicial en els cinc primers minuts. Nul•la resposta del igualadins davant un Sicoris que no perdia el temps, i que anotava amb extrema facilitat. Els lleidatans acabaven amb un +16 en el primer quart. L’inici del segon quart va mostrar una altre cara dels jugadors de l’Igualada, però tan sols va ser un miratge. Un parcial de 2-11 posava als visitants dins del partit, però un altre baixada de tensió els feia encaixar un 10-2 en contra per marxar al descans amb un marcador de 36-20.

Desgraciadament la segona part va ser igual de dolenta per part dels jugadors del CBI. Amb uns parcials de (15-12) i (24-24) el partit va acabar amb 29 punts de diferència a favor dels locals, 75-46.

En definitiva, mal partit dels igualadins, segurament el pitjor del que portem de temporada, però que s’ha de superar per a encarar el que queda d’una temporada que està sent del tot exitosa.

Benito (6), León (5), Gabarró (5), Marcè (0), Torrents (8) – cinc inicial – Máximo (3), Marsalino (4), Raurich (5), Serra (4), Tarrida (6), Prat (0)

JÚNIOR FEMENÍ A                C.C. JUNIOR FEM. INTERTERRIT  FP Grup 02
Per Joan Romeu – Entrenador        AUTOESCOLA POBLE SEC CB IGUALADA A
SR LIMA HORTA B 39 – AUTOESCOLA POBLE SEC CB IGUALADA A 63

Les júniors A del CBI van jugar un excel•lent partit el diumenge al matí. Tot i l’estrany horari, les blaves van sortir concentrades des de l’inici i van aconseguir imposar el seu ritme i joc en tots els períodes.

Fins a la mitja part, les barcelonines van mantenir-se a prop en el resultat, però una molt bona defensa al tercer període va permetre a les igualadines marxar en el marcador.

D’aquesta manera, les del CBI mantenen la segona posició i durant aquesta setmana es prepararan pel l’important partit del divendres contra la Joviat de Manresa.

Parcials: 10-15, 14-18, 5-15, 10-15.

Van jugar: Castellà (4), Serra (9), Miramunt (4), Soler (13), Salanova (9), Xairó (10), Sellares (5), Ribera (6) i Lamolla (3).

JÚNIOR FEMENÍ B                 C.C. JUNIOR FEM. NIVELL A FP Grup 03
Per Toni Torra – Entrenador            MC DONALD’S CB IGUALADA B
BÀSQUET SAMA VILANOVA B MOLINS 51 – MC DONALD’S C.B.IGUALADA B 56

Van jugar pel CBI : M. Espejo (1), C. Albiol (4), M. Palmés (4), M. Barral (7), E. Díez (22), M. Llorens, C. Roca (8), N. Torrens (8), M. Gou (2).

Arbitre: Sr. Figueredo

Parcials: 1er: 12-15 / 2ón: 23-21 (11-6) / 3er: 34-35 (11-14) / 4art: 51-56 (17-21)

Treballada victòria del júnior “B” aquest cap de setmana contra el Bàsquet Sama de Vilanova, que tot i ser un equip de la part baixa de la taula va demostrar molt més del que diu aquesta classificació.

Tot i un bon començament de partit amb un parcial inicial de 2-8, ràpidament el partit es va igualar i les locals van començar a manar en el marcador gràcies a millors atacs i sobretot per un domini insultant en el rebot que feia que les igualadines rebessin cistelles fàcils de segones i terceres opcions, i sobretot que no poguessin córrer i desenvolupar el joc al que estan acostumades. D’aquesta manera s’arriba a la mitja part amb el resultat de 23-21.

En el tercer període la tònica continua sent la mateixa, màxima igualtat en el marcador i els mateixos problemes per a les igualadines, 34-35 al final del quart. Tot i això en el quart període un millor joc igualadí amb bones seleccions de tir, va fer que s’agafés una petita avantatge en el marcador que es va saber administrar fins als últims segons. Al final el resultat va ser de 51-56, que fa sumar una nova victòria per seguir a la part alta de la classificació.

