Inici Bàsquet Cròniques dels equips base del Club Bàsquet Igualada

Cròniques dels equips base del Club Bàsquet Igualada

[Img #6786]La jugadora AINA JORBA MONTSERRAT de l’equip CADET FEMENI A del Club Bàsquet Igualada, ha estat seleccionada per a realitzar entrenaments amb la pre-selecció catalana per aquest mes de maig, i participar així en el procés de selecció de l’equip CADET FEMENÍ’98 que representarà a CATALUNYA en els propers Campionats d’ Espanya de Seleccions autonòmiques que es jugaran en el mes de Gener 2014. Des del Club es dóna l’enhorabona a l’AINA, i també volen compartir aquest premi amb tot l’equip cadet femení A que enguany ha estat Campió de la lliga regular de Preferent Grup 4.

SÈNIOR B MASCULÍ                 C.C. TERCERA CATEGORIA MASCULINA FR Grup 05
[Img #6782]Per Jordi Martinez Quero – Entrenador       PHYSIC GM CB IGUALADA B
PHYSIC GM CB IGUALADA B 76 – PROMOFIX BÀSQUET 64

El partit va començar marcat per les fluixes defenses davant d’un bon encert ofensiu, sobretot per banda igualadina que anota 26 punts en aquest periode gràcies al seu encert exterior.

En el segon periode el blaus es relaxen i els manresans del Promofix realitzen un parcial de 6-20 que capgirar les dinàmiques possant-se al capdavant del marcador. Tot i això els locals és refan marxant al vestidor amb 6 punts d’avantatge 43-37. A la repressa intercanvi de cistelles que porten a un empat a 50 en el minut 7 del periode. Després d’un temps mort local els blaus reaacionen amb un joc sòlid que donen 8 punts d’avantatge 60-52 al final del quart.

Al darrer periode una altra rebifada bagenca que incomoda als locals reflectin un 67-63 a l’electrònic. Però en els últims 2 minuts un parcial de 9-1 degut a l’encert en el tirs lliures locals aconseguin així la disetena victòria del Physic GM Igualada «B» en la competició.

Pel Physic GM Igualada «B» van jugar: M. Padrós (12), F. Vives (5), A. Esquerra (5), M. Sànchez (20), D. Gil (5), I. Martínez (15), A. Domenech (4), A. Fratila (9), J. Fons i A. Santiago (1). No van jugar C. Solé, A. Yebra, G. Estany i M. Custodi.

SÈNIOR B FEMENÍ                 C.C. SEGONA CATEGORIA FEMENINA FR Grup 03
Per Aitor Iglesias – Entrenador           DEPIMÉS CB IGUALADA B
CB ESPARREGUERA 61 – DEPIMÉS CB IGUALADA B 58

C.Bargallo(10),M.Freixas(-),E.Compte(16),M.Amatlle(2),C.Tarrida(9),J.Fuertes(8),P.Jorba(2), M.Basurto(-),C.Carmona()9,A.Aracil(2)

ÀRBITRES: Fuentes,A 16-15, 6-8(22-23), 13-14(35-37), 11-9(46-46) Pr. 15-12 (61-58)

Derrota del Depimes CB Igualada davant el 3r classificat de la lliga desprès de dues prorrogues.

El partit el començava dominant el conjunt igualadi que ràpidament ficava un 2 a 8 en el marcador. Tot i així, l’Esparreguerra mica en mica reduïa diferencies acabant el 1r quart un per sobre, 16 a 15. Mateixa tònica en el 2n quart on destacaven les defenses imposades pels dos conjunts. Una defensa zonal proposada per l’equip local i que duraria tot el partit complicava els atacs de les igualadines que amb poc encert desde l’exterior no aconseguien marxar en el marcador. Al descans, 22 a 23.

A la represa, una defensa molt agressiva de les igualadines els hi permetia agafar una mínima diferencia de 6 punts, la máxima del partit, però les nombroses faltes i el gran encert de les locals desde la línea de tir lliure les tornava a ficar al partit, 35 a 37.

