Inici Societat Creu Roja Anoia inicia la campanya de recollida de joguines

Creu Roja Anoia inicia la campanya de recollida de joguines

COMPARTIR

Aquest divendres arrenca la 33a Edició de la Campanya de Recollida de Joguines de Creu Roja a l’Anoia amb la finalitat es que cap infant de la comarca es quedi sense joguines la Nit de Reis i així cobrir les necessitats de les famílies que estan passant dificultats econòmiques i no poden assumir l’adquisició de joguines pels seus fills. Els criteris d’accés a la Campanya es marquen des dels equips de Serveis Socials de cada municipi.

Des de Creu Roja un any més, fan una crida per les donacions de joguines per infants de 0 a 12 anys, esperant una resposta social de solidaritat en aquestes Festes de Nadal.

Demanen joguines noves, educatives, no bèl·liques i no sexistes. Perquè demanen una joguina nova?, tot infant mereix jugar amb la mateixa qualitat. No volem infants de primera i de segona. Les joguines de segona mà poden trobar-se en mal estat i no respondre a les expectatives.

Enguany, l’Acte central de la campanya A Igualada culminarà aquest divendres 16 de desembre de les 10 del matí a les 21 del vespre, amb la Marató que es celebrarà per 6è any consecutiu al vestíbul de l’Ajuntament d’Igualada. Obriran durant tot el dia, per facilitar l’entrega de joguines de totes les persones que vulguin col·laborar en la campanya.

Aquest any també sumen comarca i s’organitzen des de diferents municipis de la Conca punts de recollida, a continuació facilitem dates i espais:

L’Ajuntament de Vilanova del Camí organitza dissabte 17 de desembre un Punt de recollida i taller de Nadal davant del mercat de Sant Hilari de 10 a 14 hores

L’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui també organitza un punt de recollida a la Vinícola el mateix dia, 17 de desembre, de 10 a 14 hores.

El Futbol Sala Montbui, el mateix dissabte 17 de desembre organitza un put de recollida a MontAqua; aprofitant l’activitat esportiva que ja tenen programada:

De les 9:00 a les 14:00 fan partits de les escoles del municipi; Jocs Nadalencs.

De les 14:30 a les 20:00 partits de lliga

L’Ajuntament de la Pobla de Claramunt dissabte 17 de desembre al Teatre Jardí també organitza un punt de recollida de Joguines i Taller de Xapes. de 10 a 17 de la tarda.

Per tota la gent que no pugui venir a les maratons o punts de recollida de joguines, poden portar les seves joguines a les nostres oficines a: C/ Les Comes 34, Igualada de 09:00 a 14:00h i dimarts i dijous de 16:00 a 19:00 h.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*