Cròniques del Club Bàsquet Igualada 23 i 24 de febrer

SÈNIOR MASCULÍ                COPA CATALUNYA MASCULINA FR Grup 01
Per Enric Gotsens  – Delegat Equip        PHYSIC GM CB IGUALADA A
PHYSIC GM CB IGUALADA A 80 – C.B.CASTELLBISBAL A 86

[Img #5043]El Physic Igualada no va poder treure el triomf en la visita del Castellbisbal, un dels rivals directe dels anoiencs en la lluita per eludir la zona perillosa de la taula classificatòria.

Des d’un inici el conjunt visitant va sortir amb una marxa més que l’equip local, i això els va permetre posar-se per davant en el marcador, que al final del primer quart reflectia un 15-23.

En el segon període la tònica va ser la mateixa, i les precipitacions en atac del conjunt de la capital de l’Anoia els va impedir remuntar un tempteig que a la mitja part del partit era sis punts favorable al conjunt visitant (36-45).

En el tercer quart els visitants van tornar a sortir amb molta agressivitat. Per altra banda, els igualadins van cometre diverses pèrdues de pilota que van permetre al rival aconseguir cistelles fàcils i un màxim avantatge de fins a 16 punts, que al final del tercer parcial es va reduir a 11 (52-63).

[Img #5044]En els darrers deu minuts de partit els jugadors de l’equip local es van posar les piles i van ser capaços de retallar diferències. Necessitaven la victòria i van lluitar per aconseguir-la. Però, als anoiencs, els va faltar temps per capgirar el marcador. El Castellbisbal també va mostrar convicció en el seu joc i es va afermar a les diferències en els instants decisius del duel per acabar traduint-les en la victòria. Els anoiencs buscaran refer-se d’aquesta derrota en la propera jornada, tot i que els espera un poderós rival, l’Artés en un derbi intercomarcal.

PHYSIC GM CB IGUALADA A : Padrós, Huertas 4, Torres, 16, Fons 9, Tejero 7 –cinc inicial- Sesé 10, A.Roca 12, Gual 3, M.Roca 9, Fratila, Laguarta 10.

Arbitres : Gutierrez i Nuevo Parcials : 15-23, 36-42, 52-63, 80-86

SÈNIOR FEMENÍ A                COPA CATALUNYA FEMENINA 2F Grup 03
Per Xavi Borrás – 1r Entrenador        DEPIMÉS CB IGUALADA A
S.E.S.E. 59 – DEPIMÉS CB IGUALADA A 53

Les barcelonines s’han imposat per 59-53 a l’Igualada, gràcies a una gran primera part en què han distanciat les rivals en 15 punts. A la segona, una brutal reacció d’orgull de l’Igualada ha posat emoció al partit, fins el punt que les de Xavi Borràs han estat a punt de remuntar-lo.

Cinquena victòria consecutiva pel SESE que demostra que tot i l’èxit rotund que suposa el simple fet d’haver-se classificat pel grup d’ascens, l’equip de Joan Carles Díez serà un rival incòmode pels equips que s’hi hagin d’enfrontar a partir d’ara.

Així ho ha vist des d’un primer moment l’Igualada, que veia com el SESE sortia ben ficat en el matx i agafava un primer avantatge gràcies a la bona selecció en el llançament i importantíssims rebots ofensius. Mireia Monleón i Helena Esteve eren les més destacades d’un SESE que començava a distanciar l’Igualada tot i els bons minuts de Marina Quintana i Laura Icart. Al segon període, aquesta superioritat s’ha fet encara més manifesta, i encara bo per l’Igualada de dos triples de Marta Pujol que han estabilitzat lleugerament les diferències. Però no per gaire estona, el SESE continua gaudint d’uns minuts esplèndids i molt inspirats, amb atacs dinàmics i encertats, jugades espectaculars d’Helena Esteve i punts d’una Eli Altieri que se sumava a la festa per marxar al descans amb 15 punts d’avantatge (36-21). L’Igualada no es trobava fi en atac i es veia perjudicat per l’encert en els tirs lliures dels que disposava el SESE. Precisament aquesta circumstància (el balanç de faltes entre i un altre equip) se n’ha mostrat especialment queixosa l’afició visitant en la primera meitat.

