Inici Societat Creu Roja Anoia impulsa una nova campanya per tal que cap nen...

Creu Roja Anoia impulsa una nova campanya per tal que cap nen es quedi sense joguina

COMPARTIR

Aquest Nadal arriba la 30a edició de la Campanya de Recollida de Joguines de Creu Roja a l’Anoia amb la finalitat es que cap nen de la comarca es quedi sense joguines la Nit de Reis i així cobrir les necessitats de les famílies que estan passant dificultats econòmiques i no poden assumir l’adquisició de joguines pels seus fills. Els criteris d’accés a la Campanya es marquen des dels equips de Serveis Socials de cada municipi.

Des de Creu Roja un any més, fan una crida per les donacions de joguines per infants de 0 a 12 anys, esperant una resposta social de solidaritat en aquestes Festes de Nadal. Les joguines han de ser noves, educatives, no bèl·liques i no sexistes.

Les joguines es demanen noves perquè tot infant mereix jugar amb la mateixa qualitat i des de Creu Roja no volen infants de primera i de segona.

Enguany, l’acte central de la campanya a Igualada culminarà el proper divendres 21 de desembre de les 10 del matí a les 8 del vespre, amb la Marató que es celebrarà de nou al vestíbul de l’Ajuntament d’Igualada. Obriran durant tot el dia, per facilitar l’entrega de joguines als centres educatius de la ciutat durant el matí i de la resta de la ciutadania al llarg del dia.

Enguany però també hi ha novetats relacionades amb la resta de municipis de la comarca:

L’Ajuntament de Vilanova del Camí organitza aquest diumenge 16 de desembre una Jornada de recollida davant del mercat de Sant Hilari plena d’activitat en família

L’Ajuntament de Castellolí habilita un punt de recollida de joguines a la seva seu.

L’Ajuntament d’Òdena organitza tres punts de recollida (aquesta setmana al Pla d’Òdena, diumenge 16 al mercat que organitzen, i fins el 21 de desembre a l’Ajuntament).

El Futbol sala de Montbui organitza un Torneig benèfic a Mont-Aqua, on es recolliren joguines el proper 29 de desembre, durant tot el dia.

Per tota la gent que no pugui anar a les maratons o punts de recollida de joguines, poden portar les seves joguines a les oficines de Creu Roja Anoia, al carrer Les Comes, 34 d’Igualada, de 09:00 a 14:00h i dimarts i dijous de 16:00 a 19:00 h.

00

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*