Inici Societat Creu Roja impulsa una nova campanya per ‘Un estiu sense fam’

Creu Roja impulsa una nova campanya per ‘Un estiu sense fam’

COMPARTIR

Després dels grans èxits de les anteriors edicions de la campanya ESTIU SENSE FAM, enguany Creu Roja Anoia es proposa superar els 4.716 quilos d’aliments recaptats el 2017

Així doncs, aquest mes de juny comença ESTIU SENSE FAM III ,col·laboració entre la Corredoria d’Assegurances M. Pique i Creu Roja Anoia, la qual esperen que sigui tot un èxit.

Com en les passades edicions, el recapte gira entorn a tots aquells aliments no peribles tant per a adults com per a infants. Precisament, són els infants els gran oblidats en aquests recaptes i alhora els que més ho necessiten. Tot el que recullin serà entregat a CREU ROJA ANOIA, per donar cobertura a les famílies més necessitades de la comarca.

La campanya de recollida s’ha iniciat aquest divendres 1 de juny i s’allargarà durant 15 dies, no obstant, el punt central de la mateixa serà el proper cap de setmana 8 i 9 de juny, ja que habilitaran 5 punts de recollida en diversos supermercats d’Igualada. D’aquesta manera volen obtenir un nombre d’aliments excepcional.

El punt de recollida de l’oficina de M.PIQUÉ es troba al carrer Marcel.li Champagnat 1 (cantonada amb Avd. Caresmar d’Igualada) amb horari de 9.00h-14.00h  a  15.00h-18.30h.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*