Últim quart d’infart on l’Esparreguerra aconseguia empatar el matx a 5 segons pel final. Les igualadines van tindre una opció de guanyar el partit però l’últim llançament no va entrar a cistella.

El partit es va allargar dues prorrogues més on en la última, un igualada poc encertat desde tir lliure, 21 tirs lliures fallats, deixava escapar una victòria que els hi donava la permanència a 2ª catalana.

Destacar però la gran actitud de les jugadores que mica en mica han anat creixent i que només necessiten una victòria per assegurar-se la permanència matemàticament.

SOTS 21 MASCULÍ                 C.C. SOTS 21 MASC. NIVELL A-1 FP Grup 01
Per Mario Sanchez – Entrenador        AUTOESCOLA POBLE SEC CB IGUALADA
AUTOESCOLA POBLE SEC-C.B.IGUALADA 72 – CB JOSEP OBRER 59

Els jugadors de l’Equip Sots21 del C.B.Igualada es mereixien lluitar per una victòria.

Una persona que fa plata en unes Olimpíades no es mereix l’or? Ha treballat tant o més com la persona que ha fet l’or, però aquest era millor que ell. Per treballar fort, per tractar de superar tots el problemes no et mereixes guanyar cada partit però si et guanyes el dret a competir-los, és el teu dret. Els jugadors que no han deixat de treballar per l’equip igualadí es mereixien competir per la victòria, i aquesta vegada l`han aconseguit.

Jugaven contra un rival directe en la competició, el C.B.Josep Obrer, els dos primers quarts van estar molt igualats, amb mínimes diferències en el marcador, al descans es va arribar amb el màxim avantatge que havia aconseguit l’equip igualadí, 6 punts, 36-30. Despistis defensius no deixàvem aconseguir una millor renda al descans.

Al tercer quart és on els igualadins van tenir l’oportunitat de marxar una mica més el en marcador, resultat d’un canvi defensiu a zona i no disminuir la intensitat defensiva. Després d’un parcial de 12-0, el tercer quart va acabar amb el resultat de 59-46. La diferència la van saber conservar i el resultat final va ser 72-59.

Tots el jugadors van aportar el millor d’ells; els jugadors Sots21 van tenir mostres d’agraïment cap als Juniors per l’ajuda que estan oferint a l’equip durant tota la temporada.

Tots lluitem, ens sacrifiquem, patim els mateixos dolors… sota la mateixa samarreta, la blava.
Resultat final 72-59.

Jugadors: A.Santiago, O.Ribera, A.Esquerra, J.Fons, J.Lorente, A.Fontanella, J.Prat, X.León, S.Tarrida, P.Quadros, A.Navarro (absència), E.Cabral (absència).
Entrenadors: M.Romero i M.Sánchez

JÚNIOR MASCULÍ                C.C. JUNIOR MASC. INTERTERRIT  FP Grup 04
Per Josep Marimón – 1r Entrenador        MC DONALD’S CB IGUALADA
MC DONALD’S CB IGUALADA 85 – CB ARTES A 62

Partit molt seriós dels juniors que després de la desfeta a casa del Sicoris, ha sabut reaccionar i recuperar les bones sensacions de cara a la recta final de la temporada.

L’inici del partit va ser brillant per part dels locals, que van ser capaços d’imposar un ritme altíssim de joc que l’equip visitant va ser totalment incapaç de respondre. Els blaus van dominar absolutament tots els aspectes del joc. Al final del quart, els locals s’imposaven en el marcador per 21-5.

El segon quart va començar amb la mateixa tònica, i els igualadins e posaven amb un màxim avantatge de 21 punts (30-9). A partir d’aquest moment, va tenir lloc algo insòlit aquesta temporada, i és que cinc triples consecutius del jugador de l’Artès, Gonzalez, en una sèrie de 5/5 des de la línia de 6,25 en tan sols dos minuts de joc van col•locar els visitants dins del partit una altre vegada. Tot i així, al final del segon període, els locals encara tenien una renta de vuit punts (39-31).

