Inici Societat Creu Roja Anoia impulsa una nova campanya de recollida de joguines

Creu Roja Anoia impulsa una nova campanya de recollida de joguines

COMPARTIR

Creu Roja Anoia organitza la 32a edició de la Campanya de Recollida de Joguines de Creu Roja a l’Anoia amb la finalitat es que cap infant de la comarca es quedi sense joguines la Nit de Reis i així cobrir les necessitats de les famílies que estan passant dificultats econòmiques i no poden assumir l’adquisició de joguines pels seus fills. Els criteris d’accés a la Campanya es marquen des dels equips de Serveis Socials de cada municipi.

Des de Creu Roja un any més, fan una crida per les donacions de joguines per infants de 0 a 12 anys, esperant una resposta social de solidaritat en aquestes Festes de Nadal.

L’entitat recorda que que demanen joguines noves, educatives, no bèl·liques i no sexistes.

Perquè demanem una joguina nova?, tot infant mereix jugar amb la mateixa qualitat. No volem infants de primera i de segona. Les joguines de segona mà poden trobar-se en mal estat i no respondre a les expectatives.

Enguany, l’Acte central de la campanya a Igualada culminarà aquest divendres 17 de desembre de les 10 del matí a les 20 del vespre, amb la Marató que es celebrarà per 5è any consecutiu al vestíbul de l’Ajuntament d’Igualada. Obriran durant tot el dia, per facilitar l’entrega de joguines de totes les persones que vulguin col·laborar en la campanya.

Enguany, també hi ha confirmats punts de recollida relacionades amb la resta de municipis de la comarca, que s’han sumat a la Campanya i tenen previstes diverses accions de sensibilització i recollida:

L’Ajuntament de Vilanova del Camí organitza divendres 17 de desembre un Punt de recollida davant del mercat de Sant Hilari de 16 a 20 hores del vespre

L’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui també organitza un punt de recollida a la Vinícola el mateix dia, 17 de desembre, de 17 a 21 hores.

A la Pobla de Claramunt recullen joguines al CEIP Maria Borès del 13 al 20 de desembre.

L’Ajuntament de Masquefa, conjuntament amb Protecció Civil organitza una Jornada de recollida de Joguines diumenge 19 de desembre al Casal d’avis de Masquefa, d’11 a 13 del migdia.

Per tota la gent que no pugui anar a les maratons o punts de recollida de joguines, poden portar les seves joguines a les oficines de Creu Roja Anoia, al carrer Les Comes, 34 d’Igualada de 09:00 a 14:00h i dimarts i dijous de 16:00 a 19:00 h.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*