Inici Atletisme Cora Salas i Abdessamad Oukhelfen (CAI Petromiralles) Campions d’Espanya amb la selecció...

Cora Salas i Abdessamad Oukhelfen (CAI Petromiralles) Campions d’Espanya amb la selecció catalana

COMPARTIR

Els atletes del CAI Petromiralles Cora Salas i Abdessamad Oukhelfen, col·laboren a que la Selecció Catalana absoluta es proclami per 9ª vegada consecutiva Campiona d’Espanya per Federacions Autonòmiques a Pamplona.

La Selecció Catalana va assolir per 9ª vegada consecutiva la victòria en la classificació conjunta masculina i femenina, aquest dissabte 27 de Juliol, al Campionat d’Espanya per Federacions Autonòmiques disputat a les pistes de Larrabide, a Pamplona.

L’equip català va guanyar amb 546 punts, per davant de la Comunidad de Madrid, segons amb 480 punts, i d’Andalusía, tercera classificada amb 450 punts, entre 17 Seleccions Autonòmiques participants.

A aquest excel·lent resultat hi van contribuir els atletes del Club Atlètic Igualada Petromiralles Cora Salas i Abdessamad Oukhelfen, que van ser seleccionats per formar part de l’equip català.

Cora Salas va assolir el 2n  lloc i la medalla d’Argent en el Salt de Llargada, amb 6,03 m., mentre que Abdessamad Oukhelfen va ser atleta reserva en les proves de fons del campionat.

Els i les atletes catalans van protagonitzar una excel·lent actuació, guanyant 11 proves, i assolint 10 segons llocs i 5 tercers.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*