Inici Futbol Cop dur per al Futbol Sala Montbui

Cop dur per al Futbol Sala Montbui

Partit complicat el que tenia el FS Montbui dissabte al Prat de Llobregat contra un dels equips capdavanters de la classificació.

La primera meitat va començar amb els montbuiencs pressionant la sortida de la pilota dels locals ben amunt, fet que provocava recuperar la pilota molt ràpid i que disposessin de molta possessió, però la bona defensa rival i el seu porter esvaïen qualsevol atac amb perill del anoiencs. Mentrestant els del baix llobregat ho intentaven sortint molt ràpid al contraatac però sense masses problemes per la porteria defensada per Rubén. Fins que al minut 7, una passada llarga, guanyava l’esquena de la defensa visitant i els locals s’avançaven en el marcador 1-0.Amb aquest resultat el partit va continuar amb la mateixa tònica fins al descans.

A la represa, els montbuiencs van sortir encoratjats a buscar ràpidament l’empat, i ho aconseguien en el primer minut de joc, gràcies a un penal transformat per David, després de que un jugador del Prat toqués la pilota amb les mans. Amb l’1 a 1 al lluminós semblava que tot tornés al seu lloc, però l’alegria els va durar molt poc, ja que en un minut i després de dues errades defensives, els grocs tornaven anar per sota en el marcador 3-1. Aquests dos gols van caure com un gerro d’aigua freda per als de Montbui, però passaven els minuts i tornaven a entrar al partit, fet que va provocar que a falta de sis minuts per a la fi, Carlos des de un llançament de banda, aconseguís retallar les diferències 3 a 2. Però novament els del Prat en la següent jugada tornaven a posar la diferència de dos gols 4-2. A partir d’aquest moment els anoiencs van sortir a jugar amb porter jugador amb la mala fortuna que en la primera accció, el porter local agafa la pilota dins la seva area i amb un fort xut introduïa la pilota dins la porteria del FS Montbui fent el 5-2, que els va desmotivar totalment. Fruit d’aquesta impotència encara rebrien dos gols més que deixava el resultat final 7-2.

Alineació: Rubén, Juanito, Aitor, Oli, Alberto –cinc inicial- Carlos (1), Toni, Amadeu, Javi, David (1) i Chechu.

Amb aquest resultat els montbuiencs deixen de ser líders, i el pròxim partit que jugaran serà el dia 16 de febrer a les 16h a montaQua i rebran la visita de l’equip AEJ Riera de Cornellà.

Resultats de la base del Futbol Sala Montbui

Juvenil A: FS Bonaire – FS Montbui                                           4-1
Juvenil B: FS Montbui – FS Plà de Llobregat                           2-2