JÚNIOR FEMENÍ C                 C.C. JUNIOR FEM. NIVELL B FP Grup 04
Per Sergi García – Entrenador        TALLERES GASETI CB IGUALADA C
DENCANSA

CADET MASCULÍ A                 C.T. CADET MASC. CC INTERTERRIT REGULAR  Grup 02
Per David Soteras – Entrenador        AUTOESCOLA POBLE SEC CB IGUALADA A
AUTOESCOLA POBLE SEC CB IGUALADA A 61 – ASFE SANT FRUITOS A 44

Victòria fàcil a casa contra un dels darrers classificats.

Aquest cap de setmana els cadets jugaven a Les Comes, contra un dels equips de la zona baixa de la classificació. El partit va començar amb un ritme molt fluix, poca intensitat i falta d’encert en atac. Tant és així que al descans el resultat era d’un 21 a 20, impropi d’aquesta categoria. A la represa però les coses van canviar, els igualadins van començar a apretar en defensa i treballar amb més ritme els atacs, això va permetre anar agafant avantatge al marcador. Els de St. Fruitós com a resposta van intentar canviar a defensa en zona que no plantejar cap problema als igualadins que ja estaven amb una bona dinàmica de joc.

Parcials: (14-12) (7-8) (20-11) (20-13)

Anotadors: J. Hernández, J. Mangues 2, J. Vidal M. Susanna 5, L. Fullana 15, M. Solé 2, S. Figueras 14, P. Martí 6, M. Ndiaye 15, R. Fullana, C. Pauné 2, A. Ortínez.

CADET FEMENÍ A                C.T. CADET FEM. PREFERENT REGULAR Grup 04
Per Vero Júlvez – Entrenadora        CB IGUALADA A
JOVENTUT DE BADALONA FEMENÍ A 56 – CB IGUALADA A 64

Nova victòria de les jugadores igualadines en el seu desplaçament a Badalona en el darrer partit de lliga.

El partit es preveia complicat ja que les locals es jugaven poder entrar en les fases de permanència a la categoria però les líders no van perdonar. Un primer quart amb intercanvi de cistelles donava les primeres avantatges en el marcador a les locals que dominaven en el primer període 17-13. Les igualadines es veien superades en el rebot tant ofensiu com defensiu, en atac donaven segones i terceres opcions a un rival que no perdonava i fruit d’això, no podien desplegar el seu joc amb ràpides transicions. Així doncs, s’arribava a la mitja part amb un resultat de 33-30.

Una gran defensa zonal en el tercer període va permetre a les igualadines distanciar-se una mica en el marcador ja que el rival només va anotar 7 punts (40-46). Amb tot per decidir en el darrer període les igualadines van saber jugar amb intel•ligència i es van fer amb la victòria per 56 a 64.

Excel•lent temporada de les jugadores igualadines quedant Campiones de Preferent B.

Cal felicitar-les per l’esforç i el gran treball realitzat.

Per part del CBI van jugar: Rigol (7), Martínez (5), Jorba (6), Codina (3), Masegosa (3), Calleja, Mas (11), Torrens, Bernal (4) i Ribera (25).

CADET MASCULÍ B                 C.T. CADET MASC. REGULAR NIVELL A2 Grup 03
Per Miquel Padrós – Entrenador        FERRET JORBA SOLÀ CB IGUALADA B
FERRET JORBA SOLÀ – C.B IGUALADA 80 – REMCAT SA SÚRIA 82

Grandíssim partit el disputat aquest dissabte a Les Comes. Els joves cadets rebien segurament al que és el millor equip de la lliga, de fet a la primera volta el resultat va ser de 102-55 favorable als Suriencs. El partit començava amb anades i tornades per part dels dos equips, però ja es veia que els Igualadins plantaven cara, jugaven possessions llargues i buscaven situacions senzilles, a més, en defensa la concentració i l’actitud eren molt correctes. S’arribava al final del primer període amb un ajustat 15-18.

El segon quart va esdevenir el millor de tota la temporada, un bon encert en el tir provocat per una gran mobilitat de pilota i bones transicions gràcies a una gran defensa, aquests aspectes permetien als Anoiencs trencar el partit amb un parcial de 31-14.

En la segona meitat, s’esperava la reacció visitant, i així va ser, el parcial va ser de 9-25, segurament massa ampli per tal com va anar el partit, ja que els Igualadins van errar una gran quantitat de tirs senzills, que van fer més grans les diferencies entre un i altre equip.

S’arribava al darrer període 2 punts a sota, el partit seguia la tònica del tercer quart i permetia als visitants agafar una avantatge de fins a 12 punts a falta de 5 minuts que semblava insalvable, però l’últim esforç dels cadets va arribar, i després de 4 triples seguits, i tres tirs lliures finals van estar a punt a punt de capgirar el marcador.