Tot i les circumstàncies adverses, l’Igualada ha tornat a la pista amb una actitud encomiable i ha fet tot el possible per capgirar la situació. Les de Xavi Borràs arrencaven amb un parcial de 0-5, que tot i que rebria una ràpida resposta amb dos triples de Eli Altieri i Míriam Ferreri, marcava els passos a seguir cap a la remuntada. L’Igualada volia un partit més trencat i obert, i faria caure a la trampa a un SESE més imprecís i dubtós de cara a cistella. Moltes recuperacions i velocitat en el joc han estat els signes d’identitat d’un conjunt visitant que posava molta emoció al partit amb un 3+1 d’Anna Carla Martínez. Abans d’acabar el període però, 5 punts seguits de Sara Mondéjar, tornaven a col•locar el SESE per sobre de la barrera psicològica dels 10 punts (51-40).

A l’últim període continuaria la intensa defensa de l’Igualada, que deixava el SESE gairebé 6 minuts sense anotar, i amb un parcial de 0-8, l’Igualada es posava a només 3 (51-48) i la possibilitat d’empatar el partit en diversos atacs. En aquest tram del partit, a les visitants els ha faltat un pèl més d’encert per creure definitivament en la remuntada, i quan ha trobat el seu moment, el SESE ha tornat a obrir una petita escletxa (54-48). No havia dit però l’última paraula l’Igualada, que liderat per Núria Minguet, autora de bàsquets importants, tornava a igualar la situació (54-52). Però de nou quan el SESE patia, apareixien les seves jugadores per sentenciar el partit, i en aquest cas seria Míriam Ferreri la que amb un altre triple rubricava la victòria pel seu equip.

S.E.S.E. (59): S. Mondéjar (5), E. Altieri (14), M. Ferreri (9), H. Esteve (14), M. Monleón (15) – cinc inicial – A. Turrión (2), B. Fernández, A. Gómez.

Depimés C.B.Igualada (53): A.C. Martínez (8), M. Quintana (8), L. Icart (11), N. Minguet (13), X. Freixas – cinc inicial – C. Carner (5), M. Pujol (6), V. Júlvez, A. Acevedo (2), M. Torra.

Parcials: 18-11 / 18-10 (36-21) / 15-19 (51-40) / 8-13 (59-53)

SÈNIOR B MASCULÍ                 C.C. TERCERA CATEGORIA MASCULINA FR Grup 05
Per Jordi Martinez Quero – Entrenador       PHYSIC GM CB IGUALADA B
PHYSIC GM IGUALADA B 77 – CB ARTÈS B 75

[Img #5045]Partit molt igualat el disputat aquest dissabte a Les Comes, pels igualadins que van veure com els bagencs del CB Artès B comencen el partit molt inspirats en atac i agressius en defensa, els blaus q van anar a remolc tot el primer periode van reaccionar al segon amb intensitat defensiva i concentració alhora de tancar el rebot defensiu.

El marcador passar d’un 16-18, a finalitzar la primera meitat amb 36-28 pels locals.

El tercer periode va ser fluix per part de les dues bandes, desencert i poc control en el joc. Tot el contrari en el quart periode on el Physic GM Igualada B va prèmer l’accelerador i amb un millor ritme tant d’anotació com d’intensitat posar un clar 60-49 a falta de 3 minuts, però els blaus no van saber tancar el marcador i reben un parcial de 1-12 que deixa un empat a 61-61 a falta de 8 segons on els visitants tenen l’oportunitat de guanyar però no encistellen portan el partit a la pròrroga.

