Inici Societat Copons celebra una trobada per posar en valor els seus horts

Copons celebra una trobada per posar en valor els seus horts

COMPARTIR

El passat 29 d’agost va tenir lloc la primera edició de la Mostra Hortícola de Copons, organitzada per l’ajuntament i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i Eixarcolant. Durant tot el matí es van celebrar diferents activitats per divulgar l’excepcionalitat dels horts del municipi, realitzant-ne una visita guiada a primera hora. Posteriorment es va realitzar una xerrada parlant de la singularitat del tomàquet de Copons.

Paral·lelament i durant tot el matí s’hi podien comprar productes collits directament de l’hort per part dels hortolans i també realitzar un tast dels vins del celler d’Anna Rosell. A més, s’hi va celebrar un taller familiar per fer planter de tomàquets, aprenent a treure’n les llavors correctament.

Per acabar la primera mostra va tenir lloc un show cooking per treure el millor partit i sabor dels tomàquets de Copons i un tast. Aquest tast va ser realitzat a partir d’un joc on els participants van haver d’endevinar les propietats de 6 diferents talls de tomàquet que pertanyien a diferents varietats i també degustant alguns dels plats del show cooking.

Des de l’ajuntament de Copons es valora positivament l’acollida i afluència d’aquesta mostra on veïns del municipi i de la comarca s’han apropat a conèixer de primera mà i de manera fàcil i accessible la singularitat dels horts i del producte de Copons. D’aquesta manera s’aposta per consolidar l’aposta turística i de comerç del municipi, afegint un discurs més a l’existent, la visita de descoberta anomenada La vila de Copons: el poble de les Amazones.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*