[Img #6594]SÈNIOR Masculí:  Òdena CB 62-75 Remacat SA Súria

SOTS25 Femení: Òdena CB 52 – 65 CB Vilatorta

SOTS21 Masculí
Òdena Club Basquet 60 – 57 CB Joventut Castelldefels
Parcials: 18/22 13/6 15/18 14/11.

Gran victòria del Òdena contra el segon classificat que permet tornar a aconseguir la tercera posició, partit molt treballat i dur, que es va guanyar des de la bona defensa i la calma en l’atac. La primera part del partir va ser molt igualat amb un quart per cada equip, l’Òdena gracies a un triple final era capaç d’anar-se’n amb 3 punts d’avantatge al descans. A la segona part l’equip va demostrar que sabia defensar molt be, impedint els tirs de 3 que tant mal havien fet a la primera part, això i la combinació amb bons atacs van permetre que l’Òdena s’emportés el partit.

Van jugar per l’Òdena CB: Marti 5, Vilaginés 13, Gabarró 2, Fajas 2, Palomas 9, Miret 3, Fullana 12, Maximo 12, Amezcua 2.

JÚNIOR Masculí
Òdena CB 58 – 19 Vilanova del Camí BC Endavant
Parcials: 16-6, 22-7, 10-4, 10-2.

Partit marcat per la pressió dels odenencs que va sorprendre des del principi als visitants. Ja en el primer quart l’Òdena dominava en el marcador amb un còmode 16 a 6. El segon període va ser el més brillant. Pilotes recuperades, domini en el rebot, bàsquets fàcils en contraatac, i encert en el tir exterior. Gràcies a tot això es va arribar al descans amb un meritori 38 a 13 pels nostres júniors. El tercer quart va ser el més fluix dels locals, guanyant-lo només per 6 punts, 10 a 4, ja que es varen contagiar del ritme del Vilanova. En l’últim quart van seguir amb el mateix ritme en atac, però el to defensiu de l’OCB no permetia jugar còmodes als jugadors del Vilanova, que només podien anotar 2 punts. El resultat final reflexa la superioritat de l’Òdena enfront el Vilanova.

Per part de l’ÒCB van jugar: Sabidó 4, Ferrer 16, Marimon 9, Iglesias 14, Biosca 7 i Augé 8.