[Img #5046]Intercanvi de cistelles al temps extra però amb domini igualadí, que tornar a escapar-se 72-66 a falta de minut i mig, però torna la pressió bagenca i el excel.lent encert amb 4 triples gairebé consecutius posar el 74-75 a falta de 7 segons, on a la darrera jugada un triple igualadí dona la dotzena victoria a la competició pels blaus.

Pel Physic GM Igualada «B» juguen: M. Padrós (19), F. Vives(4), E. Esquerra(2), M. Sánchez(3), A. Domenech(4), M. Custodi(2), I. Martínez(3), A. Yebra(2), G. Estany(13), M. Màximo(7), A. Fratila(18) i A. Santiago. No van jugar C. Solé i D. Gil.

SÈNIOR B FEMENÍ                 C.C. SEGONA CATEGORIA FEMENINA FR Grup 03
Per Aitor Iglesias – Entrenador           DEPIMÉS CB IGUALADA B
DEPIMES C.B IGUALADA B 58 – BF VILADECANS C 53

C.Bargallo(14),M.Freixas(-),E.Compte(lesionada),M.Amatlle(12),C.Tarrida(11),J.Fuertes(6), P.Jorba(3), M.Basurto(2),C.Carmona(8),A.Aracil(-), J.Salanova(2)

ÀRBITRES: Lopez,V 15-15, 17-14(32-29), 11-14(43-43), 11-14(58-53)

Victoria importantísima del Depimés CB Igualada davant el BF VILADECANS C en un partit molt intens.

L’igualada va sortit molt ficat però es va trovar amb un Viladecans molt encertat . Intercanvi de cistelles en el 1r quart on cap dels dos equips aconseguia la primera avantatge, 15 a 15.

En el 2n quart mateixa dinámica on l’Igualada aconseguia un parcial de 8 a 0 en 3 minuts pr despegar-se una miqueta del partit, pero el Viladecans no els hi ficava gens fácil i marxaven al descans amb una diferencia de 3 punts, 32 a 29.

Al iniciar el tercer quart, un Viladecans molt intens aconseguia robar moltes pilotes i amb rapids contraatacs empatava el matx. Quedaven 10 minuts i tot per decidir.

En l’útim quart, les visitants aconseguien per primera vegada ficar-se per davant en el marcador, pero va ser llavors quan el jove equip igualadí, lluny de enfonsar-se i tirar la tovallola, va treure lo millor de si mateix i amb grans defenses i molt encert de cara a cistella resolvia el partit i aconseguia una nova victoria per 58 a 53.

JÚNIOR MASCULÍ                C.C. JUNIOR MASC. INTERTERRIT  FP Grup 04
Per Victor Belenguer-  2n Entrenador    MC DONALD’S CB IGUALADA
MCDONALD’S C.B.IGUALADA 65 – FORÇA LLEIDA B 53

Victòria molt treballada del júnior contra un rival molt seriós en tots els aspectes del joc.

L’inici del partit va ser molt igualat. Tots dos equips van sortir a per la victòria, i amb la intenció de dominar el ritme del partit, però cap dels dos va aconseguir fer-ho, i el marcador al final del primer quart va se de 19-18 per als locals. El segon quart va canviar la tònica del partit. Amb un parcial de 15-2 en els cinc primers minuts del quart, els igualadins es van fer amb el domini del marcador. La gran defensa pressionant tota la pista a la que ens tenen acostumats els júniors del CBI va ser la condicionant del resultat al final del segon quart 38-29.

A la represa, els igualadins no van seguir amb el ritme alt que havien imposat als darrers minuts de la primera part, i ho van pagar. El Força Lleida, que mai va llençar la tovallola, es va ficar al partit col•locant-se només a set punts (47-40). Però la serietat i la maduresa dels igualadins a aquestes alçades de la temporada, els va permetre gestionar l’avantatge, i engreixar-lo fins a una diferència de dotze punts, amb un marcador final de 65-53.

