Inici Destacats Copons i Orpí ja tenen fibra òptica

Copons i Orpí ja tenen fibra òptica

COMPARTIR

La fibra òptica ha arribat als municipis anoiencs de Copons i Orpí de la mà d’Iguana que ha fet arribar la seva pròpia xarxa per oferir una connexió a Internet de qualitat amb un servei de proximitat al municipi.

El desplegament a tots dos municipis s’ha finançat amb fons propis de l’operador de telecomunicacions amb seu a l’Anoia i amb fons FEDER de la Unió Europea destinats a fer arribar connexió d’alta qualitat a zones blanques, és a dir a indrets on hi ha greus dèficits de connectivitat a Internet.

 

A Copons i Orpí, com a la resta de municipis on l’operador amb seu a l’Anoia hi té desplegada la seva pròpia xarxa de fibra òptica, Iguana ofereix l’ample de banda més elevat de la comarca amb fins a 1 Gbps de descàrrega i 300 Mbps de pujada per a particulars a preus d’allò més competitius. És tracta doncs, d’un ample de banda d’alta qualitat amb un servei de proximitat, quelcom necessari en els temps que corren. Sobre qualsevol connexió a Internet s’hi pot afegir telefonia fixa, línies de telefonia mòbil o televisió, així com serveis específics per a empreses.

Iguana també està finalitzant el desplegament de la seva xarxa de fibra òptica a Veciana i a Orpí; i té previst fer arribar estendre-la cap a Piera, La Llacuna, Sant Joan de Mediona i Montserrat Parc i Sant Pau de la Guàrdia del terme municipal del Bruc.

A dia d’avui, Iguana compta amb més de 47.000 unitats immobiliàries amb cobertura de la seva pròpia xarxa de fibra òptica que té més de 500 quilòmetres: 90 de xarxa troncal i 370 de distribució.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*