Inici Atletisme Cora Salas, Marc Sánchez i Jordi Y. Matsuoka, campions d’Espanya per seleccions...

Cora Salas, Marc Sánchez i Jordi Y. Matsuoka, campions d’Espanya per seleccions autonòmiques

COMPARTIR

Els atletes del CAI Petromiralles Cora Salas, Marc Sánchez i Jordi Yoshinori Matsuoka, col·laboren a que la Selecció Catalana absoluta es proclami per 8ª vegada consecutiva Campiona d’Espanya per Federacions Autonòmiques a Granollers.

La Selecció Catalana va assolir per 8ª vegada consecutiva la victòria en la classificació conjunta masculina i femenina, aquest dissabte 14 de Juliol, al Campionat d’Espanya per Federacions Autonòmiques disputat a les pistes del Congost de Granollers.

 L’equip català va guanyar amb 497 punts, per davant d’Andalusía, segons amb 426,5 punts, i de la Comunitat de Madrid, tercera classificada també amb 426,5 punts, entre 14 Seleccions participants.

 A aquest excel·lent resultat hi van contribuir els atletes del Club Atlètic Igualada Petromiralles Cora Salas, Marc Sànchez i Jordi Yoshinori Matsuoka, que van ser seleccionats per formar part de l’equip català.

Cora Salas va assolir el 2n  lloc i la medalla d’Argent en el Salt de Llargada, amb 6,20 m., mentre que Marc Sànchez era 5è en salt d’alçada amb 2,05 m. i Jordi Yoshinori Matsuoka, atleta de categoria Promesa, va assolir el 6è  lloc en el Salt de Llargada, amb 7,11 m.

Els i les atletes catalans van protagonitzar una excel·lent actuació, guanyant 9 proves, i assolint 14 segons llocs i 3 tercers.

                – Club Atlètic Igualada –

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*