Benito 8, León 19, Serra 6, Tarrida 11, Prat 0 – cin inicial- Máximo 2, Marsalino 2, Raurich 4, Torrents 4, Marcè 2, Gabarró 4, Cuadros 3.

JÚNIOR FEMENÍ A                C.C. JUNIOR FEM. INTERTERRIT  FP Grup 02
Per Joan Romeu – Entrenador        AUTOESCOLA POBLE SEC CB IGUALADA A
UE SANT CUGAT 43 – AUTOESCOLA POBLE SEC CB IGUALADA A 61

Partit que havia de servir per recuperar sensacions i realment les igualadines ho van aconseguir.

El plantejament inicial va ser molt físic per part dels 2 equips i un arbitratge molt permisiu ho va permetre.

Les júniors van jugar un bàsquet divertit amb atac i molt agressiu en defensa sobre tot el 3r. I 4t periode.

En definitiva bon treballl, recompensat amb una victòria que les consolida a la 2a. posició del campionat.

Parcials: 12-18, 12-16, 10-11, 9-16

Van jugar: Carla Serra (13), Núria Soler (8), Júlia Salanova (2), Carla Xairó (4), Berta Sellar?s (8), Claudia Miramunt (9), Judit Lamolla (6), Mar Ribera (11) i Clara Mas

JÚNIOR FEMENÍ B                 C.C. JUNIOR FEM. NIVELL A FP Grup 03
Per Toni Torra – Entrenador            MC DONALD’S CB IGUALADA B
F.C.MARTINENC B 59 – MC DONALD’S C.B.IGUALADA B 51

Van jugar pel CBI : M. Espejo, C. Albiol (3), M. Palmés (12), M. Barral (12), E. Díez (10), C. Roca (2), S. Tomàs, N. Torrens (3), M. Gou (9).

Arbitre: Sr. Valenzuela     Parcials: 1er: 17-15 / 2ón: 30-20 (13-5) / 3er: 42-33 (12-13) / 4art: 59-51 (17-18)

Partit amb molt poca història el que va jugar aquest cap de setmana el Júnior Femení “B” al camp del Martinenc. Tot i un bon començament amb avantatges en el marcador gràcies a l’encert en el tir exterior, ràpidament va quedar clar que l’equip local estava molt més còmode a la pista i marcava el ritme tant defensiu com ofensiu. Les jugadores igualadines van tenir molts problemes durant tot el partit per superar la defensa zonal que va proposar l’equip local. A la mitja part el resultat era de 30-20.

Tot i que en la sortida del 3er quart l’actitud de les jugadores igualadines va millorar molt, l’equip local va seguir ampliant les distancies i va tenir un màxim avantatge amb 42-25. Tot i això una gran reacció va fer que a mitjans de 4art període el resultat fos de 43-39 amb un parcial de 1-12. Però un parell de pèrdues de pilota seguides de dos contraatacs locals van tornar a posar les coses al seu lloc i a partir d’aquí ja no hi va haver més història. El partit es va acabar amb el resultat de 59-51.

CADET MASCULÍ A                 C.T. CADET MASC. CC INTERTERRIT REGULAR  Grup 02
Per David Soteras – Entrenador        AUTOESCOLA POBLE SEC CB IGUALADA A
BASQIET VILANOVA SAMA A 65 – AUTOESCOLA POBLE SEC CB IGUALADA A 58

Una fluixa defensa en la primera part i un baix encert en el tir en la segona, comdemnen als cadets a una nova derrota.

Fluixa arrencada de partit per part dels igualadins, amb una defensa molt tova que permetia als locals anotar amb facilitat. A més es cedient moltes segones opcions al no controlar el rebot defensiu. Aquesta dinàmica es va mantenir durant tota la primera meitat del partit i es va arribar a estar fins a 23 punts darrera el marcador. A la segona part, una millor actitud i concentració defensiva va permetre mica en mica retallar diferències. Aquesta retallada hauria pogut ser més ràpida i inclús optar a la victòria si no hagués estat pel baix encert de tir.

