Inici Festes Copons viu una participada Festa de Sant Sebastià

Copons viu una participada Festa de Sant Sebastià

COMPARTIR

[Img #4054]La comissió de festes de Copons, amb el suport de l’ajuntament del municipi, van organitzar el passat cap de setmana la Festa Major de Sant Sebastià. La gran participació va avalar la tasca organitzativa, caracteritzada per un ajustat pressupost.

Al concurs de cuina es van presentar 20 plats de les tres modalitats: entrants, plat principal i postres i com ingredient obligatòria era la patata, va haver tres guanyadors, un de cada especialitat elegits per votació popular.

Amb l’exposició del Centre Instructiu  [Img #4055]Coponenc, una associació que va ser creada l’any 1911 per un grup de copenecs que van construir el local anomenat  “la Barraca”, un breu  record  gràfic, recordava els seus socis fundadors, i programes dels actes de Festa Major.  Un petit homenatge al que va ser un local tan entranyable per tots els coponencs. 

El diumenge desprès de la missa es va fer la 2a trobada de músics coponencs, amb una participació de més de 20 coponencs de totes les edats que van fer gaudir amb la [Img #4056]música d’una gran varietat d’estils, clàssica, popular, actual, electrònica…

La Banda Coco Band  va fer ballar a tots els balladors i balladores –també amb el tradicional ball de la crespella- donant per acabada una Festa Major molt participativa.

[Img #4053]

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*