El tercer quart va tornar el bon joc, en defensa i en atac, dels igualadins que tornava a marxar en el marcador. Amb un avantatge de +18 a la cloenda del tercer quart, l’últim va ser un tràmit ben solventat pels igualadins (85-62).

D’aquesta manera els nostres juniors aconsegueixen la 20a victòria de la temporada. Una temporada que es podria catalogar d’excel•lent quan encara queden dos partits per disputar.

Benito (16), Leon (12), Raurich (3), Torrents (10), Tarrida (5) – cinc inicial – Marsalino (5), Serra (11), Prat (0), Marce (1), Gabarró (13), Cuadros (9)

JÚNIOR FEMENÍ A                C.C. JUNIOR FEM. INTERTERRIT  FP Grup 02
Per Joan Romeu – Entrenador        AUTOESCOLA POBLE SEC CB IGUALADA A
JOVIAT LA SALLE 42 – AUTOESCOLA POBLE SEC CB IGUALADA A 59

Important victòria de les júniors A per 17 punts de diferència a casa de Joviat La Salle. El partit va començar amb una defensa zonal de les igualadines, que en cap moment van saber atacar les del Bages.

L’Igualada combinava defenses constantment i només les errades sota cistella feia que el marcador no fos més abultat.

A la represa els 2 equips van sortir més encertats i es va veure bàsquet més fluid.
Al final victòria de les igualadines que assegura matemàticament les fases a interterritorial.

Parcials: 8-10, 8-15, 16-20, 10-14

Van jugar: Carla Serra (9), Núria Soler (9), Júlia Salanova (9), Carla Xairó (5), Berta Sellar?s (6), Claudia Miramunt (10), Judit Lamolla (2), Mar Ribera (4),i Judit Castellà (3)

JÚNIOR FEMENÍ B                 C.C. JUNIOR FEM. NIVELL A FP Grup 03
Per Toni Torra – Entrenador            MC DONALD’S CB IGUALADA B
MC DONALD’S C.B.IGUALADA B 57 – C.E.THAU A 31

Van jugar pel CBI : M. Espejo (7), C. Albiol (4), M. Palmés (6), E. Díez, M. Llorens (2), C. Roca (4), S. Tomàs (6), N. Torrens (13), M. Gou (15)

Arbitre: Sr. Sánchez

Parcials: 1er: 12-8 / 2ón: 28-15 (16-7) / 3er: 46-19 (18-4) / 4art: 27-31 (11-12)

Partit molt còmode aquest cap de setmana pel júnior igualadí. A partir del primer moment el conjunt local va imprimir el ritme que interessava i mica en mica va anar dominant el marcador. A partir d’una bona defensa i molta paciència en atac ja s’arriba a la mitja part amb 28-15 favorable.

En l’inici del 3er quart un parcial de 14-1 local deixava el partit enllestit. A partir l’aquí la relaxació local va fer que el resultat no fos més favorable, arribant al final amb el resultat de 51-31.

JÚNIOR FEMENÍ C                 C.C. JUNIOR FEM. NIVELL B FP Grup 04
Per Sergi García – Entrenador        TALLERES GASETI CB IGUALADA C
TALLERES GASETI CB IGUALADA C 51 – CB BEGUES 49

Victòria difícil de les noies del JFC davant del segon classificat del grup, el CB Begues, per dos punts de diferència.

El partit no començava massa bé pel CBI que no trobava l’encert a cistella i veia com el Begues anotava des de l’exterior arribant a col•locar-se 1-12 en el marcador. Però les Locals han reaccionat i enfortint la defensa i fent contraatacs ràpids han arribat a la mitja part 26-23.

El partit ha estat marcat per l’acumulació de faltes personals de jugadores importants, tant d’un equip com de l’altre, i s’han llençat molts tirs lliures, que per part igualadina, s’han convertit i han suposat una gran ajuda de cara als minuts finals. El partit arribava al final i el marcador s’ajustava.

Les Visitants s’han arribat a col•locar 2 punts a sobre a falta de 1 minut pel final del partit però, novament, els tirs lliures han sigut importants i el JFC s’ha emportat el partit per 2 punts de diferència.

