Inici Destacats Copons es prepara per viure la seva Festa Major

Copons es prepara per viure la seva Festa Major

COMPARTIR

Del 8 al 16 d’ agost tindrà lloc la Festa Major de Copons, organitzada per la Comissió de Festes del poble. Una setmana plena d’ activitats perquè tots els coponencs i visitants puguin gaudir de la festa gran.

La Festa Major començarà el dijous 8 d’ agost a les 19h amb el campionat de ping- pong infantil i a les 22h. del vespre tindrà lloc el campionat de ping pong per a adults. A la mateixa hora es farà el campionat de truc . Tant el campionat de ping pong com el de truc es faran a la sala polivalent del poble. Les inscripcions es poden fer mitja hora abans de començar.

El divendres 9 d’ agost ales 20h. tindrà lloc una caminada popular nocturna: ”Emporta’t el sopar i la llanterna i soparem sota la lluna”. La sortida es farà des de la sala polivalent.

El mateix dia a les 22h tindrà lloc el campionat d’ adults de ping pong i les finals del campionat de truc.

Les activitats del dissabte començaran a les 12h. amb el repic de campanes . A les 20h hi haurà el pregó de Festa Major davant les escales de l’ església i a les 23:30h començarà el plat fort, la Nit jove a la plaça Ramon Godó amb l’ actuació dels grups “ Lluna Plena” , l’ Eskerda i el Dj. Romà que allargarà la festa fins a la matinada.

El diumenge a les 12h. es farà ioga a la piscina i a la tarda serà el torn de les activitats infantils que començaran a les 18h. amb la cercavila infantil i l’actuació dels gegants i grallers de Copons . La sortida es farà a la sala polivalent i acabarà a la Plaça Ramon Godó on tot seguit hi haurà l’espectacle infantil Dansant per la vida de la companyia Can Cantem.

A la nit “Nit de versions” amb l’ actuació del cantant i guitarrista Juli Piris a la plaça Ramón Godó.

El dilluns 12 d’ agost tindrà lloc, a les 09:30h., la segona edició de la cursa Vertical, la sortida serà a la sala polivalent i les inscripcions tindran lloc mitja hora abans de sortida. Seguidament a la plana del Recader es faran els jocs més bèsties i a la 6:00 de la tarda hi haurà bàsquet 3×3 per a infants i adults. La inscripció s’haurà de fer de 5 al 9 d’agost a l’Ajuntament de Copons.

A les 11h. del vespre cantada d’havaneres a la piscina amb el grup “Son de l’Havana” . Hi haurà rom cremat per a tothom.

El dimarts 13 a les 10h. del matí tindrà lloc el concurs de dibuix per a totes les edats. Les inscripcions i recollida de làmines es poden fer de 10 a 11h. a la sala polivalent.

A les 12h es faran hipopressius a la piscina i a les 18h.tarda futbol de Festa Major amb el partit de petits i de futbol femení .

A les 23h. nit de playback a la Pl. Ramon Godó amb els “Hits dels estius dels anys 90 – la cançó de l’estiu”.

El dimecres 14 les activitats començaran a les 12h. amb les competicions aquàtiques a la piscina, les inscripcions es podran fer mitja hora abans al mateix lloc.

A les 20h. tindrà lloc l’exposició de fruits del camp “Presenta les teves millors paneres o escultures fetes amb productes de l’hort i la vinya” a la plaça Ramón Godó. Informació i inscripcions a coponsdefesta@gmail.com

I a les 21h. ball de Vetlla amb l’orquestra “New Marabú 100% directe” a la plaça Ramón Godó ( es farà una pausa en la que es vendran entrepans)

El dijous a les 12h del migdia tindrà lloc l’ ofici solemne de Festa Major, al sortir hi haurà la benedicció i repartiment de l’ aigua de Sant Magí i seguidament cercavila dels Bastoners de Copons fins a la plaça on es faran sardanes amb el quintet de cobla “Terres de Marca ” tot prenent el vermut popular.

A les 18h. hi haurà la tradicional baixada d’ andròmines, les inscripcions es poden fer a coponsdefesta@gmail.com . A les 22h teatre a la plaça Ramón Godó amb la representació de
l’obra “El Crèdit” de la companyia ATC de Calaf.

Divendres a les 12:30h masterclass d’aquagym a la piscina municipal. A les 18h. Gimcana popular al poliesportiu i a les 19:00 valoració del jurat del concurs de guarniment de façanes i balcons.

Per acabar la festa a les 22h. tindrà lloc el sopar de Festa Major a la plaça amb Bingo i sorteig de la panera .

Venda de tiquets a la comissió de festes al tel. 607517974 i a cal Reiet dimarts 13 de 19 a 20h, dimecres 14 d’ 11 a 12h i dijous 15 de 19 a 20h.

La Festa Major està organitzada per la Comissió de Festes amb la col·laboració de l’Ajutament de Copons i el suport de la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal de l’ Anoia-

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*