Inici Destacats El Club Natació Igualada celebra una exitosa Copa Nadal

El Club Natació Igualada celebra una exitosa Copa Nadal

El passat dia de Sant Esteve, el Club Natació Igualada va celebrar la 83ª edició de la Copa de Nadal – Trofeu Joan Casas. A més de la competició de natació es va organitzar un seguit d’activitats com són la Caminada Popular de 7,5 km,  un Running de 10 km, un Partit exhibició de pilota basca i un Partit exhibició de frontenis del Club Frontenis Igualada.

Els nedadors van nedar 25 m amb una temperatura de l’aigua de 8º. La fredor de l’aigua no va fer tirar enrere als  participants, infants, joves i veterans que  malgrat el fred, van gaudir del repte que suposava l’activitat.

La millor marca en la categoria masculina va ser la del nedador del Club Natació Sant Andreu Miquel Calzada Muñoz que va fer el recorregut en 11s. En 2a posició categoria masculina va quedar Nil Enríquez Llopart i en tercera va quedar Miquel Gil Bernades, tots dos del CNI.

La millor marca  en la categoria femenina va ser la de Carla Perianes Ruiz, amb 14.29s. La segona en categoria femenina va ser Itziar Valenzuela Díaz i la tercera, Sara Pelejà Egea, totes tres del Club Natació Igualada.

I en la categoria de Veterans el vencedor va ser Ernest Parcerisas Sales.

Les autoritats locals hi varen ser presents, l’alcalde d’Igualada  Marc Castells, junt amb la regidora d’ensenyament i esports  Patricia Illa  i les  regidores  Carme Riera,  Carlota Carner, Iolanda Gandia  i el regidor Pere Camps. Patricia Illa va posar-se el banyador i va fer el recorregut amb el president del CNI David Ramis.

Es va acabar la Diada amb el lliurament de premis als nedadors guanyadors  i un sorteig de regals entre tots els participants a les diferents activitats que les entitats col·laboradores van oferir gratuïtament al Club.