Inici Destacats Crides a la participació i DNIs oblidats protagonitzen les votacions dels candidats...

Crides a la participació i DNIs oblidats protagonitzen les votacions dels candidats a l’alcaldia d’Igualada

COMPARTIR
D'esquerra a dreta i de dalt a baix: Marc Castells, Jordi Cuadras, Enric Conill, Neus Carles, Joan Agramunt i Carmen Manchón.

Els sis candidats a l’alcaldia d’Igualada han votat aquest diumenge al matí als seus respectius col·legis electorals. La més matinera ha estat Carmen Manchón (Ciutadans), que ha votat a dos quarts de 10 del matí a l’Escola Àuria. Manchón ha fet una crida a la participació per tal que “es dibuixi d’un manera més fidel el que demana la ciutadania”

A les 10 ha votat Jordi Cuadras (Igualada Som-hi) a l’Institut Joan Mercader. Cuadras ha arribat acompanyat de bona part de la candidatura, però ha oblidat el seu DNI. Ser un dels candidats no l’ha fet ser una excepció i ha hagut d’esperar a tenir el seu DNI per poder, finalment, votar. Cuadras ha exposat que “avui és un d’aquells dies on tots som iguals, tots tenim un vot per decidir quin serà el proper govern i el pròxim alcalde d’Igualada”.

A tres quarts d’11 del matí ha votat Neus Carles (Poble Actiu) a l’Ateneu Igualadí. Carles ha estat acompanyada també de membres de la candidatura i ha aprofitat per denunciar “el racisme institucional” que ha impedit que uns 3.000 igualadins puguin exercir aquest diumenge el seu dret a vot.

A dos quarts de 12 i a l’Escola Garcia Fossas ha votat Enric Conill (ERC). Acompanyat de membres de la candidatura republicana i de la consellera Alba Vergés, Conill ha fet una crida a la participació i ha assegurat que “ens hi juguem molt com a ciutat i ens hi juguem molt com a país”.

L’alcalde i candidat de Junts per Igualada, Marc Castells, ha votat al migdia a La Kaserna. Castells ha hagut de tornar a casa perquè també havia oblidat el DNI. Resolt el tràmit, Castells ha votat a la única mesa de l’equipament juvenil i ha agraït la tasca del seu equip, de militants i de simpatitzants. Castells ho fa especialment perquè “no ha estat una campanya fàcil per les meves circumstàncies personals”, en referència a la defunció de la seva mare, el passat dijous.

Finalment, a dos quarts d’una, Joan Agramunt (PP) ha votat a la Biblioteca Central d’Igualada apel·lant a la participació i confiant que els igualadins recolzin el seu projecte i permetin mantenir al Partit Popular a l’Ajuntament d’Igualada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*