Aprofitem per desitjar en Marc Riera una ràpida recuperació del fort cop a la cara que va rebre durant el partit i que el va deixar mig commocionat.

Parcials: (17-9) (21-12) (15-19) (12-18)

Anotadors: J. Mangues 5, J. Vidal, M. Susanna 9, L. Fullana, M. Solé, S. Figueras 12, M. Ndiaye 11, R. Fullana 6, C. Pauné, A. Ortínez 5

Lesionats: P. Martí, J. Hernández

CADET FEMENÍ A                C.T. CADET FEM. PREFERENT REGULAR Grup 04
Per Vero Júlvez – Entrenadora        CB IGUALADA A
CB. IGUALADA «A» 72 – JOVENTUT DE BADALONA FEMENÍ «A» 68

Victòria important i molt treballada de les joves jugadores igualadines davant del Joventut de Badalona Femení «A».

El partit va començar amb un parcial de 7-0 favorable a les blaves que les de Badalona van saber contrarestar, disputant-se un primer període en el que ambdos conjunts anaven frec a frec en el marcador, 19 -18.

En el segon, les de l’Anoia van trencar el partit fruit d’una gran defensa i un domini aclaparador del rebot defensiu també acompanyat per una gran efectivitat en atac, tant en finalitzacions com en llançaments de 6’75.Així doncs, s’arribava a la fi del segon període 41-27.

La reacció de les verd i negres no va tardar en arribar i van començar a retallar distàncies en el marcador deixant tot obert a la fi del tercer període, 54-45. Amb tot per decidir, les blaves no es van arronssar i tampoc els hi va tremolar el canell, sentenciant el partit amb grans llançaments exteriors i tirs lliures anotats. Al final, 72-68.

Per part del CBI van jugar: Rigol (16), Jorba (6), Codina(6), Masegosa (7), Calleja, Mas (13), Torrens (6), Bernal (1) i Ribera (17). No va jugar per lesió Cristina Martínez.

CADET MASCULÍ B                 C.T. CADET MASC. REGULAR NIVELL A2 Grup 03
Per Miquel Padrós – Entrenador        FERRET JORBA SOLÀ CB IGUALADA B
C.B MARTORELL – SOLVIN “BLAU” 77 – FERRET JORBA SOLA – C.B IGUALADA B 41

Partit molt complicat el que van disputar els joves igualadins a la pista del C.B Martorell. Des de l’inici els locals van marcar el ritme, el primer parcial ja va ser de 26 – 9, això va marcar tot el partit, i a poc a poc es van anar eixamplant les diferències.

L’Igualada, va mostrar problemes principalment defensius ja que permetíem cistelles senzilles molt sovint. Per altra banda, els problemes ofensius van venir determinats sobretot pel baix encert que vam tenir durant tot el partit, vam trobar situacions relativament senzilles de bàsquet però vam fallar massa i els locals ho van castigar.

Van jugar pel CBI; Miret (0), Pont (7), Sanromà (0), Raja (2), Jorba (10), Qiu (2), Merino (2), Ribera (3), Díez (5) i Bru (10). No van jugar per lesió el Jordi Elvira i el Xavier Martínez.

?
CADET FEMENÍ B                 C.T. CADET FEM.  REGULAR NIVELL B2 Grup 01
Per Pau Benito – Entrenador            GARATGE MONTSERRAT CB IGUALADA B
GARATGE MONTSERRAT IGUALADA B 66 – CE VILANOVA I LA GELTRÚ 49

Bona primera meitat de les nenes locals davant unes jugadores del Vilanova que estaven adormides (no van estar al seu nivell). Valentes i convençudes, fallant però arribant als quaranta punts. A la segona meitat elles es van espavilar i el partit es va anar tornant avorrit.