Cal donar les gràcies als reforços del Cadet A que ens han ajudat a superar les nombroses baixes per lesió.

Han jugat pel CBI: Guillamón (2), Colell (1), Córdoba (2), Rigol (15), Ràmia, Mas (4), Rius (13), García (2) i Fernández (12).

CADET MASCULÍ A                 C.T. CADET MASC. CC INTERTERRIT REGULAR  Grup 02
Per David Soteras – Entrenador        AUTOESCOLA POBLE SEC CB IGUALADA A
CATALANA OCCIDENT MANRESA B 87 – AUTOESCOLA POBLE SEC CB IGUALADA A 61

L’Igualada topa contra un Manresa pletòric.

Aquest cap de setmana els cadets de l’Igualada visitaven la pista d’un dels millors equips de la competició, el Manresa. Des de l’inici del partit els locals es van mostrar intractables, ja van començar el partit amb un parcial de 6-0 encistellant dos triples en els dos primers atacs. Els igualadins tot i que en ocasions els va mancar intensitat defensiva i en alguns moments van precipitar-se en atac, no van jugar un mal partit. Però no van poder fer res davant un Manresa que va fer un partit excel•lent aconseguint un elevat % de tir, inusual en aquesta edat.

Parcials: (23-12) (22-15) (20-13) (22-21)

Anotadors: J. Hernández 2, J. Mangues 2, J. Vidal M 2. Susanna 13, L. Fullana 9, M. Solé, S. Figueras 7, P. Martí, M. Ndiaye 22, R. Fullana, C. Pauné 4, A. Ortínez.

CADET MASCULÍ B                 C.T. CADET MASC. REGULAR NIVELL A2 Grup 03
Per Miquel Padrós – Entrenador        FERRET JORBA SOLÀ CB IGUALADA B
C.B. LA MERCÈ 76 – FERRET JORBA SOLÀ CB IGUALADA 69

Nova derrota del Cadet B masculí, però una vegada més demostrant la gran millora que han fet com a equip, aquesta vegada els Anoiencs han retallat 13 punts pel que fa a l’encontre que van disputar a la primera volta.

El partit d’aquest diumenge va anar tota l’estona en igualtat, tot i que dominaven els locals, en cap moment eren capaços de marxar en el marcador i els joves Igualadins estaven sempre al peu del canó per poder apretar en els moments claus. El partit arribava al últim període amb un punt a favor dels locals, en els últims moments però, l’equip igualadí va baixar massa la defensa i gràcies al gran encert d’un dels seus jugadors, el partit es va acabar decantant a favor dels locals.

Només ens queden tres partits per acabar la lliga, cada vegada juguem millor i estem agafant per fi el ritme de la competició. Queda un últim més per treballar al màxim. Ànims nois.

Van jugar pel CBI; Miret (0), Pont (8), Elvira (8), Sanromà (3), Qiu (0), Merino (10), Ribera (6), Díez (0), Martínez (17) i Bru (17).

CADET FEMENÍ B                 C.T. CADET FEM.  REGULAR NIVELL B2 Grup 01
Per Pau Benito – Entrenador            GARATGE MONTSERRAT CB IGUALADA B
GARATGE MONTSERRAT IGUALADA B 55 – REMACAT SA SÚRIA 64

Derrota a casa contra l’únic equip de la lliga que ha vençut clarament i amb superioritat les nenes de l’Igualada aquí i allà. Van venir a guanyar i van trobar un Igualada sense ganes. Unes competien; les altres no. Van obrir una escletxa al marcador però no s’escapaven gràcies a algunes jugadores locals. Els últims 5 minuts les nostres hi van anar i les de Súria van tenir sort que s¡’acabava el partit.

Van jugar, pel CBI: Laia Ferrer, Clàudia Solé, Núria Admetller, Núria Barral, Marta Sàbat, Mar Fernández, Marta Ambròs, Mariona Roset i Maria Maestre.

