Inici Bàsquet Cròniques del l’Òdena Club de Bàsquet

Cròniques del l’Òdena Club de Bàsquet

Sènior Masculí
Globalcat Telecom Sant Vicenç 50 – Ódena CB 53
Parcials: 12-10, 14-12 (26-22 al descans), 12-10, 6-12 (44-44), pròrroga 6-9 (50-53 final).

Partit resolt a la pròrroga després d’arribar-se al temps reglamentari amb empat a 44. Partit extrany on l’equip de l’Òdena va anar a remolc en el marcador excepte en el 0-2 inicial. La clau del partit va ser la defensa que tot i no ser amb la intensitat d’altres vegades va servir per deixar amb pocs punts a l’equip de Sant Vicenç, ja que l’atac dels jugador de l’Òdena va donar molt que desitjar. Fruit d’això la baixa anotació que van assolir al final tot i jugar-se un pròrroga.

Les màximes diferències van ser per l’equip local que en dues ocasions va arribar a tenir 8 punts d’avantatge, la última al inici de l’últim quart i que posava seriosament en perill la victòria de l’equip del Ódena.

La pròrroga va ser justament on els jugadors anoiencs van fer el seu millor joc i van poder tirar endavant un partit molt complicat per un ajustat 50-53.

A destacar en l’aspecte negatiu la manca d’encert des de la línea de tirs lliures on els odenencs van fer un nefast encert de 11 de 25 llançaments.

Van jugar per l’Òdena CB.: Javi Barrios (5), Miqui Vidal (2), Ignasi Carrer (0), Pol Màximo (8), Manu Contreras (0), Agustí Lumbreras (0), Antoni Noguera (21), Enric Carrer (2), Heiron Almonte (15).

Sots25 Femení
Vedruna Gràcia 41 – Òdena CB 44
Parcials: 4-10, 12-14 (16-24)/ 10-7 (31-26), 15-13 (41-44)

Nova victòria pel sots 25 femení  de l’Òdena CB, que juntament amb el CB. Llinars, són els únics equips invictes a la lliga.

Aquesta vegada a sigut a domicili davant l’equip barceloní Vedruna-Gràcia B, un equip que es va presentar amb 11 efectius a banqueta davant només 7 a la de l’Òdena CB. La estratègia del local havia de ser clara, destruir a les odenenques carregant-les de faltes intentant provocar alguna expulsió i/o baixada d’intensitat, o bé cansant-les pels pocs recursos de canvis de jugadores possibles.

Transcorregut un primer quart molt fort amb un parcial de 4-10, que va precipitar al tècnic del Vedruna a realitzar canvis constants en les seves jugadores, les distàncies posant per davant al Òdena van augmentar  fins a 16 punts. Per arribar-hi  no hi va haver gairebé joc estàtic, doncs corrent el contraatac i jugant principalment en lliure l’arribada a cistella era prou fàcil.

La tendència va canviar quan l’equip de Gràcia es va col•locar en zona defensiva, va encallar el joc de les anoienques que es precipitaven a realitzar el tir i sense encert. Davant d’això la motivació del local va anar in crescendo  retallant, poc a poc, les distàncies i fins i tot posant-se 2 punts a sobre a falta de 2 minuts pel final.

L’Òdena col•locat en zona per provocar el tir exterior, fina aleshores poc encertat per les rivals, va haver de veure com en l’últim quart tres triples les posaven contra les cordes. Així mateix es va fer un canvi defensiu a individual que, sumat amb les ganes de vèncer, van poder aturar al rival sentenciant el partit als últims 10 segons. El resultat final, el més ajustat respecte als anteriors partits, va ser de 41 a 44.

A la propera jornada, que serà al pavelló Mestre Vilavell, es disputarà el lideratge en solitari del grup ja que les odenenques reben al co-lider  CB Llinars, ambdós amb 6 victòries i cap derrota.
Van jugar per l’Òdena CB: Marín (4), Forn (16), Júlvez (9), Freixas (4), Raja (6), Farreras (5), Familia.

Sots 21 Masculí
C.B. Viladecans- Sant Gabriel 55 – Òdena CB 43

Partit resolt gràcies a la banqueta de l’equip local, ja que l’equip de l’Òdena CB només va poder desplaçar 6 jugadors. Tot i això van fer un gran esforç per poder guanyar el partit.
El primer quart, els dos equips van estar bastant desencertats en atac, però bastant bé en defensa, arribant al final dels primers 10 minuts amb un empat a 12.

El segon quart l’equip anoienc va fer un mal promig anotador i tampoc va estar encertat en defensa, cosa que va fer que l’equip de Viladecans agafés un avantatge insalvable per l’equip de l’Òdena. Es va arribar al descans del partit amb un clar 31-19.

La segona part va estar molt ben jugada per l’equip de Òdena, que amb només 6 jugadors, va aconseguir igualar el parcial de 24-24. Cal comentar que en l’equip odenenc només 3 jugadors van anotar al llarg del partit, fet sens dubte molt important de cara al resultat final. De tota manera cal felicitar al sots-21 del Òdena CB, pel seu esforç durant tot el partit.

Van jugar per l’Òdena CB.: Carlos Latorre (0), Carles Ferrer (10), Roger Monclús (0), Ernest Biosca (0), Gabriel Vilaginés (26) i Marc Augé (0).

Cadet Femení
CB Esparreguera 74-Òdena CB 17
Parcials: 17-3, 23-6, 20-2, 14-6

Partit que les joves jugadores van deixar anar des del primer moment en que el rival va fer pressió a la sortida de pilota. L’afany per voler passar mig camp votant va provocar més de 30 pilotes perdudes, fet que s’hauria solucionat amb menys bot i més passades. La superioritat del rival va fer ofuscar a les jugadores, que malgrat l’esforç no van saber encarrilar el partit deixant l’evidència en l’amplia diferència del marcador. Cal seguir treballant per ser un equip conjunt i sobretot aprendre a moure’s sense la pilota.

Van jugar per l’Òdena CB: Paradell, Lozano, Parreño (4), Vidal (2), Rius (3), Contreras (1), Iglesias (1), Cabello (2), Gordillo (2)– Lesionades: Llorens, Torras, Rodríguez.