Van jugar, pel CBI: Laia Ferrer, Clàudia Solé, Èlia Pedregosa, Emma Roda, Núria Admetller, Núria Barral, Marta Ambròs i Maria Maestre.

INFANTIL MASCULÍ  A            C.T. INFANTIL MASC. REGULAR NIVEL A2 Grup 02
Per Emili Díez – Entrenador            TOYOTA-NAYMOTOR CB IGUALADA A
TOYOTA NAYMOTOR CBI A 33 – GRUP BARNA 53

Una altra vegada els igualadins tornen a caure en els mateixos errors que ens tenen acostumats.

Mal inici de partit 4-11, remuntant en la segona part amb un parcial de 14-8, que igualava el marcador 18-19 al final dels primers 20 min.

Els barcelonins dominaven la tercera part amb un escàs 6-9 que deixava el partit obert a falta dels darrers 10 min 24-28. A partir d’aquí els blaus han mostrat la seva pitjor imatge, perdent nombroses pilotes i cometent errors de concentració i de poca implicació que els ha portat a encaixar el desastrós parcial de 9 a 22 en els darrers 10 minuts, arribant-se al final del matx amb una diferència de 20 punts que demostra la poca concentració dels igualadins.

Pel CBI van jugar : M.Couso, M.Puig, B.Gabarró, A.Cavalletto, D.Muñoz, A.Latorre, F.Romero, A.Gabarró, A.Carpi, S.Farrés i F.Gil.

INFANTIL FEMENÍ                 C.T. INFANTIL FEM. REGULAR NIVELL B1  Grup 01
Per Xenia Freixas – Entrenadora        PETRONIEVES CB IGUALADA
PETRONIEVES CB IGUALADA 63 – BARÇA CBS BLAU 60

Victòria del infantil femení del CB Igualada després d’un emocionant final.

Només començar el partit ja es preveia que seria igualat i cap dels dos equips es podia relaxar en cap moment. I així va ser els primers tres quarts, però al quart període i gràcies a un parcial de 22 a 9 les igualadines es van distanciar en el marcador i s’arribava a l’equador del partit amb un resultat de 42-29.

Després de la mitja part, les barcelonines van retallar diferències gràcies a una bona defensa i a múltiples recuperacions de pilotes.

Es decidia tot en els últims 5 minuts de partit, on entraven en joc les precipitacions i els nervis per part dels dos equips, tot i així, les igualadines sempre van anar al davant en el marcador i van acabar guanyant el partit de 3 punts de diferència.

Van jugar: C. Tomàs (4), M. Aldomà (8), M. Fernàndez (10), È. Pedragosa (11), E. Roda (8), M. Gassó (-), L. Figueras (4), K. Òdena (9), C. Gracia (2) i A. Tarrida (7).

INFANTIL MASCULÍ  B            CT INFANTIL MASCULI REGULAR NIVELL B1 Grup 07
Per Adrià Fratila – Entrenador        AKORD’S CB IGUALADA B
CAT OCCIDENT MANRESA B 71 – AKORD’S CB IGUALADA B 21

Contundent derrota a una de les pistes més difícils de la lliga.

Des dels primers minuts va quedar ben clar qui dominava el partit en atac i en defensa, finalitzant el primer quart 18-1.

El talent i l’encert dels manresans era evident, però també ho era la falta d’intensitat i de fluïdesa en el joc dels igualadins.

Amb aquesta tònica es va arribar 57-15 al descans, amb el partit pràcticament sentenciat degut a que els visitants no acabaven d’intentar capgirar la situació.

Al 6è quart es va parar el marcador amb el resultat de 71-21, tot i que amb millors sensacions per part dels igualadins, que van aconseguir encadenar un parell de bones accions que demostraven que no eren tant inferiors als de la capital del Bages com el marcador reflectia.

Aquesta derrota suposa la cinquena consecutiva en aquesta segona fase.

