Inici Destacats Copons estrenarà diumenge nous goigs a llaor de Sant Sebastià

Copons estrenarà diumenge nous goigs a llaor de Sant Sebastià

COMPARTIR

La Parròquia de Santa Maria de Copons estrenarà el proper diumenge 19 de gener a les 12 del migdia uns nous goigs a llaor de Sant Sebastià, durant l’ofici solemne de la festa major d’hivern, dedicada al copatró del municipi.

Les estrofes han estat escrites per Mn. Carles Riera, rector dels Prats de Rei, i recullen detalls de la vida del sant i moltes al·lusions al poble de Copons.

La composició musical ha anat a càrrec de l’Anna Closa, amb la col·laboració de Mons. Valentí Miserachs.

Per la seva banda, Meritxell Martí ha il·lustrat els goigs. Els amics Gorgistes Tarragonins s’han fet cparrec de la maquetació, impressió i assessorament.

Amb la grata experiència de celebrar amb més lluïment, en els darrers anys, la missa de festa major d’estiu, cantant els Goigs a llaor de Sant Magí, venerat al pedronet de Copons, aquests nous Goigs a llaor de Sant Sebastià, copatró de Copons, neixen per a donar també més pompositat a l’ofici de festa major d’hivern i, particularment, a l’entranyable veneració de la relíquia del sant protector.

Tothom serà benvingut a un petit assaig per aprendre els nous goigs, el mateix diumenge dia 19 de gener, a les 11:15h, a l’església de Santa Maria. D’aquesta manera es podran cantar amb més lluïment durant la celebració de la missa.

Els goigs es podran adquirir els goigs, contribuint així a sostenir les despeses de l’acurada edició de Gogistes Tarragonins.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*