Inici Festes Copons celebra la Fira de Santa Llúcia

Copons celebra la Fira de Santa Llúcia

COMPARTIR

[Img #3128]El passat diumenge es va celebrar la fira de Santa Llúcia a Copons, on van poder gaudir grans i petits durant tot el matí d’una gran varietat de paradetes de diferents productes d’artesans, bijuteria, perfums, espelmes, pedres, bosses, sabons, llibres, una ocasió per comprar i un espai de trobada entre veïns i visitants.
 
Pels més petits es va realitzar un taller de maquillatge i també es va guarnir l’arbre dels desitjos. Els nens l’Ampa de l’escola de Copons [Img #3125]van cantar nadales acompanyats de violi, guitarra i acordió.

Exposició de pintura i dibuixos de Pere Bosch Morera

Amb el títol de «Beleco kuracas» -la bellesa cura-, es va inaugurar l’exposició de Pere Bosch Morera en el marc de la Fira. La mostra es podrà visitar fins el 20 de gener a la sala d’exposicions de l’Ajuntament de Copons.
[Img #3126]
Pere Bosch, amb els seus dibuixos i pintures, proposa una extremada delicadesa en la qual la taca i la línia conversen en un equilibrat diàleg a través de pinzellades ràpides i concises. Això fa que els treballs de Pere Bosch es defineixin com un marcat expressionisme en el límit entre allò figuratiu i abstracte. L’artista simplifica al màxim les formes i els elements per poder arribar a l’essència del que representa, allunyat dels artificis que sols  ens impedirien apreciar el que l’artista vol [Img #3127]expressar realment: la condició mateixa del ser humà. L’horari de la sala d’exposicions de l’Ajuntament de Copons és els dissabtes de 18 a 20 h i diumenges de 12 a 14h.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*