Anotacions per part del CBI: Ll. Claramunt (1), P. Lumbreras (0), P. Castelltort (5), D. Cobos (0), M.Rosell (0), Q. Rosich(2), J.Torrens (2), O. Delgado (0), G. Pallarès (7), U.Vilches (2 ), M. Puig (2) J. Sanchez (0).

PRE-INFANTIL MASCULÍ      CT PRE INFANTIL MASCULI REGULAR NIVELL B2 Grup 02
Per Erick Vargas – Entrenador        TRIOPTIC CB IGUALADA
CB VILANOVA 0 – TRIOPTIC CB IGUALADA 2

Victòria dels igualadins, no gaire treballada ja que els locals no eren prous per ser el mínim de jugadors en un partit (8).

Tot i així vam jugar un partit de 4 parts a temps corregut per treballar els conceptes entrenats divendres i agafar bones sensacions, que vam perdre al partit anterior.

La setmana que ve jugarem a casa contra el SAMÀ, l’altre equip de Vilanova i la Geltrú; un partit que es presenta com una oportunitat per demostrar maduresa i seriositat a la pista.
Seguim millorant però ara és el moment de donar un plus i tornar fer grans passes endavant.

PRE-INFANTIL FEMENÍ A       CT PRE INFANTIL FEMENI REGULAR NIVELL A2 Grup 01
Per Carla Tarrida –  Entrenadora        PODOLOGIA A.BALSELLS CB IGUALADA A
PODOLOGIA A.BALSELLS CB IGUALADA A 56 – CENTRE CATÒLIC L’HOSPITALET 65

Bon partit de les pre-infantils d’aquest cap de setmana tot i la derrota.

Les igualadines sabien que jugaven contra el primer classificat de la lliga i que les coses no serien gens fàcils. Per això, calia sortir ben concentrades des del primer moment i treballar durant els 40 minuts del partit.

Els tres primers quarts van ser excel•lents per part de l’equip local, i sempre va anar per davant al marcador. No va ser fins al quart període que les jugadores es varen relaxar i a partir de llavors, l’Hospitalet va anar per davant l’electrònic.

Semblava que es donés el partit per perdut i tan sols hi havien 14 punts de diferència. Es perdien masses pilotes, bàsquet fàcils fallats i males defenses.

En l’últim quart va sortir el caràcter lluitador i amb un parcial de 8-0 en l’últim minut, el resultat va acabar essent de 56-65.

Com sempre, no deixarem de treballar!

Per part del C.B.I. van jugar: Maria López, Marita Flores, Berta Morros, Carla Garrido, Laia Puiggròs, Carla Casellas, Anna Fernández, Ivette Juárez, Paula Elvira, Anna Bachs, Aina Marsà.

MINI MASCULÍ A                 CT MINI MASCULI REGULAR NIVELL C1 Grup 03
Per Bernat Torrents – Entrenador        VITALDENT CB IGUALADA A
CB OLESA B 46 – VITALDENT CB IGUALADA A 84

El mini masculí A del Club Bàsquet Igualada es va enfrontar amb l’Olesa amb el resultat final 46-84.

El partit va començar amb un ritme molt baix comparat amb els partits anteriors dels igualadins. El fred i el fet de subestimar el rival ens va portar a una primera part una mica fluixa.
Després del descans però, els igualadins van demostrar les ganes de jugar a bàsquet i de passar-s’ho bé, això provocà un augment en la concentració i vam assolir el nostre nivell de joc de les últimes setmanes.

El final del partit va ser bastant còmode ja que els rivals van abaixar els braços i la seva intensitat defensiva disminuí.

Seguirem treballant amb il.lusió i ganes per aprendre a jugar aquets fantàstic esport.

