Inici Bàsquet Cròniques de l’Òdena Club de Bàsquet

Cròniques de l’Òdena Club de Bàsquet

Sènior masculí
El sènior va perdre a la pista del Sant Josep Obrer per un ampli avantatge de 99-53. Tot i que en el partit d’anada va guanyar l’Òdena, aquesta ocasió va ser del tot diferent. Prova d’això va ser el primer parcial del partit, que va ser de 22-0 a favor dels locals. L’empenta inicial i l’encert exterior del Sant Josep van fer que el coixí es mantingués al llarg del partit i que els locals juguessin amb molta confiança. Finalment una derrota contundent a una de les pistes més complicades de la competició.

Sots-25
Derrota per només 3 punts del Sots-25 a la pista del C.B.La Palma, per 52-49. Partit molt disputat entre els dos equips, tot i que en el segon quart els locals van aconseguir una diferència de només de 10 punts que amb gran habilitat els odenencs van retallar i fins i tot van aconseguir remuntar. En l’últim quart els locals, gràcies a unes cistelles fàcils van aconseguir una ajustada victòria.

Sènior femení
Derrota del sènior femení  també ajustada a casa contra el Capellades, en un derbi anoienc. El partit va començar molt malament per l’Òdena, ja que el Capellades va aconseguir un parcial de 0-8, però gràcies a l’encert en els tirs lliures i pilotes robades que van acabar en contraatac, el marcador es va igualar, 10-10 al final del primer quart. A partir de llavors el partit va ser ajustat però l’Òdena anava a remolc. El Capellades aprofitava la seva superioritat dins la zona, però tot i així les d’Òdena van aconseguir mantenir les opcions de victòria fins els últims segons del partit, tot i que no van ser capaces d’anotar en l’última jugada que hauria portat el partit a la pròrroga. El marcador final va ser de 41-43.