Inici Atletisme Cora Salas (CAI Petromiralles), cinquena en Llargada al Campionat d’Espanya

Cora Salas (CAI Petromiralles), cinquena en Llargada al Campionat d’Espanya

L’atleta del C.A. Igualada Petromiralles Cora Salas, va assolir una brillant 5ª posició en la prova del Salt de Llargada corresponent als 98ens Campionats d’Espanya Absoluts, disputats en doble Jornada de dissabte i diumenge passats al Poliesportiu Juan de la Cierva de Getafe (Madrid). Les proves comptaren amb la participació de les primeres figures estatals, en esser selectives per decidir l’equip estatal que participarà al Campionat d’Europa dels propers 6 al 12 d’Agost a Berlín. Prop de 800 atletes competiren a Getafe, amb un alt nivell de marques, i amb la transmissió televisiva de Teledeporte – RTVE – i per Internet.

Hi van participar 7 atletes del CAI Petromiralles, assolint 2 places de finalista i destacades actuacions i registres en les diferents proves.

Va sobresortir l’actuació de Cora Salas, assolint una gran 5ª posició – plaça de finalista – en la prova del Salt de Llargada fem. amb un millor intent de 6,14 m., a només 1 cm. del 4t. lloc i amb opcions de podi fins al seu darrer salt.

Nora Taher, atleta Promesa, assolia una destacada 8ª posició en el Triple Salt fem., amb un millor intent de 12,83 m., assolint també plaça de finalista.

Jordi Yoshinori Matsuoka, atleta de categ. Promesa, assolia la 10ª posició en el Salt de Llargada masc., amb un millor intent de 7,08 m. i Marc Sànchez, era 12è en el Salt d’Alçada masc., amb un millor intent de 2,05 m.

L’atleta Sub-23 Guillem Carner era 10è en la 3ª s/f. dels 1.500 m.ll. masc., amb 3’58”26 mentre la Junior Naima Ait Alibou era 11ª en la 3ª s/f. dels 1.500 m.ll. fem., amb 4’44”07 el que no els donava l’accés a les finals respectives. El Promesa Abdessamad Oukhelfen es va retirar per indisposició en els 5.000 m.ll. masc. passat el km. 3 de cursa.