Inici Cultura El Correllengua homenatjarà la Nova Cançó a Santa Margarida de Montbui

El Correllengua homenatjarà la Nova Cançó a Santa Margarida de Montbui

COMPARTIR

Un any més, el nucli de la CAL a Santa Margarida de Montbui, amb la col·laboració de diverses entitats del municipi, organitza el Correllengua, enguany dedicat a homenatjar la Nova Cançó.

Durant tota la setmana, del 15 al 20 d’octubre, es podrà visitar a la Biblioteca Mont-Àgora l’exposició La Nova Cançó: un crit de llibertat col·lectiva. També aquests mateixos dies es podrà participar al Concurs “Endevina qui ho cantava” consistent a identificar qui cantava cadascuna de les 10 cançons que hi ha distribuïdes per diferents establiments de la UEM que s’han adherit al Correllengua 2018. Les butlletes de participació, així com les bases del concurs, es poden trobar als mateixos establiments col·laboradors i s’hauran de dipositar a la bústia que hi ha a la Biblioteca Mont-Àgora, abans de les 20h del divendres 19 d’octubre.

El dissabte dia 20 concentra el gruix dels actes. Al migdia, a partir de 2/4 d’1, al Mont-Àgora hi haurà un breu acte d’homenatge a la Nova Cançó i es sortejaran els obsequis donats pels establiments col·laboradors entre les persones participants que hagin encertat qui cantava les cançons del concurs: Endevina qui ho cantava. A la tarda, els actes es traslladaran a l’Ateneu del nucli antic on, a les 5 de la tarda, començaran amb l’espectable infantil La cançó que em cantava la iaia amb Mònica Torra. Seguidament, un berenar popular a la terrassa donarà pas a l’encesa de la Flama i a la lectura del Manifest del Correllengua, enguany escrit pel cantant de Txarango. Els actes del dissabte es clouran amb el passi del documental “La cançó censurada”.

El diumenge dia 21, a les 6 de la tarda, a l’Ateneu de Montbui, l’espectacle musical Per l’ull de les escales queien cançons a raig, a càrrec de Jaume Calatayud i Vicente Monera, clourà el Correllengua 2018.

FER UN COMENTARI

*