Inici Destacats La Copa Nadal d’Igualada aplega 85 nedadors

La Copa Nadal d’Igualada aplega 85 nedadors

85 nedadors van desafiar al fred i l’aigua, a una temperatura de 7 graus a la 80a Copa Nadal d’Igualada, Trofeu Joan Casas que per segon any, després de vuit edicions al complex esportiu Infinit es va disputar a la piscina del Molí Nou.

El dia de Sant Esteve va començar amb una densa boira però això no va impedir el normal transcurs de la prova, que ja va donar inici a les 11 del matí amb una exhibició de frontenis gràcies a la col·laboració del Club Frontenis Igualada. A la mateixa hora també es duia a terme al segon frontó del Molí Nou un partit de pilota, modalitat mà entre la parella del Club Natació Igualada Oliva – García i del Club Natació Barcelona Sanz III – Sanz IV, guanyant aquests últims per 22 a 25.

A les dotze en punt van començar a llençar-se a l’aigua en series de 5 tots els inscrits a la prova de natació.

En Marc Calzada (CN Sant Andreu) i la Janna Blaya (CN Cornellà de Llobregat) es van imposar en les seves respectives categories. En Marc, exnedador del club, i des de fa uns anys competint a divisió d’honor amb l’equip barceloní, s’ha endut la victòria amb un temps de 11.68. El podi de la categoria masculina l’han completat en Joan Secanell (CN Igualada) amb un temps de 11.68 i el Nil Enríquesz (CN Cervera) amb un temps de 12.09.

La Janna Blaya, també exnedadora del club, en la seva primera participació, s’ha endut la victòria amb un temps de 13.79. El podi de la categoria femenina l’han completat la Carla Perianes (CN Igualda) amb un temps de 14.09 i l’Aina Méndez (CN Igualada) amb un temps de 14.73.

Com a novetat d’aquesta edició, s’ha celebrat una competició de relleus 4×25 m, quedant en primera posició l’equipo format per en Jaume Lopez, Andreu Bermejo, Amaru Rubio i Àlex Varea amb un temps de 51.43, en segona posició en Mikel Pérez, Diego Perdomo, Miquel Gil, Nil Enríquez amb un temps de 52.32 i en tercera posició en Marc Calzada, Albert Moreno, Oriol Marimon, Xavi Tort amb un temps final de 53.94.

Durant l’acte d’entrega de premis als guanyadors, es va fer un reconeixement al participant de major edat, l’Ernest Parcerissas, nedador de la secció màster del club i a la de menor edat, Isona Carné.

La resta de participants han rebut una bossa amb obsequis dels patrocinadors d’aquesta edició, Munich Sports, Assistencial Anoia, Distribucions Poch i Xurreria Duna

Un cop finalitzada la prova, s’ha ofert coca a tots els assistents per gentilesa del forn Jaume i Vicenç.