INFANTIL MASCULÍ  A            C.T. INFANTIL MASC. REGULAR NIVEL A2 Grup 02
Per Emili Díez – Entrenador            TOYOTA-NAYMOTOR CB IGUALADA A
CB VILADECANS 72 – TOYOTA NAYMOTOR CBI A 47

Una nova derrota dels igualadins que tot i jugar força bé en algunes fases del partit, van tornar a caure en els mateixos errors de sempre.

Després d’una sortida dolenta 10-5 en els primers 5 minuts els blaus es van posar el mono de treball i fruit d’unes bones defenses aconseguien acostar-se al Viladecans 23-17 al final del tecer període. De nou els igualadins es van relaxar i els locals van tornar a agafar avantatge 31-20 a la mitja part.

A la represa de nou els igualadins es van posar a treballar i van acostar-se de nou 35-31 però el descontrol es va apropiar de l’equip i, a partir d’aquí es va deixar de jugar en equip, arribant-se al final del match amb un 72-47 massa abultat pel que es va veure a la pista.

Van jugar : M.Couso, M.Puig, A.Carpi, F.Gil, F.Romero, A.Latorre, B.Gabarró, A.Cavalletto i D.Muñoz

INFANTIL FEMENÍ                 C.T. INFANTIL FEM. REGULAR NIVELL B1  Grup 01
Per Xenia Freixas – Entrenadora        PETRONIEVES CB IGUALADA
PETRONIEVES CB IGUALADA 91 – CB RODA 53

Contundent victòria del CB Igualada contra el CB Roda en un bon partit de les locals.

Les igualadines no van sortir massa fines ni en atac ni en defensa, fet que es va notar els primers 5 minuts de joc on les visitants guanyaven per 4 a 9.

A partir del segon període, les locals van marcar el ritme i gràcies a unes bones defenses presionants acabaven amb bàsquets fàcils. A més, en el joc estàtic també aconseguien anotar amb facilitat i capturar rebots, obtenint així segones opcions per encistellar.
Finalment, al minut 40, s’arribava amb un àmpli 91 a 53.

Van jugar: C. Tomàs (2), M. Aldomà (11), M. Fernàndez (12), È. Pedragosa (9), E. Roda (10), M. Gassó (4), L. Figueras (5), K. Òdena (24), C. Gracia (4) i A. Tarrida (10).

PRE-INFANTIL MASCULÍ             CT PRE INFANTIL MASCULI REGULAR NIVELL B2 Grup 02
Per Erick Vargas – Entrenador        TRIOPTIC CB IGUALADA
ARACENA AEC COLLBLANC-TORRASSA 55 – TRIOPTIC CB IGUALADA 54

Derrota per només un punt de diferència després d’un ajustat partit que es va decantar a favor de l’equip local a la pròrroga.

Àrbitre ppal.: S SANCHEZ

Sortida freda dels igualadins que encaixaven un parcial de 6-0. Tot i així en els següents tres períodes aconseguien recuperar les bones sensacions i aplicar els conceptes treballats durant la setmana i anotaven fàcil amb contraatacs que els van permetre arribar al descans amb un avantatge d’onze punts. 31-20

La represa del partit va tornar a mostrar les mancances igualadines i així els següents dos períodes foren de domini totalment local. Collblanc-Torrassa recuperava l’avantatge i es posava per davant en el marcador 42-35. I ja només quedaven els dos últims períodes: l’equip va tornar a retrobar-se amb la intensitat i les transicions ràpides que afavorien les cistelles i així igualar el marcador a 53 per forçar la pròrroga.

El partit va entrar en una dinàmica de nervis durant els tres minuts finals en que els dos equips van tenir oportunitats per guanyar el partit. La pròrroga va acabar amb només tres punts anotats (parcial 2-1) fruit de la precipitació dels dos equips.

Derrota que ens ha de servir per seguir treballant la presa de decisions durant tot el partit per evitar els tirs forçats . Destacar l’actitud i les ganes dels jugadors tot i la important baixa.

PRE-INFANTIL FEMENÍ A            CT PRE INFANTIL FEMENI REGULAR NIVELL A2 Grup 01
Per Carla Tarrida –  Entrenadora        PODOLOGIA A.BALSELLS CB IGUALADA A
PODOLOGIA ALÍCIA BALSELLS CB IGUALADA A 47 – CB GAVÀ 66

Derrota del PIFA aquest cap de setmana contra el primer classificat a la lliga.