Malgrat tot, cal felicitar una vegada més als jugadors, estan fent una segona volta molt bona en la que estan assolint l’objectiu de competir partit rere partit. Aquesta vegada s’ha millorat el resultat de la primera volta ostensiblement.

Van jugar pel CBI; Miret (0), Pont (14), Elvira (6), Jorba (21), Qiu (4), Merino (0), Roger (18), Gil (0), Martínez (3), Bru (14)

CADET FEMENÍ B                 C.T. CADET FEM.  REGULAR NIVELL B2 Grup 01
Per Pau Benito – Entrenador            GARATGE MONTSERRAT CB IGUALADA B
SAT GONFAUS BERGA SALLENT 37 – GARATGE MONTSERRAT CB IGUALADA B 35

Derrota de les igualadines a la pista del segon classificat.

Les jugadores d’aquí s’enfrontaven avui al matí a un dels equips més forts de la categoria, un grup lluitador i amb una bona defensa. Elles han començat més bé però fallaven i han continuat fallant-ho gairebé tot durant tot el partit. Les nostres no trobaven la manera de penetrar la defensa i han llançat molts triples. Molts ben tirats; altres molt mal tirats. han estat valentes des de lluny però no en el cos a cos.

Les locals han estat millors i s’han endut la victòria merescudament. Felicitar les nenes de l’Igualada per la paciència i la perseverància.

Han jugat, pel CBI: Laia Ferrer, Clàudia Solé, Èlia Pedregosa, Núria Admetller, Núria Barral, Marta Sàbat, Mar Fernández, Marta Ambròs i Maria Maestre.

INFANTIL MASCULÍ  A            C.T. INFANTIL MASC. REGULAR NIVEL A2 Grup 02
Per Emili Díez – Entrenador            TOYOTA-NAYMOTOR CB IGUALADA A
TOYOTA NAYMOTOR CBI A 74 – ABB BUFALÀ 56

Ja era hora !

Els igualadins van ser capaços de completar un partit sencer, on la bona defensa, amb pressió continuada i el joc d’equip es van imposar al joc individualista al que ens tenien acostumats els blaus.

De fet el partit va començar amb un bon treball defensiu dels igualadins que els donava ritme defensiu i , sobretot ritme d’atac que els va portar a dominar la primera part per 20-12.

La segona, va ser més menys semblant i el domini anoienc s’anava incrementant 23-7 que portava al final dels primers 20 min a un 43-19 que deixava ja les coses clares de cara a la segona meitat.

La tercera i quarta part van ser molt més equilibrades, fruit de la relaxació dels anoiencs, arribant-se al final del matx amb un 74-56 que feia justícia al vist sobre la pista.

Van jugar pel CBI : M.Couso, M.Puig, A.Carpi, S.Farrés, F.Gil, F.Romero, A.Latorre, B.Gabarró, A.Cavalletto i D.Muñoz.

INFANTIL FEMENÍ                 C.T. INFANTIL FEM. REGULAR NIVELL B1  Grup 01
Per Xenia Freixas – Entrenadora        PETRONIEVES CB IGUALADA
JE TERRASSA 2000 67 – PETRONIEVES CB IGUALADA 51

Segona derrota consecutiva de les infantils del CB Igualada, aquest cop contra la JET de Terrassa.

El partit ha sigut molt irregular i les igualadines des de l’inici ja anaven per darrere en el marcador per manca de defensa. S’arribava al descans amb un resultat de 32 a 24.

Quan les del CBI intentaven apropar-se en el marcador i es posaven a 4 punts, de seguida les locals tornaven a marxar. A falta de 5 minuts per finalitzar el partit les terrassenques tenien una avantatge de 21 punts, que ha sigut molt difícil de recuperar tot i els esforços finals de les igualadines.

Van jugar: C. Tomàs (6), M. Aldomà (8), M. Fernàndez (8), È. Pedragosa (4), E. Roda (11), M. Gassó (4), L. Figueras (4), K. Òdena (4), C. Gracia (-) i A. Tarrida (2).

