Inici Destacats La Coral Gatzara, en una trobada europea de corals infantils

La Coral Gatzara, en una trobada europea de corals infantils

COMPARTIR

Una seixantena de cantaires de la Coral Infantil Gatzara d’Igualada va desplaçar-se aquesta setmana fins a Lyon per participar en la trobada de corals infantils més important d’Europa, que va comptar amb la participació de més de 1000 cantaires vinguts de 8 països. Durant tots aquests dies han gaudit de diferents concerts, activitats musicals i tallers relacions amb la música i el cant.

La Gatzara va realitzar dos concerts; un conjuntament amb altres corals de Catalunya i un altre que va tenir lloc a la Basílica d’Ainay, on va compartir escenari amb les corals Qianjang Star Clildren’s Choir de la Xina i Sjaloom Children’s & Youth Choir de Bèlgica. La Coral va participar en el taller de Rainbow of songs from Eastern Europe to North America, dirigit per Zimfira Poloz (Canadà) i al taller de Latin American landscapes, dirigit per Virginia Bono (Argentina).

Des de l’entitat volen agraie a tota la gent que ha fet possible que la coral pogués assistir a la vuitena edició de l’Europa Cantat Junior.

FER UN COMENTARI

*