El partit va començar molt fluix per part de les igualadines que sabien que si no donaven el millor d’elles mateixes no podrien lluitar contra les rivals.
Desconsentrades, desconfiades i amb poques ganes de lluitar.

No va ser fins al 5è-6è període on les igualadines van reaccionar i van retallar distàncies fent el que saben fer. Realitzant bones defenses, robant pilotes i ficant els bàsquets fàcils.

Ara bé, les contrincants, amb molt de talent, també van estar a l’alçada i no van deixar apropar a les locals al marcador.

Tot i així, en acabar el partit, bones sensacions però s’ha de seguir treballant de valent pels últims partits que queden.

Per part del C.B.I van jugar: Maria López, Marita Flores, Berta Morros, Carla Garrido, Laia Puiggròs, Carla Casellas, Anna Fernández, Ivette Juárez, Paula Elvira, Anna Bachs, Aina Marsà.

MINI MASCULÍ A                 CT MINI MASCULI REGULAR NIVELL C1 Grup 03
Per Bernat Torrents – Entrenador        VITALDENT CB IGUALADA A
BASQUET BASE MOLINS 55 – VITALDENT CB IGUALADA A 34

Derrota dels igualadins davant del bàsquet base Molins 55-34.

Mal partit amb molt poca actitud ja que no es va demostrar tot el que sabem fer.
No vam jugar com un equip.
A tot això se l’hi ha de sumar una pressió fortissima, algunes vegades al límit de la falta, de l’equip rival que va acabar treient fora del partit a quasi tots els jugadors.

Això ens demostra que hem de seguir treballant per poder millor algunes coses.

Ja només ens queden 4 partits de la temporada, intentarem gaudir al màxim i aprendre cada dia més.

Van jugar: Jugador/a OT GODÓ ESTANY, MARC CRIADO IGLESIAS, JOAN RIBAUDÍ PÉREZ, JAN SEGURA PONS, TONI LAMOLLA ALEGRE, EDU TOMÁS VÉLEZ, JOAN MORENO RIBALTA, JOAN QUINTANA PUIG, HUGO JÖRGENS VIDAL i POL VAZQUEZ BURGOS

MINI FEMENÍ    A                CT MINI FEMENI REGULAR NIVELL B1 Grup 02
Per Alba Acevedo – Entrenadora        VITALDENT CB IGUALADA A
VITALDENT CB IGUALADA A 67 – CB TONA 1 79

Partit difícil per part de les igualadines, que surten derrotades de Les Comes davant del CB Tona. Les visitants van estar per davant del marcador al llarg de tot el partit.

Tot i que les locals van sortir concentrades i ficades en el partit, les visitants estaven molt més intenses, portaven una “marxa” superior a les blaves. Aquesta falta d’intensitat igualadina, facilità a les del Tona a realitzar bàsquets fàcils. Tenien molta comoditat en el tir, a més a més, l’efectivitat en el tir exterior encara accentuava més la diferència en el marcador.

Les igualadines, davant del gran treball i efectivitat de les contrincants es van veure amb dificultats per poder entrar en el partit. Tot i així, en el sisè període les coses es van posar de cara a les locals, però la bona dinàmica visitant no va fer possible la remuntada.

Les minis porten unes setmana amb un mal regust de boca, però han de creure que amb molt treball i amb bona actitud es pot tornar a agafar el bon rumb. Som-hi equip! Hi creiem!

Van jugar per part del CBI: Natalie Fuertes, Jana Fuertes, Júlia Biosca, Júlia Tort, Iona Ambròs, Aina Yàñez, Berta Salat, Carlota Colell i Clara Carner.

MINI FEMENÍ    B                CT MINI FEMENI REGULAR NIVELL B2 Grup 02
Per Pol Salanova – Entrenador        EL ROVELL DE L’OU CB IGUALADA B
ROVELL DE L’OU CB IGUALADA B 76 – CB GAVÀ 70

El partit va començar amb un Gavà molt encertat en atac i amb una pressió tota pista sobre les igualadines que va provocar moltes pèrdues de pilotes i errades en llançaments. D’aquí que el primer període del partit comencés amb un sorprenent 1 a 18 a favor de les visitants.

