Inici Bàsquet Cròniques de l’Òdena C.B.

Cròniques de l’Òdena C.B.

[Img #25559]Júnior femení

Primera victòria de les júniors davant l’Hortonenc per un marcador final de 29-17. El partit el va dominar sempre l’equip local i les d’Òdena sempre es van situar per davant en el lluminós, En el tercer període les visitants es van apropar gràcies a un parcial de 0-6, però en l’últim quart les d’Òdena van tornar a marxar en el marcador per acabar guanyant de 12 punts de diferència.

Júnior Masculí

Derrota del Júnior Masculí a la pista del Martorell “B”. Els locals van fer pressió tota pista i els d’Òdena eren incapaços d’arribar a cistella amb garanties, posant-se nerviosos per sortir de la pressió. A això se li va sumar la falta d’encert, que va deixar un resultat final de 79-24.

Sènior Femení

Victòria del Sènior Femení en el derbi contra el Capellades per 35-45. El partit va començar amb molt poc encert per part dels dos equips, amb poc encert exterior. En el segon quart l’encert tampoc arribava i en aquesta ocasió el Cape va aconseguir marxar de 8 en el marcador a la mitja part (18-10). En la represa l’Òdena va fer un parcial de 6-22 que va capgirar el marcador, i en l’últim quart un intercanvi de cistelles va afavorir les odenenques, que van acabar imposant-se de 10 punts.

Sots-25 Masculí

Derrota del Sots-25 diumenge a Sant Boi per 86-34. Una dolorosa derrota fruit de la superioritat a la pista que va demostrar el Sant Boi i que els d’Òdena es van veure superats en tots els aspectes del joc.

Sènior Masculí

Derrota del Sènior que jugava diumenge a Barcelona a la pista de la Salle Bonanova. Els barcelonins van saber aprofitar molt bé la falta de joc interior que patia l’Òdena, amb moltes baixes de jugadors del perímetre. Tot i que l’Òdena va plantar cara en certs moments, l’equip tampoc va saber trobar solucions a partir del joc exterior, i tot i plantejar una zona en molts moments del partit,  el matx el va dominar la Salle en tot moment. El resultat final va ser de 68-41.