INFANTIL MASCULÍ  B            CT INFANTIL MASCULI REGULAR NIVELL B1 Grup 07
Per Adrià Fratila – Entrenador        AKORD’S CB IGUALADA B
AKORD’S CB IGUALADA B 46 – BASKET ALMEDA 59

Un cop més els parcials negatius van condemnar als igualadins, que treballen de valent per aconseguir la seva primera victòria en aquesta segona fase de la temporada.

Durant els 5 primers minuts no van aconseguir anotar, arrencant el partit perdent 0-8.
Al final dels 10 primers minuts no hi va haver reacció local i el parcial negatiu seguia creixent, 5-20.
Al següent quart, però, es va encaixar una bona ratxa i aquesta vegada el parcial va ser positiu (14-24). Però els següents minuts, una vegada més, van tornar a ser favorables als jugadors de Cornellà i s’arribava al descans 17-35.

La segona meitat va ser molt diferent: els igualadins van jugar molt més units, amb una defensa més intensa i més valents en atac. El resultat va ser aconseguir arribar als darrers minuts 10 punts a sota al marcador, amb opcions de sorprendre als últims instants. Finalment es va perdre el partit per 13 punts de diferència.

Es va acabar amb bones sensacions, ja que aquest equip cada cop juga millor, però necessita treballar seriosament els parcials negatius. La lectura positiva: als dos últims partits s’ha retallat la diferència al marcador en el partit de la primera volta contra el mateix equip 40 i 20 punts.

Anotacions per part del CBI: : Ll. Claramunt (0), P. Lumbreras (3), P. Castelltort (0), D. Cobos (2), M.Rosell (10), Q. Rosich(2), J. Torrens (4), O. Delgado (1), G. Pallarès (0), U.Vilches (2), M. Puig (14) J. Sanchez (7).

PRE-INFANTIL MASCULÍ             CT PRE INFANTIL MASCULI REGULAR NIVELL B2 Grup 02
Per Erick Vargas – Entrenador        TRIOPTIC CB IGUALADA
TRIOPTIC CB IGUALADA 45 – SANT BOI 51

Bon partit durant molts minuts però un parcial de 0-10 al tercer període ens fa anar per darrere fins al final del partit sense aconseguir remuntar-ho.

Àrbitre ppal.: P. HARRINGTON.
Jugadors inicials TRIOPTIC CB IGUALADA: LLOPART, LINARES, SOTERAS, MORENO i MATENCIO.

Bon inici de partit i bons minuts de joc en general. El treball realitzat durant la setmana s’ha vist a la pista però no per part de tots els jugadors. Encara hi ha qui pensa només en anotar i no es fixa en les millors situacions de joc ni veu als companys amb més avantatge. Els objectius de l’equip ara mateix no son guanyar partits, sinó aprendre a jugar a bàsquet i a vegades això és difícil de demostrar a la pista.

Tot el partit va estar molt igualat, bàsquet anotat bàsquet rebut. L’únic parcial important que hi va haver va ser al tercer període (0-10), cosa que va precipitar la derrota de l’equip. Tret d’això, alguns jugadors estan fent passes endavant molt importants i estan demostrant la qualitat que poden arribar a tenir sobre la pista. Hi ha gent que s’ha de posar les piles si vol seguir el ritme de la resta sinó la cosa es posarà molt difícil a partir d’ara, cal treballar molt més!

Els últims minuts de partit es van dominar però no va ser suficient i vam acabar perdent de 6 punts. Val a dir que l’equip rival va jugar un molt bon partit i molt seriós durant tots els minuts, van saber aprofitar les seves avantatges. Nosaltres hem de millorar l’encert ja que portem varis partits que no passem dels 50 punts i és preocupant.

La setmana que ve ens desplacem a Collblanc – La Torrassa per jugar contra un dur rival.

PRE-INFANTIL FEMENÍ A            CT PRE INFANTIL FEMENI REGULAR NIVELL A2 Grup 01
Per Carla Tarrida –  Entrenadora        PODOLOGIA A.BALSELLS CB IGUALADA A
CB BEGUES 40 – PODOLOGIA ALÍCIA BALSELLS CB IGUALADA A 44

Victòria per tan sols 4 punts de diferència del preinfantil femení.

El partit començava amb bon peu per part igualadina, però sempre acompanyat d’intercanvi de cistelles ja que el rival no es deixava vèncer fàcilment.

