Inici Societat Creu Roja Anoia organitza una recollida d’aliments per un ‘Estiu sense Fam’

Creu Roja Anoia organitza una recollida d’aliments per un ‘Estiu sense Fam’

COMPARTIR

Aquest divendres 31 de maig a la tarda torna la recollida solidària d’aliments “Estiu sense Fam”. Per cinquè any consecutiu la Corredoria d’Assegurances M. Piqué realitza aquesta activitat de responsabilitat social corporativa conjuntament amb Creu Roja a l’Anoia, per aconseguir els aliments que rebran les famílies de la comarca amb qui treballa l’entitat. Actualment on tenen més mancança és amb la llet, oli, conserves i productes higiènics.

Els horaris i punts de recollida de l’acte central de la campanya són els següents: divendres 31 de maig a la tarda i dissabte 1 de juny fins el migdia es recolliran als centres d’Igualada que SuperMas té a la Pl. de les Tortugues i al Passeig Verdaguer, i de Caprabo al c/Sant Josep i Avda. Dr. Pasteur d’Igualada. En els horaris de FirAnoia, a l’estand de Creu Roja situat entre el c/Sant Josep i el c/Esquiladors també hi haurà un punt de recollida.

Després, al llarg de 15 dies es podrà seguir col·laborant en aquesta iniciativa solidària en els punts ubicats a l’Ajuntament d’Igualada, Parafarmàcia de l’Avda. Dr. Pasteur, al Casino Foment d’Igualada, a les Estacions de Servei de Petromiralles d’Igualada i a la seu de la Corredoria d’Assegurances M. Piqué al carrer Marcel.li Champagnat 1 (cantonada amb Avd. Caresmar d’Igualada) amb horari de 9.00h-14.00h  a  15.00h-18.30h.

FER UN COMENTARI

*