Inici Societat Crida de suport als 51 investigats pel tall a l’A-2 durant la...

Crida de suport als 51 investigats pel tall a l’A-2 durant la vaga del 8 de novembre

COMPARTIR

51 anoiencs estan citats a declarar, els propers dies 6 i 7 de març, als Jutjats d’Igualada per la seva participació en el tall de l’autovia A-2 a l’alçada d’Òdena durant la jornada de vaga general del passat 8 de novembre. A tots se’ls acusa d’un presumpte delicte de desordre públic, i la seva identificació per part dels Mossos d’esquadra es va fer a través de les matrícules dels vehicles aparcats a la zona. El Comitè de Defensa de la República denunciava en iniciar-se la investigació que algunes de les persones van ser incloses a l’informe perquè “es tracta de persones conegudes per participar en diverses concentracions i manifestacions”.

Per recolzar aquests 51 ciutadans, s’ha obert una caixa de resistència que permeti fer front a les possibles sancions econòmiques que se’n derivin. La caixa de resistència és el número de compte ES62-3025-0014-0314-0001-8603. A més, per als propers dies 6 i 7 de març s’ha convocat una concentració
de suport als investigats entre les 9 del matí i les 2 del migdia.

El moviment de suport als investigats ha elaborat un vídeo que crida al suport, que ha comptat amb la participació de l’actor igualadí Joan Valentí.

L’Ajuntament del Bruc recolza els encausats

El Ple Municipal, celebrat el passat 23 de febrer a l’Ajuntament del Bruc, ha aprovat per unanimitat una moció de suport a les 51 persones que han rebut una citació del jutjat d’Igualada per declarar els propers dies 6 i 7 de març.

El Ple Municipal va decidir mostrar la seva “solidaritat amb les persones citades, el reconeixement cap a les mobilitzacions massives de caràcter no violent protagonitzades pel poble català i l’oposició a l’inici de les diligències prèvies del procediment iniciat pel jutjat d’instrucció número 1 d’Igualada”, a qui se li traslladarà l’adopció de l’acord aprovat per l’Ajuntament del Bruc.

2 COMENTARIS

  1. Tot plegat ben penós… Els paissos civilitzats no es tallen carreteres, i si hi ha queixes s’utilitzen els mitjans habituals via els càrrecs electes que han de representar els seus electors. Altra cosa es que aquests tinguin el projecte fer una república bananera on tot s´hi val i té raó el que crida més fort i fa més soroll. Realment hem caigut en mans d’una gent que està destrossant el respecte i la credibilitat que tenia Catalunya aquests darrers anys. Quan es fan actes que van contra l’ordre establert ja se sap que tenen consequencies, si no fos aixi l’anarquia estaria a l’ordre del dia.

FER UN COMENTARI

*