En els dos primers quarts, a les visitiants els faltava intensitat, més força, més ganes, ja que l’equip rival no deixava perdre cap pilota.
A la represa, les igualadines es van posar les piles i jugant el seu joc i defensant de valent van aconseguir marcar un avantatge en el marcador, que finalment, degut als nervis, es van reduir a tan sols 4 punts.

Tot i així, molt bon partit de les preinfantils que han de seguir treballant per millorar.

Per part del C.B.I. van jugar: Maria López, Marita Flores, Berta Morros, Carla Garrido, Laia Puiggròs, Carla Casellas, Anna Fernández, Ivette Juárez, Paula Elvira, Anna Bachs.

PRE-INFANTIL FEMENÍ B            CT PRE INFANTIL FEMENI REGULAR NIVELL C2 Grup 01
Per Imar Martínez –  Entrenador        ANOIA MOTOR CB IGUALADA B
AEE COL•LEGI CULTURAL BDN 37 – ANOIA MOTORS CB IGUALADA B 53

[Img #6527]Nova victòria del l’Anoia Motors CB Igualada B a la pista de l’AEE Col•legi Cultural Badalona.

Les igualadines van jugar una molt bona primera part. Els primers quatre quarts van ser seriosos, treballats, i sobretot ben defensats cosa que permetia sortides al contraatac continues.
A la mitja part de la diferència era de 21 punts (17-38) tot i que podia haver sigut molt més gran si no s’haguessin fallat situacions fàcils de cistella.

A la represa les preinfantils van sortir massa relaxades, amb molt poca tensió i van estar 10 minuts sense anotar ni un punt i estavellant-se una vegada i una altra contra la defensa local.
El Col•legi Cultural Badalona va aprofitar per retallar distància fins a situar -se a 7 punts.
El 7è quart va ser dolent pels dos equips, amb un parcial de 2 a 4.
En el darrer l’Anoia Motors va pujar un punt el nivell defensiu i va poder augmentar la diferència fins els 16 punts finals (37-53).

Van jugar: Berta Salat, Ting Ting Qiu, Paula Padró, Laia Arús, Berta Coloma, Mireia Castells, Melissa Viadiu i Carola Maestre

MINI MASCULÍ A                 CT MINI MASCULI REGULAR NIVELL C1 Grup 03
Per Bernat Torrents – Entrenador        VITALDENT CB IGUALADA A
VITALDENT CB IGUALADA A 93 – CB VILADECANS-SANT GABRIEL B 63

Després de tres derrotes seguides arriba una victòria ben treballada dels igualadins enfront del Viladecans 93-63.

Els jugadors des d’un inici han sortit concentrats i amb les idees molt clares, fer bones defenses per poder realitzar contraatacs fàcils.
Tot i que en alguns moments s’ha perdut la concentració i s’han començat a fallar cistelles molt fàcils i pèrdues de pilota.

En aquest partit ens ha faltat millorar un aspecte que ja fa partits que estem arrossegant, el rebot. Els igualadins cedeixen moltes segones oportunitats a causa de no bloquejar el rebot però seguirem treballant per millorar i aprendre cada dia més coses.

Van jugar: Jugador/a OT GODÓ ESTANY, MARC CRIADO IGLESIAS, JOAN RIBAUDÍ PÉREZ, JAN SEGURA PONS, TONI LAMOLLA ALEGRE, JOAN MORENO RIBALTA, JOAN QUINTANA PUIG, HUGO JÖRGENS VIDAL, POL VAZQUEZ BURGOS i BERNAT SOTERAS.

MINI FEMENÍ    A                CT MINI FEMENI REGULAR NIVELL B1 Grup 02
Per Alba Acevedo – Entrenadora        VITALDENT CB IGUALADA A
CB MATADEPERA TARONJA 59 – VITALDENT CB IGUALADA A 43

Partit molt dur per part de les jugadores del CB Igualada contra el CB Matadepera, un equip una gran qualitat tècnica tant individual com col•lectivament.

Les igualadines han fet un partit molt fluix, no trobaven la manera de treure avantatge i superioritat amb l’equip rival. El ritme del partit, que ha estat clau, l’ha dut l’equip local i les visitants no eren capaces de seguir-lo.

Les jugadores del Matadepera han aturat molt bé el joc de les igualadines, les quals no han estat capaces de robar pilotes i marxar en contraatac per fer bàsquets fàcils. Respecte a la defensa, la falta de concentració i de creure en el partit, ha alliberat l’atac de les locals.