Van jugar: MARC CRIADO IGLESIAS, JAN SEGURA PONS, MIQUEL ROMERO, ORIOL MORERA, MARTÍ NADAL, TONI LAMOLLA ALEGRE, EDU TOMÁS VÉLEZ, JOAN QUINTANA PUIG, HUGO JÖRGENS VIDAL i POL VAZQUEZ BURGOS

MINI FEMENÍ    A                CT MINI FEMENI REGULAR NIVELL B1 Grup 02
Per Alba Acevedo – Entrenadora        VITALDENT CB IGUALADA A
VITALDENT CB IGUALADA A 81 – CEB ST JORDI 36

Magnífica victòria de les jugadores del Mini Femení “A” davant del St. Jordi, que gràcies al excel•lent treball de les locals, van poder aturar la qualitat tècnica de les visitants.

Després d’una dinàmica dolenta en els darrers partits, les igualadines van tornar a mostrar la seva millor cara.

A l’inici del partit van realitzar una defensa molt intensa que permetia córrer i dur a terme cistelles còmodes i fàcils de contraatac.

Fent un molt bon treball en accions de u contra u. Darrerament, varen demostrar que “les blaves” també poden jugar amb bons resultats en joc col•lectiu.

Tot i cometre petits errors, els resultats van ser molt positius en tots el sentits, mostrant sempre una actitud ideal i un respecte per les contrincants.
Tot i tenir una diferència molt clara en el marcador, les locals van continuar fent el seu joc des de l’inici fins al final.

Felicitats noies, a seguir en aquest bon camí!

Van jugar per part del CBI: Natalie Fuertes, Jana Fuertes, Clara Carner, Júlia Biosca, Júlia Tort, Berta Salat, Carlota Colell, Júlia Casellas i Pia Casamitjana.

MINI FEMENÍ    B                CT MINI FEMENI REGULAR NIVELL B2 Grup 02
Per Pol Salanova – Entrenador        EL ROVELL DE L’OU CB IGUALADA B
ROVELL DE L’OU CB IGUALADA B 49 – CENTRE CATÒLIC L’HOSPITALET 39

Bon partit de les igualadines davant un rival que en tot moment va posar les coses molt difícils, jugant de manera i fins i tot amb algunes accions dures permeses per l’àrbitre del partit.

En la primera part aquest joc va sorprendre a les igualadines i van començar per sota en el marcador i sense trobar-se còmodes a la pista, però a base d’incrementar també elles la intensitat defensiva i la valentia en l’atac van aconseguir poc a poc la distància en el marcador i tres parcials consecutius favorables (8-4, 13-7 i 8-2) van acabar decantant la balança a favor de les minis B del CBI.

Tot i no fer un partit brillant les jugadores van mostrar una gran actitud i segueixen sumant victòries en aquesta lliga.

Van jugar pel CBI: Ainoa Farré, Maria Enrich, Carlota Castelltort, Nora Gudel, Abril Samaniego, Anna Torras, Pia Casamitjana, Paula Guasch i Júlia Casellas. No va jugar Laura Segués.

PRE-MINI FEMENÍ B                CT PRE MINI FEMENI REGULAR NIVELL D Grup 03
Per Júlia Salanova – Entrenadora        CB IGUALADA B
CB IGUALADA B 61 – SPACE CARGO FEM BASQUETFELS 04 10

Bon partit de bàsquet el viscut al dissabte al matí a Les Comes per part de les preminis B del Club Bàsquet Igualada.

Tot i que encara els hi falta anar més al rebot i ser més descarades de cara a cistella, van aconseguir una bona victòria gràcies al seu treball continu en defensa i als contraatacs fàcils.
Al final es van relaxar però la diferència al marcador ja va ser suficient per guanyar el partit.
A seguir treballant petites!

Van jugar pel CB IGUALADA: Beth Muxí, Sira Díaz-Guerra, Arlet Cots, Pilar Pintó, Marta Ger, Judit Mas, Carla Solà, Júlia Pujolà, Blanca Acevedo, Aina González i Sara Homs.