Inici Societat Crida al civisme per als visitants de la Tossa de Montbui

Crida al civisme per als visitants de la Tossa de Montbui

COMPARTIR

Des de la Fundació de la Tossa, es vol fer una crida al civisme, al respecte i a la cura de l’entorn, per l’espai natural de la Tossa de Montbui.

En la darrera de les matinals periòdiques voluntàries, per part dels membres de la Fundació, dedicada a la neteja i preservació de l’entorn i la seva vegetació, es va trobar una quantitat molt important d’ampolles de plàstic, llaunes, bosses i altres residus escampats en diverses zones del paratge.

Especialment, delicat és el fet de l’abandonament de les burilles de cigarretes en molts indrets, i de manera visible i acumulada en les zones d’aparcament i d’accés al restaurant i església. Aquest fet pot esdevenir un element de risc i perill sobretot, ara de cara al bon temps i a l’estiu, que el bosc està més sec.

En diversos punts dels espais més concorreguts de La Tossa, hi ha papereres disponibles. I es demana posar més atenció en la cura d’aquest entorn paisatgístic i històric privilegiat de la comarca de l’Anoia.

La Fundació La Tossa juntament amb l’Ajuntament de Montbui, formen el Consorci de la Tossa, que vetlla per aquest espai natural i conjunt històric.

Visites guiades

Cada segon diumenge de mes, a les 12.00 del migdia es realitzen visites guiades, d’una durada aproximada d’una hora. El punt de trobada és davant la porta de l’església.

FER UN COMENTARI

*