Inici Destacats Crida per organitzar una trobada de la Creu Roja Joventut i Alpina...

Crida per organitzar una trobada de la Creu Roja Joventut i Alpina dels anys 70 i 80

COMPARTIR

En el context de la celebració dels 75 anys de Creu Roja a l’Anoia, i a iniciativa de la sòcia i integrant en aquell temps de la Creu Roja Joventut, Marisol Oliva, s’està preparant un retrobament de totes les persones que varen formar part d’aquella branca de Creu Roja i també de la Secció Alpina de Creu Roja Igualada durant la dècada dels 70 als 80, per reviure les activitats que es feien en aquella època, al voltant de la natura i muntanya, com les vigilàncies a la zona d’escalada d’Agulles que es duien a terme des del refugi Vicenç Barber de Montserrat.

Per a tots els interessats i interessades, es proposa fer una matinal a Montserrat, que finalitzaria amb un dinar al refugi d’Agulles (preu al voltant de 15 euros per persona), el diumenge 28 d’octubre. Abans de la sortida cap a Montserrat, i pensant especialment en qui no pugui fer-la per motius de salut,  es farà una trobada als locals de la Creu Roja al carrer de Les Comes, 34 d’Igualada, a les 10 del matí.

Us hi podeu inscriure a través dels següents correus electrònics: moliva24822@coib.net i jordi.margalef@creuroja.org , o per telèfon 938030789 o a les oficines de Creu Roja a l’Anoia, al c/Les Comes, 34 d’Igualada, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14h. i dimarts i dijous de 16 a 19 h. Les inscripcions estaran obertes fins el 20 d’octubre.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*