Però les minis B van creure que podien remuntar el partit, i tot i la clara superioritat física de les rivals, van fer una gran defensa amb molta intensitat, i quan l’encert exterior va arribar i van poder aconseguir cistelles fàcils gràcies a les recuperacions en defensa, van anar retallant distàncies en el marcador i van arribar a posar-se 15 punts per sobre.

Les visitants van intentar reaccionar en els últims dos períodes però les igualadines no van deixar escapar un partit en el qual havien treballat moltíssim per aconseguir una victòria merescudíssima.

Felicitats pel partit noies!

Van jugar pel CBI: Ainoa Farré, Maria Enrich, Carlota Castelltort, Abril Samaniego, Agar Farrés, Laura Segués, Pia Casamitjana, Laura Vancells, Elena Poncell i Júlia Casellas. No van jugar: Paula Guasch i Anna Torras.

PRE-MINI MASCULÍ                CT PRE MINI MASCULI REGULAR NIVELL B2 Grup 03
Per Pili Mullerat – Entrenadora        ANOIA DIARI CB IGUALADA
CB IGUALADA 86 – CB PRAT B AIGUES DEL PRAT 30

El primer quart (17- 0) ha sentenciat el partit. Partit còmode amb moltes recuperacions i també moltes opcions de tir o finalització fàcil. Tot i així no ha estat un partit ràpid i vistós, els costa encara situar-se bé a pista i deixar espais lliures.

Han jugat: Lluc Sala, Bernat Enrich, Tià Castelltort, Biel Salat, Arnau Brunet, Martí Arcarons, Oriol Viladrich, Èric Alcoberro, Nil Santaulària, Jorge Fuentes i Pere Miquel Marbà.

PRE-MINI FEMENÍ A                CT PRE MINI FEMENI REGULAR NIVELL B Grup 02
Per Miquel Benito – Entrenador        TINTAPRINT CB IGUALADA A
TINTAPRINT CB IGUALADA 75 – BOSCO HORTA 49

Aquest dissabte, les igualadines van ser capaces d’imposar-se a un rival anivellat. Van estar concentrades i motivades en tot moment. Defensant, van ser més agressives que mai, com demostra l’elevada quantitat de faltes produïdes.
Exceptuant alguns minuts en que les blaves es veien incapaces de llençar a cistella i per tant, incapaces d’anotar, van estar molt concentrades ofensivament. Cada cop corren millor i respecten més bé els espais (ja no es fan nosa).

Molt bon partit de les preminis, que no han d’afluixar en aquests últims partits.

Han jugat: Elena Poncell, Sira Morros, Carlota Díaz-Guerra, Laura Vancells, Nora Gudel, Blanca Acevedo, Elena Romeu, Gal•la Farnós i Mar Solà.

PRE-MINI FEMENÍ B                CT PRE MINI FEMENI REGULAR NIVELL D Grup 03
Per Júlia Salanova – Entrenadora        CB IGUALADA B
CB IGUALADA B 57 – CB ESPARREGUERA NEGRE 28

Bon partit de les més petites del Club Bàsquet Igualada que poc a poc van entenent el què és el bàsquet. El partit des d’un bon principi va semblar que seria difícil per la diferència d’alçada entre els dos equips però les preminis van imposar el seu ritme des d’una bona defensa.
El rebot defensiu va ser un handicap per no augmentar encara més la diferència en el marcador però les igualadines no van baixar el cap ni un moment i van seguir treballant en defensa per aconseguir bàsquets fàcils.

Felicitar a les jugadores per l’actitud mostrada a pista i a seguir treballant!

Van jugar pel CB IGUALADA: Etna Vidal, Beth Muxí, Pilar Pintó, Marta Ger, Judit Mas, Carla Solà, Júlia Pujolà, Dafne Bosch, Aina González i Sara Homs.