Inici Hoquei Cròniques de la jornada de l’Igualada Hoquei Línia

Cròniques de la jornada de l’Igualada Hoquei Línia

COMPARTIR

Pre-Benjamins
Igualada H.L.    3    Vs  C.E. Gadex   4

Porter: Unai Gràcia.
Jugadors de camp: Nil Alonso, Jordi Cano, Julian Carrasco, Marc Fusté, Jan Gamboa, Ian López, Laia Mercadé, Martí Roig, Àlex Sánchez, Arnau Santano i Biel Segura.

[Img #2238]Molt bon partit el jugat pels pre-benjamins que han vist com tres nous companys, en Nil Alonso, en Julian Carrasco i en Martí Roig, s’incorporen a jugar a hoquei línia. Avui han disposat dels seus primers minuts, han patinat i han sentit les pessigolles a la boca de l’estómac, han fet els seus primers xuts com a jugadors federats i han deixat molt bona impressió, al menys a mi.

Per cert he rebut alguns comentaris sobre les cròniques i sols dir-les a les persones que les llegeixen que soc una persona molt positiva, que sempre hi veig el vas mig ple, on alguns veuen una derrota, jo veig la progressió dels jugadors on alguns veuen una errada, jo veig el compromís del jugador i l’acció en conjunt, es veu que hi han persones que sols miren els resultats, que no son pares? Que no veuen que a part de fer jugadors i bon jugadors amb el temps, estem ajudant a créixer persones i mirem que siguin bones persones… be, continuant els prebenjamins han tingut un partit molt ajustat, no hem estat prou encertats de cara a porteria i el Gadex ens ha superat per un gol, això no em treu la son, veure els somriures quan juguen i lo be que ho passen, això si que es el que per mi compta i per lo que lluitem dia a dia.

Benjamins

Igualada H.L.   2    Vs   C.E. Gadex   7

Porter: Martí Sabaté
Jugadors de camp: Àlex Cano, Roger Ferrer, Mariona Vila, Nil Alonso, Jordi Cano, Julian Carrasco, Marc Fusté, Jan Gamboa, Ian López, Laia Mercadé, Martí Roig, Àlex Sánchez, Arnau Santano i Biel Segura.

Els benjamins es l’equip que es més curt en nombre de jugadors per lo que els jugadors pre-benjamins es queden a jugar amb els benjamins el seu partit, molts son petits, altres acaben de començar a jugar, be amb això vull dir que tenen molt de camí per recórrer i que lo més important es que juguin, que s’ho passin be i que n’aprenguin, aquest partit extra els suposa un gran avançament en el seu aprenentatge i això es el que més importa, de nou el resultat es el de menys, es millora el patinatge, els fonaments de defensa i d’atac, es reforça el grup i lo més important es gaudeix de l’hoquei.

Avui el Gadex ha estat molt superior, però s’han fet algunes jugades molt boniques i dues finalitzacions impressionants, a seguir treballant.

Alevins
Igualada H.L.   2  Vs  Rubí Cent Patins B    5

Porter: Oriol Sánchez i Sergio Pérez
Jugadors de camp: Àlex Cano, Marc Cano, Alba Ferrer, Roger Ferrer, Lluc Figueras, Èric Gamboa, Àdam Gràcia, Ferran Olmedo, Adrian Pajares, Samuel Piqué, Paula Sabaté, Maria Somacarrera i Gal•la Torrents.

Els alevins han fet un bon partit, poc a poc es comencen a mirar i a fer millors jugades, a trenar accions d’atac i de fer millor defensa, avui el Rubí els ha posat a prova i la veritat el joc ha millorat molt des de la setmana passada.

Avui, serà perquè juguem a casa? perquè tenim interioritzada la pista, o per tot una mica, però s’ha vist un joc més fluid tant en atac com en defensa, on tothom ha participat més com a equip i fins i tot els porters han estat molt millor, més concentrats i amb aturades de mèrit, bé per ells que sovint es diu  que no paren, ells han de ser els últims defensors, avui he gaudit amb el seu partit, tot i perdre, ja guanyaran més endavant, felicitar als jugadors per la feina i a seguir treballant molt a la pista.

Juvenils
Igualada H.L.   2  Vs  C.E. Gadex   2  

Porters: Miquel Rabell i Jordi Marimon.
Jugadors de camp: Xavi Àlvarez, Roger Mas, Oriol Morera, Albert Mudarra, Clàudia Navarro,Hector Rodríguez,Carles Sanllehí i Marc Torrents.

Els juvenils han fet un partit intens que no ha mostrat en quan a resultat tot el que a la pista es veia, moltes jugades boniques que deixaven als pares amb el ai a la boca, amb exclamacions per la mala sort de que no acabi d’entrar el puck i es que tot compta, com els nombrosos pals que s’han fet i que per poc no han estat gol, la recuperació de l’Oriol que havia estat lesionat ha estat una alegria i una bona injecció de moral per l’equip que no els sobren jugadors, disposar de les dues línies es un luxe i s’ha de treure profit d’elles.

El joc ha estat molt igualat i fins i tot els jugadors del gadex s’han avançat en el marcador, però els igualadins mai han perdut la cara del partit i portaven molt de perill a la porteria del vallesana, sols la bona actuació del seu porter i les accions de la defensa han evitat que els igualadins marxessin en el marcador, ja que s’han disposat de moltes bones oportunitats.

Avui cal felicitar a dos jugadors de l’equip juvenil que han estat seleccionats per anar a la concentració de control a Castellbisbal, son en Xavier Álvarez i en Oriol Morera de juvenils i en Albert Muntadas de Júnior, aquesta concentració es de cara a la selecció de jugadors pel mundial júnior del 2013 que es jugarà als Estats Units, concretament a Califòrnia.  Enhorabona a tots tres.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*