Tot i que l’ha actitud no ha estat bona, les igualadines no han baixat el cap. Les Minis han aprés molt en aquest partit, s’han adonat que no es pot despertar tard.

Han jugat per part CBI: Berta Salat, Júlia Tort, Iona Ambròs, Aina Yàñez, Carlota Colell, Abril Samaniego, Pia Casamitjana, Júlia Casellas i Clara Carner.

MINI MASCULÍ B                CT MINI MASCULI REGULAR NIVELL B2 Grup 03
Per Andreu Esquerra – Entrenador        VITALDENT CB IGUALADA B
VITALDENT CB IGUALADA B 70 – CB LA MERCE 101

Aquest dissabte es va jugar el partit Vitaldent CB Igualada B – CB La Mercè amb el resultat final de 70 – 101 amb la derrota per als igualadins. Un partit que es va fer molt difícil de defensar i d’atacar.

Es va competir entre dos equips amb certes diferències que van donar la victòria als de Martorell.
Tot i tenir un inici de partit força igualat, gràcies a una bona defensa. Més tard però, l’equip visitant va trobar solucions que no vam saber contrarestar.
Bon atac i defensa de l’equip igualadí, tot i que encara no hem recuperat les ganes de guanyar del tot. S’ha de seguir treballant.

Van jugar: Martí Jansà, Isaac Raurich, Isidre Enrich, Oriol Morera, Oriol Carrera, Oriol Carrera, Gil Esteve, Miquel Romero i Manel

MINI FEMENÍ    B                CT MINI FEMENI REGULAR NIVELL B2 Grup 02
Per Pol Salanova – Entrenador        EL ROVELL DE L’OU CB IGUALADA B
BÀSQUET BASE MOLINS 79 – ROVELL DE L’OU CB IGUALADA B 47

El mini femení B es va trobar dissabte passat davant d’un gran equip que va fer un excel•lent partit.

Ja des del principi del partit les locals van agafar avantatge en el marcador però tot i així les visitants no van baixar els braços en cap moment i van plantar cara al seu rival fins i tot guanyant el 6è període del partit.

Aquesta derrota no ha de desanimar a les jugadores que estan realitzant un bon treball i els ha de servir per encarar amb més força el tram final de la temporada.

Van jugar pel CBI: Ainoa Farré, Maria Enrich, Carlota Castelltort, Abril Samaniego, Carlota Díaz-Guerra, Laura Segués, Nora Gudel i Júlia Casellas. No van jugar Anna Torras, Pia Casamitjana i Paula Guasch.

PRE-MINI MASCULÍ                CT PRE MINI MASCULI REGULAR NIVELL B2 Grup 03
Per Pili Mullerat – Entrenadora        ANOIA DIARI CB IGUALADA
CB BEGUES MIXT 20 – CB IGUALADA 60

Bon partit a la pista del Begues.

Els ha costat arrencar amb un joc precipitat i sense domini i control de la pilota i s’han perdut els dos primers quarts. Però després els jugadors igualadins, superiors tècnicament, han dominat el partit jugant la pilota i fent contraatacs.
Bona feina! Dissabte a les Comes ens visita el Prat.

Han jugat: Bernat Enrich, Biel Salat, Arnau Brunet, Martí Arcarons, Oriol Viladrich, Èric Alcoberro, Nil Santaulària, Jorge Fuentes i Pere Miquel Marbà. Tià lesionat.

PRE-MINI FEMENÍ A                CT PRE MINI FEMENI REGULAR NIVELL B Grup 02
Per Miquel Benito – Entrenador        TINTAPRINT CB IGUALADA A
ESCOLA IPSI 19 – TINTAPRINT CB IGUALADA A 69

Partit curt i fàcil de les preminis igualadines.

Des de bon inici han estat agressives en defensa. La pista era curta i estreta, i quan robaven pilota ja es trobaven sota cistella, per tant partit de molts punts per part de les de l’Anoia.
Les barcelonines sols podien anotar en algunes situacions d’1c1, on eren molt superiors a les visitants.

Bon partit de les preminis, que segueixen creixent com equip, ha seguir millorant.

Han jugat: Agar Farrés, Elena Poncell, Sira Morros, Carlota Díaz-Guerra, Laura Vancells, Nora Gudel, Blanca Acevedo, Elena Romeu i Gal•la Farnós.